Ajde ljudi ne nervirajte se ja sam bio u INGRi zadnji put od 39 kn do 58 kn, tada je još bio u igri i stečaj. Nevjerovatno je koliko je drukera bilo na ovom topicu pri cijenama oko 40 kn, i svi su spominjali stečaj i iskrcavanje. A oko 60 kn pojavila se hrpa novih nickova koji su svaki dan nadokupljivala i spominjali sulude targete.
Ovo vam je igra nekakvih brokera koji imaju zadatak da kupuju određene dionice ili prodaju.
kad se siri takva klima , ja onda bas kupujem i svaki put se isplati [thumbsup]
hm… ovo sada stvarno već miriši na rast. nemam dionicu jer je trenutno nemam sa čim kupitia ne da mi se prodavati nešto drugo.
evo, samo opaska nezavisnog promatrača. navijam za vas [thumbsup]
Kolega preporučam da promjeniš brokera. Znanje i vještina tvog ranga moraju imati kvalitetnu potporu infrastrukture. I ja sam 100% u dionicama ali mi broker omogućuje dnevni minus (kredit) kojim sam sada dokupio ingru.
[/quote]
Hvala kolega na lijepim riječima, mišljenje je obostrano, ali nebih se igrao sa dnevnim posudbama jer nisam vješt u trgovini unutar jednog dana i ne zanima me baš to. pozz..
Dajte više naučite, nije se NITKO iskrcao već se radi o prebacivanju dionica sa zajedničkog računa PBZ investora na pojedinačne račune pa se na zbirnom računu smanjuje broj. Tragično je kako ljudi nemaju pojma o čemu pišu [bye]
[/quote]
Točno tako, radi se o prijelazu s skrbničkih računa, a dan migracije kod PBZ-a je bio 15.01.10.
Znači tih 54k su dionice koje se više ne vode na skrbničkom računu PBZ-a, nego na računima kod SKDD.
Ovo je ništa drugo nego proziran i zlonamjeran druk…
Molim zna li netko koliko je sada stvarna vrijednost BV ako bi se uračunali predvidivi gubici po Areni i ostalim projektima? Tj. Kolika je eliminacijska vrijednost?
Molim zna li netko koliko je sada stvarna vrijednost BV ako bi se uračunali predvidivi gubici po Areni i ostalim projektima? Tj. Kolika je eliminacijska vrijednost?
Kakvi predividivi gubici?
Ajde ljudi ne nervirajte se ja sam bio u INGRi zadnji put od 39 kn do 58 kn, tada je još bio u igri i stečaj. Nevjerovatno je koliko je drukera bilo na ovom topicu pri cijenama oko 40 kn, i svi su spominjali stečaj i iskrcavanje. A oko 60 kn pojavila se hrpa novih nickova koji su svaki dan nadokupljivala i spominjali sulude targete.
Ovo vam je igra nekakvih brokera koji imaju zadatak da kupuju određene dionice ili prodaju.
[/quote]
[thumbsup]
[/quote]
[thumbsup]
[/quote]
KAKAV KRALJ JE OVI ANTIŠA! ČOVJEK JEDNOSTAVNO ZNA!
Naravno, treba biti mudar ili staložen i napraviti potez, jer bez dionica u portfelju nema ni izdašnog prinosa [wink]
Ingra je nadaleko podcjenjena, a vrlo likvidna dionica trenutno na ZSE, što će reći da je potencijal prinosa ogroman !
Treba razumjeti da su neki praznih portfelja samo zato, jer im je dnevna cijena uvijek preskupa i uvijek imaju neki "niži target koji iščekuju a ne dočekaju". Takvima je zasigurno teško gledati trenutna ukrcavanja za pravi, unosni prinos u 2010. i uvijek imaju nekaj za kometirati protiv rasta.
Slijedeći tjedan Ingrica bi lako mogla doseći 47 kn, a glatko budu promjenili vlasnika oni
"papirići" koji se na asku nude ispod prosjeka kupnje za zadnja 3 mjeseca. [rolleyes]
Naravno, treba biti mudar ili staložen i napraviti potez, jer bez dionica u portfelju nema ni izdašnog prinosa [wink]
Ingra je nadaleko podcjenjena, a vrlo likvidna dionica trenutno na ZSE, što će reći da je potencijal prinosa ogroman !
Treba razumjeti da su neki praznih portfelja samo zato, jer im je dnevna cijena uvijek preskupa i uvijek imaju neki "niži target koji iščekuju a ne dočekaju". Takvima je zasigurno teško gledati trenutna ukrcavanja za pravi, unosni prinos u 2010. i uvijek imaju nekaj za kometirati protiv rasta.
Slijedeći tjedan Ingrica bi lako mogla doseći 47 kn, a glatko budu promjenili vlasnika oni
"papirići" koji se na asku nude ispod prosjeka kupnje za zadnja 3 mjeseca. [rolleyes]
[/quote]
…tako je, tako će i biti…
Ajde argumentirano me nagovorite da kupim ili da ne kupim. Stvarno rijeći podcjenjena,precjenjena mi ništa ne znaće. Druk dole,druk gore.
Rasti će jer
1.
2.
3.
Padati će jer
1.
2.
3.
Ajde argumentirano me nagovorite da kupim ili da ne kupim. Stvarno rijeći podcjenjena,precjenjena mi ništa ne znaće.
…
Mi da tebe nagovoramo da kupiš ili ne kupiš Ingru??? [lol]
Oprosti, ali je li tebi dobro? Što bi nama trebalo značiti da ti kupiš ili ne kupiš?
Pa koji si ti faktor da bismo mi tebe trebali uvjeravati da kupiš Ingru??Ti si valjda hrvatski Buffet ili Bill Gates ili takvo što?
Ja je imam i još ću dokupiti kad si oslobodim keš iz drugih dionica jer znam zašto je kupujem. Ti očito ne znaš, pa onda neka tako i ostane.
Zato: nemoj kupiti Ingru i svi sretni! [thumbsup]