INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koju kotu Ingra osvaja sutra.

Ima tko kakvu ideju?

Ono što je sigurno je da se zbog INA-e i HT-a broj sudionika (malih ulagatelja) na tržištu kapitala "udeseterostručio", a sad se drastično opet smanjio. 99% takvih je jako puno izgubilo. Činjenica je da će takvi neiskusni i neupućeni ulagatelji kad tad opet napumpati tržište sa lovom. To je neminovno. A mislim da je logično očekivati da to neće raditi sad (jer su oprezni), nego kad se čitavo tržište digne. E, sad budite strpljivi da se to dogodi – malo žešći rast (gdje ćete svi koji imate dioncie zaraditi), nakon kojega slijedi pomama i rezultat će biti razine koje su nekad bile dostignute (još veća zarada strpljivima). NITKO od "neznalica" ne kupuje sad, jer je situacija grozna – a svi znamo da se u groznim situacijama upravo i kupuje. Kad INGRA dođe na 80, 100, ili 120 – onda će se naći tisuće ljudi koji će jaaaako "inteligentno" zaključiti da ju treba kupiti jer je narasla za 300%, a to će INGRU dovesti na 200, 300… Kad? To nitko ne može sa sigurnošću reći. Možda 2011, možda 2012, možda 2013. Jučer sam rekao, svi koji čekate INGRU na višim razinama, ne opterećujte se da li će to biti krajem godine ili kraje iduće. Čekajte i uberite. Kome se žuri može tih 200 ili 300% napraviti u slijedećih par mjeseci s desecima ulaza i izlaza.

Blago siromašnima duhom...

Rast će naša Ingrica i danas samo veliki puštaju male da prodaju što jeftinije , kad su baš navalili.

Jel ovo netko sa 42,37 umjesto po bidu opalio po asku,hehehe! Drugi puta pametnije amigo….

kako god, meni uletilo 680 kom

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

i danas dokupljujem

Ja ne posjedujem INGRU, ali samo zato jer ne posjedujem ništa. Iz tog razloga pojavio sam se na forumu nakon 2 godine. Definitivno razmišljam o kupnji čim se pokaže bilo kakva lova, ali molim tebe i slične da stvarno ovakvim "navijačkim" postovima ne bodriš samog sebe, jer vjerujem da nitko normalan niti neće kupovati zbog tvog posta, niti će se nadati rastu. I šta ti na kraju krajeva znači da danas dođe na 44, 45, 50 ili ne znam koliko???

Ako si daytrayder onda ne tipkaj jer gubiš vrijeme na liparenju, a ako si dugoročno unutra onda ti današnja ni sutrašnja cijena nebi trebala biti bitna

(ovo je išlo Ingrax-a)

a današnja i sutrašnja cijena – jasno – mora ti biti bitna samo ako ideš u dokup 🙂

(a svima koji ovih dana kupuju, iskreno zavidim)

🙂

nije mi jasan wall street
BAC IZGUBILA 5milijardi,a dionica u plusu 0,6,aindex uminusu
danas sam dokupljivao ingru

Ma izgubila je p…. m…. 5 miljardi, samo su promijenili računovodstveni standard, otpisali dio kredita kao nenaplativ ili vrijednosne papire zaveli kao nelikvidnu imovinu, pa će ih sljedeći kvartal ili na kraju godine oživjeti i imati 10 miljardi dobiti. Pa udri po bonusima. To više nema veze ni sa dobiti ni sa gubitkom ni sa računovodstvom, rade šta im se prohtije, ko im šta može, rugaju se sa svima…

A ja čestitam svim imateljima ingre, a poglavito samome sebi jerbo ova dionica po živcima, dere li ga dere. A doći će i naših 5 minuta [cool]

…drago mi je da drhtavci prodaju u čvrste ruke…a nema velike štete…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Ma izgubila je p…. m…. 5 miljardi, samo su promijenili računovodstveni standard, otpisali dio kredita kao nenaplativ ili vrijednosne papire zaveli kao nelikvidnu imovinu, pa će ih sljedeći kvartal ili na kraju godine oživjeti i imati 10 miljardi dobiti. Pa udri po bonusima. To više nema veze ni sa dobiti ni sa gubitkom ni sa računovodstvom, rade šta im se prohtije, ko im šta može, rugaju se sa svima…

A ja čestitam svim imateljima ingre, a poglavito samome sebi jerbo ova dionica po živcima, dere li ga dere. A doći će i naših 5 minuta [cool]
[/quote]
Zato ja više niti ne gledam…možda dodam još koji nalog na cca 40 i pogledam dogodine!

Ne sumljam u cijenu cca 250 kn….a vi gledajte svaki dan,pozdrav

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Može li tko postat kakav graf za ingru’? LIjepo molim. [smiley]

[/quote]

Post dana!
[smiley]

bit će bolje................

New Report

Close