INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kakvo preuzimanje? Od koga?

Ovdje je 99% preuzimanje u igri, sve drugo nakon ovako dugog perioda spuštanja cijene .

Nema pameti!

dajte molim vas kolega-što da preuzmu-dugove i promašene projekte iz kojih će se čupati idućih 20 godina- i da dođe kojim slučajem do te faze mislim da bi im uz sve probleme stigla ponuda od maksimalno 10 kn po dionici..
ako ste pozicionirani u dionicama ingre-i ako cijena dođe do željene visine -prodajte
ovo će još neko vrijeme lagano uz valove-gore /dole po nekih 20%

Da kolega ali recite mi ko je onda ova budala koja je kupila 46000 kom prije par dana ili 10000 kom danas, pa skoro pola miljuna eura i nije mala svota pogotovo u ovo vrijeme.
Pozdrav

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Ovdje jednostavno mora doći do eksplozije i rasta cijene. Pogledajte koliki su prometi odvrćeni na razinama od cca. 42-48 kn:
zadnjih mjesec dana – cca. 600.000 dionica, prosjek 41,80 kn
zadnjih 3 mjeseca – cca. 1.600.000 dionica, prosjek 44,35 kn
zadnjih 6 mjeseci – cca. 3.800.000 dionica, prosjek 48 kn

Naravno, ima tu dosta i trejdanja, ali ovakvu akumulaciju ne sjećam se da sam do sada vidio na nekoj dionici na našoj burzi

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Kakvo preuzimanje? Od koga?

Ako je , onda Strabag ili TriGranit. Neka javi tko zna više.

…ovako nešto ne vidjoh odavno niti na jednoj dionici…tuče se sa obadvije strane u tisuće komada i to sve u istom danu… [shocked]… [sealed]… [sad]… [embarass]… [cool]… … …

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Ovdje je 99% preuzimanje u igri, sve drugo nakon ovako dugog perioda spuštanja cijene .

Nema pameti!

dajte molim vas kolega-što da preuzmu-dugove i promašene projekte iz kojih će se čupati idućih 20 godina- i da dođe kojim slučajem do te faze mislim da bi im uz sve probleme stigla ponuda od maksimalno 10 kn po dionici..
ako ste pozicionirani u dionicama ingre-i ako cijena dođe do željene visine -prodajte
[/quote]

Kolega, prema izrečenom, od svih dionica na ZSE, najsigurnije Vam je onda trgovati na virtualnoj burzi ! [lol]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Nema pameti!

[/quote]

Prvo, ako neznaš prilikom preuzimanja mora se ponuditi NAJMANJE cijena kojom je plačena ili PRODANA iti jedna dionica, tj ako si kupovao primjer 40-50, a prodao iti komad 51kn minimum je 51, ako nisi ništa prodao minimum je 50! Znači pričaš gluposti. Al mislim pošto lopine to rade da bi to bilo oko 43 kn!
To je po meni "najcrnji scenari" več jedan sličan prošao…..
Danas jedino mi ne rastemo "krasno"

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Da kolega ali recite mi ko je onda ova budala koja je kupila 46000 kom prije par dana ili 10000 kom danas, pa skoro pola miljuna eura i nije mala svota pogotovo u ovo vrijeme.
Pozdrav

ako je tako dobra zašto su ju ovi prodali (i ja imam i tu dionicu ali sam na granici strpljenja)

Gledanjem na dugoročne grafove građevinari ne obećavaju. Bez obzira na koju stranu će- gore ili dolje, sutra izlazim iz ingre i ide u zaborav.
Ingraši sretno vam bilo [tongue]

Crobex +1,51% mi na 0%
Ovdje sigurno nema day tradera.
Ima samo jadnika koji to rade za druge i dobivaju plaču za to…
Tako da onaj "glavi" ne diže cijenu ulaza….
p.s. pitam ih: jel Vam plačaju mirovinsko?

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Pozdrav

ako je tako dobra zašto su ju ovi prodali (i ja imam i tu dionicu ali sam na granici strpljenja)
[/quote]

Gledanjem na dugoročne grafove građevinari ne obećavaju. Bez obzira na koju stranu će- gore ili dolje, sutra izlazim iz ingre i ide u zaborav.
Ingraši sretno vam bilo [tongue]

drage kolege, zbogom i sretno. zbog takvih kao vi koji su još unutra drže cijenu ovdje gdje je. čim se riješimo skeptika, slijedi žestok rast. NHF i sretno vam bilo [thumbsup]

moji postovi su odraz osobnog mišljenjaa bez sugestija i odgovornosti te nisu financijski savjeti niti nagovor za kupoprodaju

New Report

Close