INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje jednostavno mora doći do eksplozije i rasta cijene. Pogledajte koliki su prometi odvrćeni na razinama od cca. 42-48 kn:
zadnjih mjesec dana – cca. 600.000 dionica, prosjek 41,80 kn
zadnjih 3 mjeseca – cca. 1.600.000 dionica, prosjek 44,35 kn
zadnjih 6 mjeseci – cca. 3.800.000 dionica, prosjek 48 kn

Naravno, ima tu dosta i trejdanja, ali ovakvu akumulaciju ne sjećam se da sam do sada vidio na nekoj dionici na našoj burzi

vrlo korisna informacija koja daje jednu široku sliku svima koji žele vidjeti. bravo [thumbsup]

moji postovi su odraz osobnog mišljenjaa bez sugestija i odgovornosti te nisu financijski savjeti niti nagovor za kupoprodaju

bilo je i velikih transakcija ovih dana dosta atpl ernt pbz dlkv

Da kolega ali recite mi ko je onda ova budala koja je kupila 46000 kom prije par dana ili 10000 kom danas, pa skoro pola miljuna eura i nije mala svota pogotovo u ovo vrijeme.
Pozdrav

ako je tako dobra zašto su ju ovi prodali (i ja imam i tu dionicu ali sam na granici strpljenja)
[/quote]

Gledanjem na dugoročne grafove građevinari ne obećavaju. Bez obzira na koju stranu će- gore ili dolje, sutra izlazim iz ingre i ide u zaborav.
Ingraši sretno vam bilo [tongue]

drage kolege, zbogom i sretno. zbog takvih kao vi koji su još unutra drže cijenu ovdje gdje je. čim se riješimo skeptika, slijedi žestok rast. NHF i sretno vam bilo [thumbsup]
[/quote]

Zanimljivo među prvih 10 ne vidi se transakcija onih 46000 kom od petka.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

bilo je i velikih transakcija ovih dana dosta atpl ernt pbz dlkv

Da kolega ali recite mi ko je onda ova budala koja je kupila 46000 kom prije par dana ili 10000 kom danas, pa skoro pola miljuna eura i nije mala svota pogotovo u ovo vrijeme.
Pozdrav

ako je tako dobra zašto su ju ovi prodali (i ja imam i tu dionicu ali sam na granici strpljenja)
[/quote]

Gledanjem na dugoročne grafove građevinari ne obećavaju. Bez obzira na koju stranu će- gore ili dolje, sutra izlazim iz ingre i ide u zaborav.

drage kolege, zbogom i sretno. zbog takvih kao vi koji su još unutra drže cijenu ovdje gdje je. čim se riješimo skeptika, slijedi žestok rast. NHF i sretno vam bilo [thumbsup]
[/quote]

[/quote]

vidi se da bi ingrica mogla malo potegnut ali !? Obzirom da su druge dionice porasle cca 100 % od 3-čeg mjeseca prošle godine a ingra još uvijek tapka na mjestu!?

@gismund,

pa da, to znači da je u šest mjeseci preko burze prešlo 50% dionica Ingre. A pri tome su promjene u TOP10 minimalne (ako izuzmemo novog-starog člana nadzornog odbora:) Meni ovo ipak više liči na daytrading, jer da bi ušli u top10, treba vam 2% firme. Netko bi se jako morao potruditi da se sakrije ispod TOP10, a svaki od većih vlasnika može lako provjeriti kakve se promjene događaju ispod TOP10.

@gismund,

pa da, to znači da je u šest mjeseci preko burze prešlo 50% dionica Ingre. A pri tome su promjene u TOP10 minimalne (ako izuzmemo novog-starog člana nadzornog odbora:) Meni ovo ipak više liči na daytrading, jer da bi ušli u top10, treba vam 2% firme. Netko bi se jako morao potruditi da se sakrije ispod TOP10, a svaki od većih vlasnika može lako provjeriti kakve se promjene događaju ispod TOP10.

Ne, nije poanta u daytradingu, iako na njega otpada ne mali dio, recimo 10%.
Poanta je da je prosjek visokih 48 kn za 6 mjeseci. Iz toga se lako iščita da se po treći put ponavlja isti obrazac: masovno krcanje na oko 40 kn, cijena naoko mjesecima stoji na mjestu, ništa se ne događa, a onda će po 3. put uslijediti žestoko pumpanje na 60-70 kn i tamo će se opet odigrati veliki prometi. Zato je prosjek za 6 mjeseci vrlo visokih 48 kn po dionici, usprkos tome što je cijena već dugo na oko 40-42 kn.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Od podjele 1 na 150 kom, zavrtilo se 111 % dionica tvrtke uz prosjek cijene cca 75 kn.
Zna se tko zarađuje bez obzira na vrijednost, zato se ne izlažite ispred povećih naloga
i vrijednost će rasti i rasti … da danas nisu prodavali na 42 sutra bi već prodavali na 44 [wink]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Poanta je da je prosjek visokih 48 kn za 6 mjeseci. Iz toga se lako iščita da se po treći put ponavlja isti obrazac: masovno krcanje na oko 40 kn, cijena naoko mjesecima stoji na mjestu, ništa se ne događa, a onda će po 3. put uslijediti žestoko pumpanje na 60-70 kn i tamo će se opet odigrati veliki prometi. Zato je prosjek za 6 mjeseci vrlo visokih 48 kn po dionici, usprkos tome što je cijena već dugo na oko 40-42 kn.

Ako su ovi tvoji izracuni prosjeka tocni, mislim da si na osnovu toga slozio jednu jako zanimljivu teoriju do sada ne bas vidjenju ne ovom topicu (koji je kao i ostali u 95% slucajeva zagusen budalastinama). Bez obzira ocekiva li pojedinac pad ili ras mora se zamisliti oko ovog vidjenja diJonicarstva u ?Rvata. Po mom misljenju jako izgledno to sto govoris, samo, ne bojis li se sada kada si (recimo da je sve to sto pretpostavljas – ISTINA) razotkrio igru VELIKIH pomaknuo njihove granice ocekivanog prinosa na, za nas, NEOCEKIVANU RAZINU?
Od mene imas 100 za ovo svoje konstuktivno razmisljanje (bez obzira pokazalo se tocnim ili ne)!
[thumbsup]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

eto sam si dao odgovor , nama mnogima jasno ali tebi i jos nekoliko tisuca panicnih imaoca ove dionice nejasno,zasto se rast nije puno prije dogodio, a takve kao ti velike ribice vole ,cekaju i ide im u prilog,,, usao sam na 51, sa nekoliko tisuca dionica,pa izracunaj dal sam u plusu, igram na duge staze , nemam vremena traydanja,i kad dodje na 100 necu prodavati,,otici ce i na 400, nadji mi bolje rjesenje za ulaganje kapitala ? kopiraj si ovaj post jer se neces sjecati sto sam ti govorio za godinu dvije [thumbsup]

Ovdje jednostavno mora doći do eksplozije i rasta cijene. Pogledajte koliki su prometi odvrćeni na razinama od cca. 42-48 kn:
zadnjih mjesec dana – cca. 600.000 dionica, prosjek 41,80 kn
zadnjih 3 mjeseca – cca. 1.600.000 dionica, prosjek 44,35 kn
zadnjih 6 mjeseci – cca. 3.800.000 dionica, prosjek 48 kn

Naravno, ima tu dosta i trejdanja, ali ovakvu akumulaciju ne sjećam se da sam do sada vidio na nekoj dionici na našoj burzi

vrlo korisna informacija koja daje jednu široku sliku svima koji žele vidjeti. bravo [thumbsup]
[/quote]
vidjeti što da je cijena pala nekih 20% i da će i dalje padati do nekih 35-36 kuna onda će se netko zaigrat sa njom i što onda ponovno na ove nizine..

@gismund,

[/quote]
zanimljive teorije se ovdje razvijaju….@ stock-split je ovdje bio prisutan…knjige u ruke kolege…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ma sve je to velika teorija ali biti će kako veliki odluče.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

New Report

Close