Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!
nitko ne može
tko može?
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
…hehehe, neki burekinvestitor sa 20 kom pokušao unijeti paniku…hehehehe, ma nije to više ni za burek…možda za malo pecivo…nedajte se Ingrašiiiii, dolazi i naših 5 minuta a možda i više… [thumbsup]…
pametan čovjek vidi zlo i skloni se...
Di su ti naši market makeri da kapnu na bid koju tisućicu ?
samo 4000 kn upalo ispod 42 [cry]
PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!
…hehehe, neki burekinvestitor sa 20 kom pokušao unijeti paniku…hehehehe, ma nije to više ni za burek…možda za malo pecivo…nedajte se Ingrašiiiii, dolazi i naših 5 minuta a možda i više… [thumbsup]…
Hoće li skoro kakva službena info o areni ili kakvom poslu?
Hoće li skoro kakva službena info o areni ili kakvom poslu?
[/quote]
Šta ste nestrpljivi svi? Svi bi nakon 5 dana prodavali s 20% zarade… Nacekati cete se toga na ovoj dionici…
Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....
Cini se da nema vise ovih malih koji prodaju jeftino po nekoliko dionica.
Nema druge ,morati ce se dizati cijena(moje misljenje).
''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”
kolega mali vam i dižu cijenu
kolega mali vam i dižu cijenu
[/quote]
Krivo sam se izrazio,mislio sam na paničare.
''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”