INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ono što je meni bitno je da je rizik stečaja/blokade sve manji i manji.

A to si zakljucio na osnovi……. čega?

…..konjica se sprema za protuudar….. (skrivena pozitivna divergencija MACD 3/10/16/ na satnom grafu)….. [proud]

Krepat ma ne molat

kada se 2020 počme u zg graditi metro,ima da dionica eksplodira [angry]

Majstore, samo zato se isplatiti pratiti ovaj forum. [thumbsup] [smiley]

Ako je Ingri stalo da mu naraste vrijednost dionice, bilo bi svakako dobro da na današnjoj skupštini na kojoj će razriješiti Protegu kažu nešto o budućim poslovima. Do tada, nema rasta. No, sve je sigurnije da nema šanske ni za nekakav potop jer je očito da svih ovih 6 mjeseci nije išla ispod 40kn, a zadnje vrijeme ni ispod 41. Strpljen – spašen.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=28700

Banke spašavaju ingru i na njoj će lijepo zaraditi…ingraše čeka krv, znoj i suze [bye]
Izgleda da prodaja arene ipak nije dogovorena………

opet INGR treperi u strahu i ovisi o liparenju trejdera, pa DLKV je nakon objave o mogućim malverzacijama oko bukobrana na riječkoj zaobilaznici porastao sa 336 na 358, a INGR još u svojoj jazbini čeka kupca za Arenu, vrijednost dionice je prepuštena volji nekolicine i nikako da krene smjerom kojim treba.

Banke spašavaju ingru i na njoj će lijepo zaraditi…ingraše čeka krv, znoj i suze [bye]

Naravno da će zaraditi, kao i mi koji je kupujemo po ovim cijenama. Što se Arene tiče, lako je prenesu banci kao zalog ako je neće prodati. Obveznici plaćanja za Arenu su država i grad Zagreb. [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

…prodaje se 11 kom po 42:69…molim neka mi netko izračuna koliko će dotični zaraditi nakon ulazne i izlazne naknad,e ako ih je kojim slučajem kupio po niskoj cijeni od 40???…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

a naravno da nije dogovorena prodaja Arene jer je to previše isplativa nekretnina za Ingru i ZG holding da bi prodali koliko god se priča o troškovima održavanja što su špekulacije…

nije mi jasno recimo zašto se ZG Indoors ne održava u Areni nego u domu sportova zbog čega se Medvešćak mora seliti na šalatu na otvoreno, čak je bilo prije govora o postavljanju leda u Arenu nego da indoors dođe u Arenu. tko je tu lud?

Naravno da će zaraditi, kao i mi koji je kupujemo po ovim cijenama. Što se Arene tiče, lako je prenesu banci kao zalog ako je neće prodati. Obveznici plaćanja za Arenu su država i grad Zagreb. [thumbsup]

Ja ipak ne bi čekao tu zaradu, nego ću ovih srećom samo 1000 komada koje sam kupio prodati što prije mogu..čekam na 43 pa ako bog da, makar sumnjam [pray]
Ne sviđa mi se ova I(n)GRA.

Nije ni čudo da ne prodaju arenu, nemoguće je prodati i jednosobni stan u zg. Ako je s bankom dogovoren povoljan kredit uz zalog arene, onda su oni riješili problem likvidnosti i dobili lovu za daljnje poslove. Bez vlastitih sredstava teško da mogu potpisati bilo kakav novi ugovor.

Prvo previše komentirati dionicu, tj. kretanje. Jedno da će gore, drugi da će dolje.
Upravo je netko izbacio preko nekoliko tisuća komada prema 42 kune.
Ali kupnja ne jenjava, isti igrači ili netko drugi nebitno.
Ja sam dokupio danas. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close