INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da smi dotakli dno, vidim po tome što se kota 41 kn žestoko brani.

mislis….
onda u to ime
http://www.youtube.com/watch?v=bXDfsa24GXM

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

stidljivo se pokreće [yawn]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Ja mislim da bi ovdje moglo bit zanimljivo. Nemam dionicu, ne znam ništa trenutno o firmi, ali imam neki feeling promatrajući trgovanje zadnjih par tjedana. Ovisi doduše o generalnom sentimentu na ZSE, naravno.

A i neki TA gurui koji na ovome forumu rijetko ili uopće ne pišu upozoravaju na prve targete blizu 50 kuna. ajde baš me zanima…

Ja mislim da bi ovdje moglo bit zanimljivo. Nemam dionicu, ne znam ništa trenutno o firmi, ali imam neki feeling promatrajući trgovanje zadnjih par tjedana. Ovisi doduše o generalnom sentimentu na ZSE, naravno.

A i neki TA gurui koji na ovome forumu rijetko ili uopće ne pišu upozoravaju na prve targete blizu 50 kuna. ajde baš me zanima…

Zanimljivo u pozitivnom ili negativnom smislu?

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

nema vise puno prodaje,,svakom kupnjom ce se dizati!!;)

nema vise puno prodaje,,svakom kupnjom ce se dizati!!;)

Nemam ovu dionicu ali je zadnje dana likvidnost zavidna ….nije mi samo jasno da svi kupuju
pa se onda pitam zašto netko prodaje na takvim razinama.::!???!!!

na 4300 sve prodajem...

Pa prodaj neku od svojih penzieonerskih dionica i dođi ovdje da osjetiš adrenalin. [wink]

Pa prodaj neku od svojih penzieonerskih dionica i dođi ovdje da osjetiš adrenalin. [wink]
[/quote]

Čisto sumnjam da već nije…

Nemam ovu dionicu ali je zadnje dana likvidnost zavidna ….nije mi samo jasno da svi kupuju
pa se onda pitam zašto netko prodaje na takvim razinama.::!???!!!

A heba vas jarac, nitko nema ovu dionicu, a svi eto imate neki poriv pisati ovdje i to naglasiti [lol]
Evo ja ću ti reći zašto još stojimo na ovim razinama:
1) veliki koji se krcaju nastoje izbiti što više dionica trejderima i nesigurnima iz ruku prije neko krenu dizati prek 50, a uz to naravno i nakrcati svoj portfelj dok ne počne pucati po šavovima. dok rulja shvati da smo na 50 kn, postavit će se jaka kupnja na 50 kn i nema više ispod, kupovina će biti samo iznad 50 kn
b) uz osnovni razlog pod a) ovdje imamo i hrpu trejdera koji koriste priliku i pomake cijene od 0,5 -1,5 kn tijekom dana i love razliku pa kako tko uspije…

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ma svi čekamo rast, ali nikako da krene. Mene zanima jedna bitnija stvar koja bi sigurno potaknula rast ako se dogovori. Što je Bosnom? Bilo je govora da je odluka u 01.2010.ali još ni traga ni glasa o tome.

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

može li ingra u stečaj

New Report

Close