INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

još prošle god se špekuliralo da ingra dobiva posao,mislim alžir
prošlo je već više od 4mj,a vijesti nikakove

Kad ih pročitaš, prodaj, zakasnio si na kupnji.
[/quote]
[thumbsup]

…hehehehe…15:58:59 netko sa 43 proda cijelih 30 kom pa spusti na 42:71…a onda kupac lupi par stotica do 43:09…a potom za 19 sek prodaje se ponovo ČAK 10 cijelih komada pa spušta na završnih 42:72…nije da to ima neku težinu jer se gleda prosječna cijena ali ovi očajnički potezi pametnome govore dosta…sutra prelazimo 44, nadam se da je velikima dosta akumulacije po ovim cijenama, idemo stepenicu više…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

…hehehehe…15:58:59 netko sa 43 proda cijelih 30 kom pa spusti na 42:71…a onda kupac lupi par stotica do 43:09…a potom za 19 sek prodaje se ponovo ČAK 10 cijelih komada pa spušta na završnih 42:72…nije da to ima neku težinu jer se gleda prosječna cijena ali ovi očajnički potezi pametnome govore dosta…sutra prelazimo 44, nadam se da je velikima dosta akumulacije po ovim cijenama, idemo stepenicu više…

Riječi ti se pozlatile! Imaju li veze ovi minusi na američkim bankama s našom izvedbom do kraja tjedna? Da tjedno naraste 1 kn, to je 4 kune mjesečno, do kraja godine oko 100 kn.

nije mi jasan wall street
BAC IZGUBILA 5milijardi,a dionica u plusu 0,6,aindex uminusu
danas sam dokupljivao ingru

kako uopce mozes pisat ako ne razumijes ono sto citas.nigdje nisam napisao da sam kupovao po 80 i 160,ali ti si do takvog zakljucka dosao,sam neznam na osnovu cega.kakve su tek ostale procjene koje iznosis.na osnovu nicega.
znati da dionica moze jos pasti,nemoras biti prepametan ili neki vrsni analiticar.
rekao sam da sam usao na 60 i 40-41.
rekao sam da ako dodje do 80 moze i da 160 [wink]
rekao sam da mogu puno vise zaraditi nego izgubiti.
uopce se ne brinem,a ti sviraj borbene.
na kraju spreman sam i sve popusiti,jer da nisam nikad ne bi trgovao,ali bas zato imam potencijala dosta zaradit.3-4% zarade me uopce ne zanima.neznam sta ce biti,ali sam se kladio na ingru.
pozdrav svim mesijama ma gdje bili. [cool]
ne mislim da ce se u gospodarstvu nesto brzo promijeniti,ali mislim da kes kojeg ima u enormnim kolicinama u bankama i novcarskim fondovima,zudi da bude oslobodjen,a ako se to dogodi ingrica leti ko raketa.

sjetimo se kako dionice općenito prije HT i INA nisu bile "in" da se izrazimo, odnosno velika većina građana nije imala ni pojma šta je to tržište kapitala…
nakon toga svi su ko ludi počeli ulagati, bez ikakvog smisla i znanja lupalo se po svakojakim dionicama i napravio se balon….došla je kriza, balon se ispuhao do kraja, a ti ljudi koji su ko muhe bez glave ulagali su se dobro opekli…..
sad je ponovo takav period došao gdje ljudi opet ne ulažu, ovoga puta zbog nekakvog straha jer neznaju gdje će nam gospodarstvo i ne razumiju cjelokupnu sliku….
kada burza potegne dobrano opet za gore, kad budemo opet viđali na svakojakvim koracima, u svakakvim medijima, crobex narastao toliko i toliko, preporod gospodarstva i bla bla, tada će opet ti isti ljudi počet izvlačit upravo ta novčana sredstva o kojima si ti napisao da se drže u bankama itd, i počet lupat po dionicama….naravno da će propustit jedan lijep rast, možda se ponovo i opeć…..

ali mi ćemo feštati tada…

budimo strljivi…. [wink]

DOKUP!

još prošle god se špekuliralo da ingra dobiva posao,mislim alžir
prošlo je već više od 4mj,a vijesti nikakove

Kad ih pročitaš, prodaj, zakasnio si na kupnji.
[/quote]
[thumbsup]
[/quote]
[thumbsup] Jedino od tada još +bar 200% iako rečeno stoji

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

usao sam u ingr na 60 kn i nadokupio na 41kn.do kosti sam u ingri i uopce se ne nerviram.
ako dodje do 80,doci ce i do 160.
omjer gubitka/dobitka je debelo na mojoj strani.kladim se na nju,a koeficjent je izvrstan.
cak razmisljam da izadjem iz nekih pozicija i jos ju podebljam.

najbolje je da sve rasprodaš i nakrcaš se ingrom do kraja, mislim da se nevaram previše ako sve ove cijene koje si naveo od 160-80-60-41 kn,su tvoje cijene po kojima si kupovao da bi smanjio ulaznu cijenu
[/quote]

kako uopce mozes pisat ako ne razumijes ono sto citas.nigdje nisam napisao da sam kupovao po 80 i 160,ali ti si do takvog zakljucka dosao,sam neznam na osnovu cega.kakve su tek ostale procjene koje iznosis.na osnovu nicega.
znati da dionica moze jos pasti,nemoras biti prepametan ili neki vrsni analiticar.
na kraju spreman sam i sve popusiti,jer da nisam nikad ne bi trgovao,ali bas zato imam potencijala dosta zaradit.3-4% zarade me uopce ne zanima.neznam sta ce biti,ali sam se kladio na ingru.
ne mislim da ce se u gospodarstvu nesto brzo promijeniti,ali mislim da kes kojeg ima u enormnim kolicinama u bankama i novcarskim fondovima,zudi da bude oslobodjen,a ako se to dogodi ingrica leti ko raketa.
[/quote]

evo nesto o cemu sam pisao prije poslovnog.hr:
http://www.poslovni.hr/137583.aspx

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

usao sam u ingr na 60 kn i nadokupio na 41kn.do kosti sam u ingri i uopce se ne nerviram.
ako dodje do 80,doci ce i do 160.
omjer gubitka/dobitka je debelo na mojoj strani.kladim se na nju,a koeficjent je izvrstan.
cak razmisljam da izadjem iz nekih pozicija i jos ju podebljam.

najbolje je da sve rasprodaš i nakrcaš se ingrom do kraja, mislim da se nevaram previše ako sve ove cijene koje si naveo od 160-80-60-41 kn,su tvoje cijene po kojima si kupovao da bi smanjio ulaznu cijenu
[/quote]

[/quote]

evo nesto o cemu sam pisao prije poslovnog.hr:
http://www.poslovni.hr/137583.aspx
[/quote]

…pogotovo će biti tako jer ubrzo padaju kamate na štednju u bankama, ali i kamate na kredite bilo koje vrste…tada će dionice opet biti in…biće prometi iznad 100 kuka pa i ,200, 300,500…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

ingra stoji uz bok HT i INA,po vrijednosti zaloga u bankama.mozes je imati 100% u portfelju za razliku od nekih drugih,cak je u prvoj kategoriji za razliku od npr.PBZ,KONZUM;ZVJEZDA;TISAK,
ali tu su nadanaliticari postavili svoje standarde.
na shvatite ovo kao nagovor na kupnju.ja sam hazarder i mislim da je ingr bolji izbor od TEP. [lol]

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Ipak mi nije jasno koji im je ulaz da na 42,61 imaju profit? Osim ako to nije način na koji fondovi drže cijenu na mjestu da bi se ukrcali po bagateli dok još mogu. Interesantno je da od 24.12.09. cijena nije išla ispod 40 kn, a već danima stoji između 42 i 43. Da je frka svi ti koji su je kupili ispod 40 bi je spustili i do 35. Tako se bar meni onako laički čini.

Kak ti nije jasno ?
Ovi koji mjesecima mlate po bidu sigurno to ne rade vlastitom lovom. No, ako si pokupio dionice povoljno tj. dok se oni mlate iznad tvog prosjeka … baš te briga … sve će to stići tamo gdje želiš … uskoro ili kad tad !!! [wink]

Ps: Pohvalan je bio 1. dio dana kada nitko od malih nije htio prodati ispod 43 ! No kao i uvijek, čim neki zafrkant stavi na ask malko veći nalog, svi potrče ispred njega ?
Ma pustite ga ljudi, nek prvo pogrickaju njihovo "BLAGO", stići će i Vaše na red … zasigurno [smiley]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Koju kotu Ingra osvaja sutra.

Jel ovo netko sa 42,37 umjesto po bidu opalio po asku,hehehe! Drugi puta pametnije amigo….

'Prestanite lagat ovaj napaćeni narod'

New Report

Close