INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uz rast cijene ionako preskupih dionica TEHNIKE i IGH ruši se najpodcijenjenija dionica građevinara INGRA tu uopće nema logike.

Mene i to veseli što raste tehnika i drugi građevinari, jer što više oni narastu to će biti veća razlika između ingre i ostalih građevinara………

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Uz rast cijene ionako preskupih dionica TEHNIKE i IGH ruši se najpodcijenjenija dionica građevinara INGRA tu uopće nema logike.

Mene i to veseli što raste tehnika i drugi građevinari, jer što više oni narastu to će biti veća razlika između ingre i ostalih građevinara………
[/quote]

ma super, kad oni odu još +20% gore a Ingra ostane ovdje gdje je sada, vjerojatno ćeš pasti u ekstazu od zadovoljstva [bye]

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

evo ga opet 1500 kom po 42,99.. da vidimo koliko će dugo biti na prodaji>!?

Neka mi netko podmetne malo veći nalog da se iskrcam, nekoliko tisuća molim. [pray]

Neka mi netko podmetne malo veći nalog da se iskrcam, nekoliko tisuća molim.

Prodaj po 42 Kn i nema problema……. [lol] [lol] [lol]

A ponude za Arenu. To više nitko ni ne spominje…

Ako je u trgovanju sa Ingrom u proteklih 10 ak mjeseci i bilo neke logike, sada ovo više ne razumije ni vidoviti Milan. Po prometu smo među najjačima, što bi uz ovu cijenu trebalo osjetno potaknuti rast, a mi skoro ni makac. Iako mi uzmak ne pada na pamet, ovo mi se ni malo ne sviđa. Previše prodavača na ovako niskoj cijeni. Valjda netko od nih nešto zna. Doduše ima i kupaca, ali to nije ništa čudno s obzirom na, usprkos svemu, podcijenjenost…

Bumo vidli [yawn]

Izgleda da ću morati..ali ima vremena do tamo. Šteta što je ovaj rast bio ćorak, ali sad mi je najvažnije da izvućem živu glavu [undecid]

Izgleda da ću morati..ali ima vremena do tamo. Šteta što je ovaj rast bio ćorak, ali sad mi je najvažnije da izvućem živu glavu [undecid]

Prodaj po 42 Kn, pa onda komentiraj………… jer dosta si pisao……

Dajte samo jednu pozitivnu vijest??????????????????????

Evo, npr. SMA10 vec probio SMA20 ili jos bolje SMA100 danas ili sutra probija SMA200. [thumbsup]

Optimist - loše informirani pesimist

Dajte samo jednu pozitivnu vijest??????????????????????

Evo, npr. SMA10 vec probio SMA20 ili jos bolje SMA100 danas ili sutra probija SMA200. [thumbsup]
[/quote]
Kolega to nije nikakva vijest imate 50 dionica na kojima se to dogodilo prije godinu dana pa su pale još više, mislio sam neku pozitivnu vijest što se tiče poslovanja firme ako me niste razumjeli te crtkarije vam nisu nikakva vijes.

Dečki prodati, prodati i samo prodati…Bar ćete mirnije spavati….Mislim da je to ipak najvažnije…

Dečki prodati, prodati i samo prodati…Bar ćete mirnije spavati….Mislim da je to ipak najvažnije…

Ne dođe li do proboja 44 kn u sljedeća 2 dana, ja ću u čevrtak prodati svu Ingru i preći u nešto drugo. Nema gore za dionicu kad stoji i ni makac. Kad smo padali, bili smo najgori, a kad drugi rastu, mi stojimo. Užas…

New Report

Close