INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne mogu vjerovati da je ovo kraj i(n)gre.
Do kraja sam u ovim dijonicama i ostajem u igri do 60..ma ne do 300 kuna [thumbsup]
Dokup i samo dokup kvalitetnih a podcijenjenih dionica ingre! Poslije toga je čvrsto držat (dugoročno).

KPMG je savjetnik u restrukturiranju….savjetovali su oni i Pevec pa znamo kako je to zavrsilo [bye]

Nadam se da ce ovaj put biti znatno uspijesniji [tongue]

The best place to succeed is where you are whit what you have.

čitajući danima ovaj forum stekao sam dojam kako 95%dioničara vjeruje u ovu dionicu,pa tako i ja krenuo u dokup.danas mi je konačno proradio kliker i sve sam uvalio,sa vrlo tankim minusom.svaka čast onima sa jakim živcima,i onima koji vjeruju,kao što sam i ja vjerovao.
nema tu ništa ni od bosne ni od alžira,a kamoli kod nas,neće se ništa zidat,ova kom. je fijasko na burzovnoj razini.nebi me čudilo da totalno ode u ništa.
sretno svima koji su u njoj i koji misle ući,ja više nikada

……..uz put bacite oko na wall street

ako ovo danas nije dobra vijest onda ne znam koja bi bila za ingru.

srezali su troškove,i kreću u restrukturanje kratkoročnih zaduženja koja ih guše.

s obzirom koja akumulacija se dogadja na ovoj razini,moguće da će biti pomaka prema gore.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

sada je jasnije do kada će trajati iskrcavanje.

http://www.nacional.hr/clanak/76701/ingra-zbrinjava-dio-zaposlenih-prodajom-vlastitih-dionica

na 4300 sve prodajem...

ako ovo danas nije dobra vijest onda ne znam koja bi bila za ingru.

srezali su troškove,i kreću u restrukturanje kratkoročnih zaduženja koja ih guše.

s obzirom koja akumulacija se dogadja na ovoj razini,moguće da će biti pomaka prema gore.

Dionice prelaze iz drhtavih ruku u čvrste ruke i kad se dovoljno nakupi će oni koji su sada prodavali kupovati po većim cijenama.
Rekonstruiranje je super! Da se mene pita, ostavio bi samo Oppenheima, Kostrenčića i Ludvigericu u ingri a ostatak napolje..treba srezat troškove. A vi drhtavci koji nemate ove dijonice bolje nemojte ovdje pisati. Zašto pišete ako ste prodali?

Indigomane jel imaš dijonice?

http://www.nacional.hr/clanak/76701/ingra-zbrinjava-dio-zaposlenih-prodajom-vlastitih-dionica

Hajde reci i nama do kada? Usput ispod ovog članka piše da Siemens otpušta 2000 ljudi i nitko od toga ne pravi probleme a iz ingre odlazi 10. Usput prema informacijama na stranici prodano je 90 % stanova na Srebrnjaku, u Oreškovićevoj je prodano sve, a na Lapadu 12%. Tu je još i Arena. U čemu je problem?

Hajde reci i nama do kada? Usput ispod ovog članka piše da Siemens otpušta 2000 ljudi i nitko od toga ne pravi probleme a iz ingre odlazi 10. Usput prema informacijama na stranici prodano je 90 % stanova na Srebrnjaku, u Oreškovićevoj je prodano sve, a na Lapadu 12%. Tu je još i Arena. U čemu je problem?
[/quote]

…i tih 10 je nekidan šibnulo svojih 50.000 komada.
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Situacija ne može biti gora situacija nego prije par mjeseci. Novinari su pisali o stečaju Ingre, na isplatu je dolazila velika tranša komercijalnih zapisa. Cijena je bila oko 40 kn a ja budala kupovao iako su mnogi kolege savjetovali da to nije pametno. Za dva mjeseca sam prodao s oko 50 % zarade iako je većina kolega tada dokupljivala.
Čak je i Pobjeda ušao negdje oko 60 kn. Ja mislm čak da je kupio moje dionice. [smiley]

U privitku danasnji TA graf. Da se ovdje ipak nesto sprema ukazuje i ova nastala divergencija izmedju Stochastic oscillatora te RSI indexa…samo izgleda da to nekima jos nije potpuno jasno.

Optimist - loše informirani pesimist

Ovdje upišite svoj komentar…

indigoman, 28.01.2010. u 18:58
to ti je zato jer je bila priča o velikom poslu u algeriji,koja je bila obični novinski plagijat

New Report

Close