Ako je istina što navodi skovacin, onda je jasno tko igra takvu igru, otprilike sam je opisao gore.
Mogu zadati nalog na bilo koju vrijednost.
Danas ćemo ipak prijeći 44 kn , i to bez otpora. A ako konačno nešto jave , što čekamo predugo , ide masakr na asku. Ovdje se igra moćna družina i imam potpuni mir u ovim mrcvarenjima. Kako imaju snagu da je drže gdje je , tako je sigurno imaju namjeru i snagu visoko iznadprosječno lansirati gdje joj je mjesto.
Danas ćemo ipak prijeći 44 kn , i to bez otpora. A ako konačno nešto jave , što čekamo predugo , ide masakr na asku. Ovdje se igra moćna družina i imam potpuni mir u ovim mrcvarenjima. Kako imaju snagu da je drže gdje je , tako je sigurno imaju namjeru i snagu visoko iznadprosječno lansirati gdje joj je mjesto.
Teško da ćemo prijeći 44, možda 43. Ili imaš neke druge informacije?
Ekipa, skupljajte dok se još može za bagatelu i uskoro ćete imati u lijepom sjećanju početak 2010. [rolleyes]
Teško da ćemo prijeći 44, možda 43. Ili imaš neke druge informacije?
[/quote]
Ma neće ni 43, ostat će na 42,8 i to je rast od 1,1 % rast na 43, ova dionica je previše zarobljena u trejdanju nakon špekulacija o prodaji Arene i stečaju.
nedugo je dionica bila na 44, probijanje 44 nije aktualno, 41,7 je realna cijena ove dionice u okolnostima trgovanja na sitno. sramotno, DLKV se oslobodio svojih kočnica, a KOEI je porastao u mjesec dana 15%
i kod pbz investora , nema ispod 1000kn
…
…nemože direktno ali telefonski preko brokera može i 1 kom…mislim, bezveze…koja razlika je tu ne razumijem…
…
…nemože direktno ali telefonski preko brokera može i 1 kom…mislim, bezveze…koja razlika je tu ne razumijem…
[/quote]
Pa ne znam kolikim bi IQ-om ocijenio toga koji zove telefonom da mu kupi 1 kom ingre…
Pa svima je jasno da tu imaju prste brokeri! Zašto to rade – zato što mogu!
KonjkW-41,7 je realna cijena …pa ti je čekaj tu sa cca 5000 kom pa posle uživaj…realna bi ipak bila veća …cca 50 kn…