INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…prodavači prodaju za nižu cijenu i ruše jer se nadaju da će kupovati jeftinije…
…kupci kupuju po većoj cijen i dižu jer se nadaju da će rasti…
…tu mudrost svi znamo…dakle sve je pitanje na kojoj strani nas je više u toku dana, tjedna, mjeseca, godine…
…ja ostajem u Ingri jer mislim da će rasti-dugoročno…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

zanima me jel ovi "mali" koji prodaju po cca 50-200 komada dionica Ingre vide kako se kupnja pojačava i da će biti pometeni?

15.01.2010 > T: 12.01.10 Pros. cijena: 40,91
RB Dioničar Broj %
1. OPPENHEIM IGOR 762.750 10,17%
2. PBZ D.D. 479.658 6,40% +6883
3. TEHNIKA D.D. 451.800 6,02%
4. AZ OMF 435.682 5,81%
5. Raiffeisen OMF 346.856 4,62%
6. LUDVIGER JASNA 338.850 4,52%
7. ELEKTROPROJEKT D.D. 207.450 2,77%
8. PBZ Croatia osiguranje OMF 204.545 2,73%
9. HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA D.D. 171.300 2,28%
10. PBZ D.D. 113.412 1,51% -53480!!!
UKUPNO 3.512.303 46,83%

Stanje na 14.01 je bilo PBZ (ovaj zadnji) preko 169.000…..Znam, jer sam pratio svaki dan…..Ovih 58.000 od PBZ-a nisu išle preko burze, ili bar nisu SVE išle preko burze…

Nepisano pravilo da bi trebalo izbjegavati trgovati ponedjeljkom opet bi se moglo pokazati tocnim.
Zasto? Zato jer postoji velika vjerojatnost da ces se zahebati. Inace, tko prati burzu neko vrijeme mogao je zapaziti da ako cijena u ponedjeljak pada, kasnije do kraja tjedna obicno naraste. Stoga, ovi sto prodaju danas racunajuci na opet neki pad, moglo bi se dogoditi da se samo neki uspiju vratiti ispod cijene po kojoj su prodali. [cool]

Optimist - loše informirani pesimist

Ajde argumentirano me nagovorite da kupim ili da ne kupim. Stvarno rijeći podcjenjena,precjenjena mi ništa ne znaće.

Mi da tebe nagovoramo da kupiš ili ne kupiš Ingru??? [lol]
Oprosti, ali je li tebi dobro? Što bi nama trebalo značiti da ti kupiš ili ne kupiš?
Pa koji si ti faktor da bismo mi tebe trebali uvjeravati da kupiš Ingru??Ti si valjda hrvatski Buffet ili Bill Gates ili takvo što?

Ja je imam i još ću dokupiti kad si oslobodim keš iz drugih dionica jer znam zašto je kupujem. Ti očito ne znaš, pa onda neka tako i ostane.
Zato: nemoj kupiti Ingru i svi sretni! [thumbsup]
[/quote]

Čovjek vam je lijepo napisao da se piše argumentirano,a ne da se druka, a vi izvlacite rijeci iz konteksta, eto drukate na gore,tko je jutros kupio vec je 2% u minusu

idući tjedan će bit bolje...

Ajde argumentirano me nagovorite da kupim ili da ne kupim. Stvarno rijeći podcjenjena,precjenjena mi ništa ne znaće. Druk dole,druk gore.
Rasti će jer
1.
2.
3.
Padati će jer
1.
2.
3.

kolega ne ocekuj da ces dobit sve na pladnju,,,,malo se potrudi ,proguglaj,itd… ima 1000 zasto 1000 zato….samo se treba potruditi…a ne cekati da ti netko dugi servira….zivio!

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Čovjek vam je lijepo napisao da se piše argumentirano,a ne da se druka, a vi izvlacite rijeci iz konteksta, eto drukate na gore,tko je jutros kupio vec je 2% u minusu

Ajde ne lupetaj, najviša danas bila je 43,30, prosječna je 43,05….kupnja je na 43,07. O kakvih -2% ti
pišeš???
Ja i dalje smatram da je nebulozno kad netko nakon ispisane 1563 stranice o Ingri na ovom forumu traži da mu se serviraju podaci, tj. da se dotičnoga kao nekakvu primadonu nagovara da kupi ili ne kupi neku dionicu! Svatko ima svoju glavu i oči pa neka sam sve pročita i donese zaključak…. pa najbolje da ga mi nagovaramo ZA ili PROTIV kao da nam život o tome ovisi [lol]

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

dali imaš ingru

flyer…Stanje na 14.01 je bilo PBZ (ovaj zadnji) preko 169.000…..Znam, jer sam pratio svaki dan…..Ovih 58.000 od PBZ-a nisu išle preko burze, ili bar nisu SVE išle preko burze…

…da si pratio forum pročitao bi što su napisali oni koji znaju malo više-čitaj istražuju…to je bilo prebacivanje na SDA ili tako slično jelte…ili ti to znaš ali pokušavaš uvući paniku u neupućene…

dali imaš ingru

…koliko vidim ti nisi dugo pisao na Ingri…sada se pojaviš ko iz neba i pišeš o nečemu što neznaš a mi o tome ovdje razglabamo mjesecima…čovjek je još davno pisao da ima Ingru i td…nemoj se ljutiš samo ti objašnjavam, kaj nee?…

Zaista mi nije jasno zašto vi svi koji očito imate neke točnije informacije o dionici ne bi barem rekli da li se očekuje pozitivni ili negativni trend. Čitajući sve vaše postove, čovjek se može samo zbuniti. Možda čovjek samo želi pitati zbog čega bi kupio baš ingru a ne nešto drugo. Zapravo moje pitanje je: Hoće li ingra nastaviti normalno poslovati, tj. da li je izbjegnuta opasnost od blokade ili bankrota? Mislim da je to ključno, a dionica će se ponašati kao i sve ostale.

Ajde ne lupetaj, najviša danas bila je 43,30, prosječna je 43,05….kupnja je na 43,07. O kakvih -2% ti
pišeš???
Ja i dalje smatram da je nebulozno kad netko nakon ispisane 1563 stranice o Ingri na ovom forumu traži da mu se serviraju podaci, tj. da se dotičnoga kao nekakvu primadonu nagovara da kupi ili ne kupi neku dionicu! Svatko ima svoju glavu i oči pa neka sam sve pročita i donese zaključak…. pa najbolje da ga mi nagovaramo ZA ili PROTIV kao da nam život o tome ovisi [lol]
[/quote]

a šta je ovaj forum nego neargumentirano drukanje i nagovaranje na kupnju i prodaju.

idući tjedan će bit bolje...

New Report

Close