INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ili su očajni ovi koji na asku brane rast Ingrice ili bi ovdje trebao USKOK prečešljati tko stoji iza svega ?

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Evo, moram vam priznati…planirao sam danas debelo zagrabiti u ingru, ali čim sam vidio naloge na prodaji i svakih par sekundi nove..sve je bilo jasno. Ovdje je mrtva tišina i nema nikakvih informacija, a sudeći po jakoj prodaji možemo zaključiti da su to oni malobrojni koji imaju informacije.
Danas je ako se dobro sjećam najavljana skupština, pa pitajte Oppenheima kako mu ide ako budete tamo [bye]

Ide to na 42 , ali neka, tu su i moji nalozi

bit će bolje................

Opet ista shema … ingr -0,47, HDEL +4,7 [cool]

Nema ovo veze s prodajom, ovo je manipulacija nekolicine fondova s istim dionicama.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

U Kini se za ovo strijelja. Što bi tek bilo da je pala Vlada ?

nema tu još rasta zasigurno
ovo se kontrolira opasno i dogovorno

Ocajni su mi svi ovi koji se pozivaju na USKOK, HANFA-u i td itd… PA vi kao da u RAJU zivite, a ne u Hrvatskoj pa ocekujete postenje… Na burzi ima svega osim – POSTENJA!

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

Sve će isplivati … i to vrlo brzo. Manipulacija je očigledna

ili smo totalni luzeri,ili će nam drugi zavidjeti,pitanje je sad

…puni smo tradera i još poneki fond i kako da ide gore…nikako dok god se velikima ne skupi dovoljna količina da je puste sa lanca…kada će to biti? pa kada dovoljno skupe…zato ljudi prodajte, prodajie, prodajte…strpljivima pozz…a vama burekinvestitorima kažem- podignite ljestvicu-možete zaraditi i za 2-3 bureka a ne samo za dva-ne budite slijepi…i vama pozz…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Restrukturiranje obveza Ingre:
Vaš link

Samo najmudriji i najgluplji ne mogu se promijeniti. (Konfucije)

New Report

Close