http://www.poslovni.hr/44646.aspx
izgleda da ce im trebati lova za dokapitalizaciju.
da li to znači kad bi ja sutra kupio 1 dionicu i držao ju do dokapitalizacije tada bi imao pravo na 1 po povoljnijoj cijeni ili moram kupiti 4 i do kad je rok do kojeg se mora postati vlasnik dionice pozz
..izgleda da , moraš biti vlasnik tri dana prije skupštine….[smiley2][smiley2][smiley11]
..toliko keša sigurno nemaju , pa je logički da su prodavali..
[smiley11][smiley2][smiley11]
da li to znači kad bi ja sutra kupio 1 dionicu i držao ju do dokapitalizacije tada bi imao pravo na 1 po povoljnijoj cijeni ili moram kupiti 4
i do kad je rok do kojeg se mora postati vlasnik dionice
pozz
Dobro pitanje. 1 ili 4? Ima li netko odgovor ili link na uvjete dokapitalizacije?
ingra:
”
http://www.poslovni.hr/44646.aspx izgleda da ce im trebati lova za dokapitalizaciju.
”
..toliko keša sigurno nemaju , pa je logički da su prodavali..
[smiley11][smiley2][smiley11]
Ključno je pitanje kome su prodavali?
Ključno je pitanje kome su prodavali?
Onome tko je imao para da to kupi[smiley1]
Ovo mi je jedan od najboljih odgovora koji sam pročitao!!!! [smiley2][smiley2][smiley2]
Moralo ti je sjesti 100kn predujma po dionici.Pitanje je kad si kupila..ne znam točno na koji je datum bio ključan da bi imala pravo.Mislim 21.05.
Nije ni meni još sjela dividenda, na koji način se isplaćuje? Na račun ili u Finu? Meni je ovo tek prva dividenda..[smiley2]
Članak iz poslovnog za one koji nisu vidjeli, a vidim da ih ima…
Uz suglasnost Nadzornog odbora, Uprava Ingre je donijela odluku o isplati predujma dividende u iznosu od 150 kuna po dionici, stoji u priopćenju tvrtke. Predujam će se isplatiti u razdoblju od 25. svibnja do 11. lipnja, a pravo na isplatu predujma imat će svi dioničari koji 23. svibnja na svom računu vrijednosnih papira u Središnjoj depozitarnoj agenciji imaju registrirane dionice Ingre.
Da podsjetimo, za glavnu skupštinu koja će se održati 26. lipnja predložena je isplata dividende od 250 kuna po dionici.
U toku današnjeg trgovanja dionicama na ZSE do 11:30 sati, Ingra se sa prometom od gotovo 2 milijuna kuna ne miče sa jučerašnje zaključne vrijednosti od 39.000 kuna po dionici.
Jučerašnji članak o Trigranitu donosi vijest o novim poslovima Ingre – gradnja šoping centra u Laništu čija je vrijednost 1,5 milijardi kuna – te još ostalih poslova u našoj zemlji čija je vrijednost 1 milijardu eura.
Dio poslova će sigurno odraditi Ingra.[smiley2][smiley2][smiley2]