INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I ja koristim Abac trade i sasvim sam zadovoljan.Uspio sam uhvatiti 700 komada pred kraj na 42,84 kn,

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

samo pitam, kome se isplati trgovati sa naknadama većim od 0,5 …. promijenite brokersku kuću ako su vam naknade veće

http://www.agram-brokeri.hr 0,3% i to bez minimalne naknade – zakon
[/quote]
nisu jedini sa 0.3% provizije…mnogi su spustili cjene provizije…konkurencija
[/quote]
-Je, i hita je smanjila, sa 0,6 na 0,5. Sramota, a navodno su najveći na tržištu.Hebeš takovo tržiše.

(P)ostao san dugoročni dokupljivač

Primjer, prodaja po 43,9kn, kupnja na 42,8kn daje nekih 2,5%, ako se odbije provizija brokeru od 0,6% onda ostaje 1,9%. Dakle na 500kom 10 komada gratis.

Ne znam čemu sva ta silna računanja, ionako većina fula!
Kad bi svi tako pogađali targete, burza ne bi bila burza, a vi ne bi ni pisali po forumu!
[angry]

Ovo bi moglo biti objasnjenje zasto je danas moglo doci do pogresnih odluka tipa kupi ili prodaj:
"Najdepresivniji dan najčešće pada trećeg ponedjeljka u siječnju…
– Trećeg ponedjeljka u siječnju ne donosite važne odluke, pričekajte bolja vremena. Velika je vjerojatnost da ćete u tako depresivnu raspoloženju, makar nesvjesno, pogriješiti u procjeni stvarnog stanja u kojem se nalazite…tmurni ponedjeljak sa sobom nosi određene rizike."
http://www.vecernji.hr/vijesti/prezivjeli-smo-najdepresivniji-dan-ovoj-godini-clanak-81103

Optimist - loše informirani pesimist

Ove prepiske oko brokera i tko što nudi su sigurno zanimljive širem auditoriju, pa bi bilo dobro da svatko kaže vlastita iskustva … probao sam 4 platforme i pred neko vrijeme sam sve prebacio na agram (što zbog provizije, što zbog skoro trenutačnog zadavanja naloga – i u 9.59.50 i 15.59.50), no fimina gledalica mi je nekako najpreglednija i jedina koju mogu pokrenuti na mobitelu. Kad je dan ludila a nisam na poslu onda gledam fimu a tržim preko agrama. Pozz svima bili u ingri ili ne

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Ovo bi moglo biti objasnjenje zasto je danas moglo doci do pogresnih odluka tipa kupi ili prodaj:
"Najdepresivniji dan najčešće pada trećeg ponedjeljka u siječnju…
– Trećeg ponedjeljka u siječnju ne donosite važne odluke, pričekajte bolja vremena. Velika je vjerojatnost da ćete u tako depresivnu raspoloženju, makar nesvjesno, pogriješiti u procjeni stvarnog stanja u kojem se nalazite…tmurni ponedjeljak sa sobom nosi određene rizike."
http://www.vecernji.hr/vijesti/prezivjeli-smo-najdepresivniji-dan-ovoj-godini-clanak-81103

Nema to veze, jednostavno nam je tržište nelikvidno pa tako i Ingra koja je do sada bila među najlikvidnijima, stoji na mjestu uz relativno slab promet. Treba nam bilo kakva pozitivna vijest i onda ćemo gore, a do tada ćemo ovako: pola kune gore,pola dolje [yawn]

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

Ovaj trend se potpuno lako čita na ingri….. Ugradi se jača reakcija na negativni trend od pozitivnog i dobije se sadašnja cijena…..

I danas ista shema………

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ovaj trend se potpuno lako čita na ingri….. Ugradi se jača reakcija na negativni trend od pozitivnog i dobije se sadašnja cijena…..

I danas ista shema………
[/quote]
…ništa ne brini…neće mnoge uloviti u mrežu…a i oni koji se ulove ispod 43 će se uskoro kajati što su prodavali…(moje osobno mišljenje naravn)…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

…ništa ne brini…neće mnoge uloviti u mrežu…a i oni koji se ulove ispod 43 će se uskoro kajati što su prodavali…(moje osobno mišljenje naravn)…

Mene veseli kada vidim ovakav način manipuliranja, stavi nalog na prodaju od 5300 komada, makne ga i stavi manje po 1500 i 1600 komada.

Ovo stanje je odlično za daytradere, pogotovo kada znaš gdje ti je dno….. [lol] [lol]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Uz rast cijene ionako preskupih dionica TEHNIKE i IGH ruši se najpodcijenjenija dionica građevinara INGRA tu uopće nema logike.

sad je maknut i onaj od 1500 kom na 42,99… pa to je već prozirna igra, ali smo mi glupi narod pa svaki dan neko po….i

Mene veseli kada vidim ovakav način manipuliranja, stavi nalog na prodaju od 5300 komada, makne ga i stavi manje po 1500 i 1600 komada.

Ovo stanje je odlično za daytradere, pogotovo kada znaš gdje ti je dno….. [lol] [lol]
[/quote]
Ovo je dionica u kojoj veliki gule male dignu malo cijenu i onda im se iskrcaju jer ovi vjeruju da je dionica krenula kad ono ćorak, šta je to šta bi joj trebalo dići cijenu to što su u problemima i prjeti im stečaj to što je Mavrovo već u stečaju to što su otpustili 70% radnika to što su dužni koperantima to što nije pristigla nijedna ponuda za Arenu.

Dajte samo jednu pozitivnu vijest??????????????????????

New Report

Close