INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Do koje cijene se isplati kupovati?

Upravo prijedjosmo 3 milje Kn. Zadnji put smo imali slican promet…da vidimo, 14.10.2009. a nakon cega je uslijedio onaj prosli pad. No sada ovakav slican promet daje jasnu naznaku promjene trenda u rastuci. Jos ako je ovo pokriveno sa nekim dobrim vijestima, gdje li ce se samo zaustaviti…no polako, nema potrebe za zurbom. No, bilo je i vrijeme…proslo je tocno tri mjeseca od pocetka proslog pada, za jedan takav ciklus mozda i previse. A sada polako prema osvajanju novih vrhunaca. [thumbsup]

Optimist - loše informirani pesimist

Ingra i Tehnika podigli CROBEX do 2.150

Vaš link

Najtrgovanija je prijepodne Ingra (ZSE:INGR-R-A) s 2,67 milijuna kuna i rastom cijene od 2,8 posto, najveći dobitnik među građevinarima ponovno je Tehnika (ZSE:THNK-R-A) koja je je uzletom od 5,3 posto stigla na 1.800 kuna….

Čini se da i Ingru i Tehniku tjeraju spekučlacije o navodnim dogovorenim poslovima dok se za Tehniku šuška i kako je dobila posao izgradnje Rajićeve tvornice PharmaS.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Do koje cijene se isplati kupovati?

…isplati se sve do 50…ovisi da li ih imaš, po kojoj cijeni, da li si prodavao…ali do 50 se sigurno isplati, ovisno koliko brzo želiš zaradu…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Kada uđeš u shemu velikih ulagača od ingre shvatiš kako igraju, i njihova igra postane totalno predvidljiva. A da bi to shvatio moraš promatrati dionicu dosta vremena.

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Kada uđeš u shemu velikih ulagača od ingre shvatiš kako igraju, i njihova igra postane totalno predvidljiva. A da bi to shvatio moraš promatrati dionicu dosta vremena.

Možeš podijelit tu shemu sa nama ?

Možeš podijelit tu shemu sa nama ?
[/quote]

Pliizzzz!

manje je više, a više još više

Upravo prijedjosmo 3 milje Kn. Zadnji put smo imali slican promet…da vidimo, 14.10.2009. a nakon cega je uslijedio onaj prosli pad. No sada ovakav slican promet daje jasnu naznaku promjene trenda u rastuci. Jos ako je ovo pokriveno sa nekim dobrim vijestima, gdje li ce se samo zaustaviti…no polako, nema potrebe za zurbom. No, bilo je i vrijeme…proslo je tocno tri mjeseca od pocetka proslog pada, za jedan takav ciklus mozda i previse. A sada polako prema osvajanju novih vrhunaca. [thumbsup]

Kako bi se ovo gore bolje shvatilo, u privitku dolazi graficki prikaz izmjene ciklusa na godisnjoj razini.

Optimist - loše informirani pesimist

Može li neko postat sve naloge na asku i omjer K/P?

big picture…, zbrajaj sam…
[/quote]

fora je ovaj zadnji

ask 2550 komada po 413 KN [lol] [lol]
[/quote]

doće i njegovih 5 minua slave hehe

Izgleda da se vlak ponovno vraća na početni peron. [embarass]
Opet ćorak!

…pa ovo je ludilo…tko prodaje tolike količine??? koja je to zarada 2-4 %-to nisu nor. ljudi…ili je nešto drugo u pitanju…????? neću dalje pisati jer me ovo nervira i imam crne misli…bumo vidli…ali mi se nažalost čini da sam u pravu…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

…pa ovo je ludilo…tko prodaje tolike količine??? koja je to zarada 2-4 %-to nisu nor. ljudi…ili je nešto drugo u pitanju…????? neću dalje pisati jer me ovo nervira i imam crne misli…bumo vidli…ali mi se nažalost čini da sam u pravu…

O čemu se radi? I čemu crne misli? Do kada?

New Report

Close