Cini se da polako i veliki ulaze u igru…upravo proslo 10000kom na 42.5 a sto je iznad trenutno prosjecne cijene od 42.37. Dobar znak…znaci da ipak ima nade i za nas. [thumbsup]
mi posudiš kristalnu kuglu da mogu i ja toliko bit siguran kao i ti?
[/quote]
…šta ne vidiš da je u pravu…prodao je po 41.5 jer se tome nadao…koliko je propustio…neka sam računa…nego, ovo lupa velika faca haaaa…idemo preko 45, onda smo krenuli ka gore…
netko je pomeo 10000 kom sa aska
dali je to dobar znak thumbsup
…dogovorena transakcija na ovaj način…
Ovdje upišite svoj komentar… [lol] …1 kom prodano…pa kako se može dopustiti takvo što???…bilo kupnja bilo prodaja…to treba zabraniti…
Nema proboja 43 …
Bar se možemo pohvalit najmanjim oscilacijama na zse ..
Naravno sada kad smo sa 65 kn došli do ove ‘kanalčine 41 – 43’
Koliko je moguće da ovakvo što napravi broker namjerno , kako se ovaj nebi povukao s bida niže?
A ako to i uradi da mu uzme minimalnu?
Zašto bi broker napravio namjerno?
Sve je moguće, ali ne vjerujem kod Ingre jer mu je kasnije sve prošlo, a bilo je očito pa ne vidim smisao da to radi broker. Može raditi on sam kako bi kupio, malo opali po svome, a ne prate svi količinu, netko samo vrijednost dionice.
Zašto bi broker napravio namjerno?
Sve je moguće, ali ne vjerujem kod Ingre jer mu je kasnije sve prošlo, a bilo je očito pa ne vidim smisao da to radi broker. Može raditi on sam kako bi kupio, malo opali po svome, a ne prate svi količinu, netko samo vrijednost dionice.
Koliko znam na agramu (a mislim ni na drugima) se ne može dati nalog manji od 1000 kn, prema tome ne može nitko drugi biti nego broker.
Ako je istina što navodi skovacin, onda je jasno tko igra takvu igru, otprilike sam je opisao gore.