usao sam u ingr na 60 kn i nadokupio na 41kn.do kosti sam u ingri i uopce se ne nerviram.
ako dodje do 80,doci ce i do 160.
omjer gubitka/dobitka je debelo na mojoj strani.kladim se na nju,a koeficjent je izvrstan.
cak razmisljam da izadjem iz nekih pozicija i jos ju podebljam.
najbolje je da sve rasprodaš i nakrcaš se ingrom do kraja, mislim da se nevaram previše ako sve ove cijene koje si naveo od 160-80-60-41 kn,su tvoje cijene po kojima si kupovao da bi smanjio ulaznu cijenu
[/quote]
To su i moji ulazi …
al preskočen je na 120 kn .. tu se neko vrijeme držala ..
Prvi ulaz mi je na 160 kn negdje u 9.2008. pa 120 , 90 i naposlijetku ispod 40kn …
čini mi su da je od 120 – 40 kn išlo u nepuna 3 mjeseca …
Ja sam čak na INGRi bio i 15tak% u plusu na 70KN …
Nisam prodao jer nisam stigao takoreći trepnut a bila je na 50 kn …
Žao mi je jer sam ih mogao imat skoro 2#… pa na slijedećem rastu uzet dobre novce …
Slijedeći put , tko zna što ću napravit ??? Kako sam glup vjerojatno ću čekat 100 KN…. [lol]
netko kupio 1750 po43,20
valjda zna zašto je to učinio
I to je još uvijek badava i jedini građevinar cijenom dostupan svima.
ima li itko kakovu viziju ,kuda ide ingra u budućnosti
dali grne po dnu,dali može propasti
dali ćemo skoro plakati ili se smijati
osobno posjedujem 1500 kom
prosjek ulaza 42,80
stvar je u tome šta još imam slobodnog keša oko 300000,00
postajem sve nervozniji
ide mi na živce ova nelikvidnost
molim komentare
Iskreno ja da imam taj novac, ja bih pomeo ovih 5-6 tisuća na prodaji te bih čekao 1 godinu i imao najmanje duplo, hej pa mirovinci imaju 1 milijun komada po 300 kn prosjek.
Iskreno ja da imam taj novac, ja bih pomeo ovih 5-6 tisuća na prodaji te bih čekao 1 godinu i imao najmanje duplo, hej pa mirovinci imaju 1 milijun komada po 300 kn prosjek.
Da li to znači da nema frke za neko daljnje padanje? Što očekuješ ako se arena proda?
Ma koje padanje, niže od ovog neće, ne govorim o nekoliko postotaka, mislim da je svejedno ako nešto kupiš po 42 ili 43 ako ćeš prodat za 100 kn. Mislim da će prodat za jedno 70 milijuna eura.
Imam 60 kuna u cashu, da li kupiti dionicu ili otici po cigarete i na pivo?
znam da se tu tjesite i punite ambicijama na temelju pozitivnih postova, ali ljudi.. nitko od Vas i nas nema kristalnu kuglu da vidi sta ce biti sa cijenom dionice, a niti sa tvrtkom. Propadale su i vece tvrtke, opstajale su i manje. Ulozite nakon dobre analize i ako vjerujete u svoju investiciju, strpljivo cekajte. Trziste je jos uvijek jako nisko, dugorocno ce zaraditi svi strpljivi – dok daytraderima nije bitno da li je trziste visoko ili nisko (nije tema, ali fakat se ovdje svasta pocelo pisati)
Ma koje padanje, niže od ovog neće, ne govorim o nekoliko postotaka, mislim da je svejedno ako nešto kupiš po 42 ili 43 ako ćeš prodat za 100 kn. Mislim da će prodat za jedno 70 milijuna eura.
70 milja – kako bi to djelovalo na cijenu, po tvom mišljenju? Kad očekuješ 100 kn, ali onako pesimistična procjena? Meni do nove godine dosta, a ako bude prije nitko sretniji od svih nas!!! [thumbsup]