Black Lord:
”
Da mogu kupiti dodatne dionice po diskontu u dokapitalizaciji.
”
MIslim da je nešto drugo posrijedi. Samo su ih posudili….
Teško, kupac je fond!
vodoinst: ” Black Lord: ” Da mogu kupiti dodatne dionice po diskontu u dokapitalizaciji. ” MIslim da je nešto drugo posrijedi. Samo su ih posudili…. ” Teško, kupac je fond!
Ne mora biti kupac,možda su išli na opcijski ugovor ili shortanje..
zašto su oppenheimer i kostrenčić prodali 500 komada ingre svaki?
Ti ga stvarno bubneš, pa kakav si ti to kondukter, već sam se nekoliko puta zapitao.[smiley2]
Danas pad cijene, korekcija je zahvatila većinu dionica, nadajući se jeftinom dokupu , stavio sam nalog na kupnju , ali ništa.
Čim je palo, odmah se odnekud pojavila obrana , preko 37 000 u kratkom vremenu naslagalo se 32 komada.
Eh, tko bi znao da će netko nadobudan prodati i da će završiti u jednom trenutku na 37 100?
Idemo dalje.[smiley2]
Teško, kupac je fond!
Da, PBZ Equity je u jednom danu došao sa 1000 na 1 500 komada, to je od nekoga iz uprave vjerovatno.
Ovaj članak je ostao nepopračen na forumu:
http://www.poslovni.hr/44572.aspx
TRigranit:
Vlaho Kojaković: U Hrvatsku možemo uložiti i 8 milijardi €
Partner u HR Trigranitu je Ingra.
Govori se o gradnji šoping centra kojeg će graditi Ingra, u vrijednosti [color=blue]226 miliona eura[/color]
Ulaganje u Čiovo 80 miliona eura, ukupno kažu moguća ulaganja od 8 milijardi?
Eura?
Zašto smo mi danas pali na burzi?
[smiley2]
Ovaj članak je ostao nepopračen na forumu: http://www.poslovni.hr/44572.aspx TRigranit: Vlaho Kojaković: U Hrvatsku možemo uložiti i 8 milijardi € Partner u HR Trigranitu je Ingra. Govori se o gradnji šoping centra kojeg će graditi Ingra, u vrijednosti [color=blue]226 miliona eura[/color] Ulaganje u Čiovo 80 miliona eura, ukupno kažu moguća ulaganja od 8 milijardi? Eura? Zašto smo mi danas pali na burzi? [smiley2]
Pusti “bedake” i jalnuške diletante…Ne kužim kak ekipa ne shvaća da su im ovo posljednje prilike za povoljni ukrcaj prije dokapitalizacije i drugih događaja koji se tek moraju odigrati….Kaj nitko ne prati brojke…..[smiley2]
39000,00 45 15:16:42
38999,00 20 15:16:42
38999,00 1 15:16:42
38800,00 8 15:16:42
38500,00 17 15:16:42
38499,99 1 15:16:42
[smiley11]
u tijeku je utovar!!!!! [smiley2]
Ja sam očekivao pad , nažalost ništa.
Od jučer hrpice na prodaji koje nitko nije htio + korekcija = pad cijene danas, nažalost ne.
Međutim ima nade , na prodaji na 39 000 ponovno hrpica, pa možda u petak bude više sreće.
[smiley6]
plavi pa poskidano je 5 milja odjednom ingre……… pa to mi nekak se ne čini loše! [smiley2]
A čuj kad narodni heroj u tjedan dana napravi 200K prometa onda se o tome pišu sage. Za INGRU 5 milja prometa dnevno nije vrijedno spomena (sitnica).
plavi pa poskidano je 5 milja odjednom ingre……… pa to mi nekak se ne čini loše! [smiley2]
Da alio ima nalog na 39 000 , pa ga nitko nije pokupio.
Meni ne miriše na dobro, čekam niže..