INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

samo pitam, kome se isplati trgovati sa naknadama većim od 0,5 …. promijenite brokersku kuću ako su vam naknade veće

http://www.agram-brokeri.hr 0,3% i to bez minimalne naknade – zakon
[/quote]
nisu jedini sa 0.3% provizije…mnogi su spustili cjene provizije…konkurencija

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Nedavno sam spominjao target 45,5-46kn. Ipak moram dići target, 49kn je realnost u iduća 2 tjedna.

Ajde argumentirano me nagovorite da kupim ili da ne kupim. Stvarno rijeći podcjenjena,precjenjena mi ništa ne znaće.

Mi da tebe nagovoramo da kupiš ili ne kupiš Ingru??? [lol]
Oprosti, ali je li tebi dobro? Što bi nama trebalo značiti da ti kupiš ili ne kupiš?
Pa koji si ti faktor da bismo mi tebe trebali uvjeravati da kupiš Ingru??Ti si valjda hrvatski Buffet ili Bill Gates ili takvo što?

Ja je imam i još ću dokupiti kad si oslobodim keš iz drugih dionica jer znam zašto je kupujem. Ti očito ne znaš, pa onda neka tako i ostane.
Zato: nemoj kupiti Ingru i svi sretni! [thumbsup]
[/quote]

Čovjek vam je lijepo napisao da se piše argumentirano,a ne da se druka, a vi izvlacite rijeci iz konteksta, eto drukate na gore,tko je jutros kupio vec je 2% u minusu
[/quote]

a di si ti Buffetu naša ovaj podatak o 2% minusa. Evo stanja u 14.25
Oznaka Zadnja Najviša Najniža Prosječna Kupovna Prodajna Količina Promet Promjena
INGR-R-A 43,14 43,69 42,72 43,16 43,15 43,50 7.867 339.553,34 -0,48%

a svašta čovik može ode vidit Bože mili
[/quote]

A ti nemaš ulazne,izlazne provizije?
Stvarno se svašta može vidit. Kad su svi ulagači tako pametni ka ti.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Nedavno sam spominjao target 45,5-46kn. Ipak moram dići target, 49kn je realnost u iduća 2 tjedna.

…slažem se…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

…slažem se…
[/quote]
potpisujem…

…slažem se…
[/quote]
potpisujem…

[/quote]

sve znalci

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

samo pitam, kome se isplati trgovati sa naknadama većim od 0,5 …. promijenite brokersku kuću ako su vam naknade veće

Samo nama burekdžijama….

Primjer, prodaja po 43,9kn, kupnja na 42,8kn daje nekih 2,5%, ako se odbije provizija brokeru od 0,6% onda ostaje 1,9%. Dakle na 500kom 10 komada gratis.

…slažem se…
[/quote]
potpisujem…

[/quote]

sve znalci
[/quote]

Potpisujem

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

Evo i usporedbe graditelja na dnevnom nivou.

ok, agram brokeri i drugi sa niskom provizijom….

ali dali vam oni nude gledanje "uživo" trgovanje i stanje sa nalozima na kupnji i prodaji? i koliko dionica je dopušđteno gledati? ovo je pitanje, nije da napadam nekoga
….ja koristim abacusov trade i zadovoljan sam, nalozi se stavljaju odmah čim ih zadam preko neta, i mogu gledat cijelu burzu i sve naloge na kupnji/prodaji….prije nije bilo tako, mogao si pratit samo 10 dionica uživo….

sutra ingra na 44 [thumbsup]

DOKUP!

AGRAM daje pregled 29 naloga na kupnji i prodaji. Glede ovog gledanje "uživo" tu ipak ne postoji ništa bolje od Teletradera. Glede 44kn smatram da će se preskočiti sve do 45,7kn

New Report

Close