kako možeš znati da će ići duplo gore?
svi govore o padu graditeljskih aktivnosti,osim ako ne dođe do nekog preokreta
Ali tek za godinu dana!!! Pa sa 85 kn početkom 01. mjeseca 2009 je u ovih godinu dana točno na pola.
Zaško ne bi i porasla 100 % za godinu dana? Preokret se mora dogoditi za sve gospodarske subjekte uključujući i naplatu od države
Ne samo to, ako INGRA dobije vani jedan veliki posao, a usput proda Arenu, šta je briga za stanje u državi, ionako nije previše radila na tom auto putu.
još prošle god se špekuliralo da ingra dobiva posao,mislim alžir
prošlo je već više od 4mj,a vijesti nikakove
Možda je samo stvar u likvidnosti. Sigurno moraju imati neki keš. A ako ga ne dobiju prodajom arene moći će dobiti kredit. Pokriće imaju. Kaj mislite jesam u pravu?
ingra je trenutno (uz naravno još par dionica) na cijenama da bi mogla biti kao onomad chrysler kostolanyu
usao sam u ingr na 60 kn i nadokupio na 41kn.do kosti sam u ingri i uopce se ne nerviram.
ako dodje do 80,doci ce i do 160.
omjer gubitka/dobitka je debelo na mojoj strani.kladim se na nju,a koeficjent je izvrstan.
cak razmisljam da izadjem iz nekih pozicija i jos ju podebljam.
najbolje je da sve rasprodaš i nakrcaš se ingrom do kraja, mislim da se nevaram previše ako sve ove cijene koje si naveo od 160-80-60-41 kn,su tvoje cijene po kojima si kupovao da bi smanjio ulaznu cijenu
[/quote]
kako uopce mozes pisat ako ne razumijes ono sto citas.nigdje nisam napisao da sam kupovao po 80 i 160,ali ti si do takvog zakljucka dosao,sam neznam na osnovu cega.kakve su tek ostale procjene koje iznosis.na osnovu nicega.
znati da dionica moze jos pasti,nemoras biti prepametan ili neki vrsni analiticar.
rekao sam da sam usao na 60 i 40-41.
rekao sam da ako dodje do 80 moze i da 160 [wink]
rekao sam da mogu puno vise zaraditi nego izgubiti.
uopce se ne brinem,a ti sviraj borbene.
na kraju spreman sam i sve popusiti,jer da nisam nikad ne bi trgovao,ali bas zato imam potencijala dosta zaradit.3-4% zarade me uopce ne zanima.neznam sta ce biti,ali sam se kladio na ingru.
pozdrav svim mesijama ma gdje bili. [cool]
ne mislim da ce se u gospodarstvu nesto brzo promijeniti,ali mislim da kes kojeg ima u enormnim kolicinama u bankama i novcarskim fondovima,zudi da bude oslobodjen,a ako se to dogodi ingrica leti ko raketa.
Možda je samo stvar u likvidnosti. Sigurno moraju imati neki keš. A ako ga ne dobiju prodajom arene moći će dobiti kredit. Pokriće imaju. Kaj mislite jesam u pravu?
…u pravu ste kolega…koja je samo ludost pričati o stačaju firme koja ima u vlasništvu Arenu…to znaju i drukeri, ali na njima je da rade paniku a na ostalima je da vide hoće li upasti u stupicu…to je tako na burzi…nema tu poštenja …svi gledaju svoj profit…kaj ne???…
Ipak mi nije jasno koji im je ulaz da na 42,61 imaju profit? Osim ako to nije način na koji fondovi drže cijenu na mjestu da bi se ukrcali po bagateli dok još mogu. Interesantno je da od 24.12.09. cijena nije išla ispod 40 kn, a već danima stoji između 42 i 43. Da je frka svi ti koji su je kupili ispod 40 bi je spustili i do 35. Tako se bar meni onako laički čini.
-Kolega, dobornamjeran savjet za uspjeh: Kad ti svi govore jedno, ti moraš napraviti upravo suprotno.
Ovo ti savjetuje dobronamjerni duh virtualne zajednice. [wink]
još prošle god se špekuliralo da ingra dobiva posao,mislim alžir
prošlo je već više od 4mj,a vijesti nikakove
Kad ih pročitaš, prodaj, zakasnio si na kupnji.