INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je najpristupačnija građevinska dionica .

Ovo je najpristupačnija dionica za izgubit živce.
Imam osječaj da je ovaj šta skuplja spreman skupljat još koju godinu i to na ovim cijenama.
Daj pustite je malo s lanca jer će i ovi najzagriženiji odustati.

bit će bolje................

nemože, liparenje na razini između 40,2 i 43,3 je napetije.

Dobro je netko primjetio u subotu da nam slijedi neko vrijeme totalna stagnacija, nema ni kupaca ni prodavača. Danas je vjerojatno najmanji promet od… Zna li netko kada je bilo manje?

Ovo je najpristupačnija građevinska dionica .

Ovo je najpristupačnija dionica za izgubit živce.
Imam osječaj da je ovaj šta skuplja spreman skupljat još koju godinu i to na ovim cijenama.
Daj pustite je malo s lanca jer će i ovi najzagriženiji odustati.
[/quote]
Zato …ako ga ne možeš pobijedit …..pridruži mu se ..u skupljanju ….

Dobro je netko primjetio u subotu da nam slijedi neko vrijeme totalna stagnacija, nema ni kupaca ni prodavača. Danas je vjerojatno najmanji promet od… Zna li netko kada je bilo manje?

…ingra je jučer odradila prvi dio odbijanja od 41.01 do 42.37 danas "čeka" na ostale [wink]

Krepat ma ne molat

…ma da nema ovih što svaki dan koče kupci bi bili spremni dati puno više…ali oni koji još kupuju i imaju moć držati nisko, to vješto rade i skupljaju, a pijuni se skupljaju i prodaju im jeftino…no neka i oni će nestati a ovi što skupljaju će preći u kontranapad, a onda ne stajem do 65-70…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Kako izgleda ta moć da se drži dionica tjednima pa i mjesecima na najnižim razinama? Tko i kako to radi?

svi

Kako izgleda ta moć da se drži dionica tjednima pa i mjesecima na najnižim razinama? Tko i kako to radi?
u pravu si
svi su se graditelji odbili od svoga dna 9.3,samo je ona još zaronila,pa šta ju toliko tlači da se ne diže,po čemu su drugi graditelji zaslužili više od nje

Bolje nek stoji na zdravim temeljima

Moć demonstriraju mediji, tako sa tjednim ali isključivo "špekulativnim" vijestima podižu isključivo problematične ili nelikvidne te poentiraju na malima koji ostaju "zarobljeni kao u PODR, BD62, IGH, PTKM, HDEL, VDKT, DDJH, INA …"

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

gledajući naloge na kupnji….

ukoliko sutra pojača kupnja ovdje, i zse završi u sličnom tonu kao i danas…idemo na razine 43-44 kune sigurno…

jako malo fali….a kad počne ić gore neče stat jer će tada nastati panična kupnja…. [tongue]

DOKUP!

idemo na 40-41 Pa mora crobex malo pasti balansiraju je radi HT-a

Dobar, Loš, Zao

idemo na 40-41 Pa mora crobex malo pasti balansiraju je radi HT-a

mi posudiš kristalnu kuglu da mogu i ja toliko bit siguran kao i ti?

DOKUP!

New Report

Close