INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Plavi – svaka čast!

ali stvarno…

nema mi druge nego se zae..ti

Da li mi netko moze potvrditi je li ovo tocno… ako prenesem po jednu dionicu Ingre na rodbinu do 20.6., da li to znaci da ce svatko od njih moci upisati po jednu dionicu u kapitalizaciji?

Nema više prometa, nema navlakača, nema trejdera, nema plavog i kaj bu sad…….[smiley6]
atlantik: ” dio: ” Nema više prometa, nema navlakača, nema trejdera, nema plavog i kaj bu sad…….[smiley6] ” A sad idemo malo dole [smiley11] ” tu je plavi, tu, ca. 60 % portfelja u INGR, koliko ja vidim išli smo gore, netko za ugodan vikend opalio za kraj po asku i to je to. [smiley1]
[/quote]
iako želim učestvovati u dokap. Ingre i vjerujem da će ova dionica uskoro vrijediti puno više (50xxx), malo sam razočaran pričama koje čujem da je ova cijena preskupa za fondove i slične igrače..
..jučer nije bilo ozbiljnije prodaje ispod 70k.. ne znam za danas.
kakve su vaše procjene o interesu institucionalnih inv. za dokapitalizaciju i da li je realno očekivati stock split ove godine?
pozdrav (nisam još prestar za dokapitalizaciju.[smiley11]

Ma to su pričali i na 12k…i na 19k… i na 30k. Pa to isto pričaju i sada.Pokušaj samo izbrojati koliko je komada prošlo po cca. 40k. Ne želim nikog navlačiti, ali pročitaj sve postove, odi na INGRinu stranicu i donesi odluku sam…[smiley2]

Da li znate da su djelatnici Ingre morali prodati svoje dionice ako su htjeli zadrzati posao?

Da li znate da su djelatnici Ingre morali prodati svoje dionice ako su htjeli zadrzati posao?

Ma otkud ti sad to i zbog čega…Prodam, a moja baba kupi..neš` ti pameti. Jednostavno ne vjerujem….[smiley8]

dear friends, od danas sam i ja jedan od vas, doduse samo sa jednom dionicom, nije puno ali covjeka veseli.
jednostavno mislim da novi val rasta gradjevinara za sada neopravdano zaobilazi ingru pa da ce i ona uskoro opravdati ocekivanja.

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

hehe, dionicu koja je najviše narasla u 2007. u Hrvatskoj val rasta neopravdano zaobilazi [smiley2]

Ma to su pričali i na 12k…i na 19k… i na 30k. Pa to isto pričaju i sada.Pokušaj samo izbrojati koliko je komada prošlo po cca. 40k. Ne želim nikog navlačiti, ali pročitaj sve postove, odi na INGRinu stranicu i donesi odluku sam…[smiley2]

Meni je žao što nema više kritičara, ne možemo argumentirano raspravljati.
[smiley7]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Dobra je Ingrica samo da je mi IGHovci stignemo heh[smiley2]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

hehe, dionicu koja je najviše narasla u 2007. u Hrvatskoj val rasta neopravdano zaobilazi [smiley2]

Upravo tako, realno je za očekivati rast narednih dana, posebice ako uzmemo u obzir da je do skupštine još samo tri tjedna, tko do onda kupi dionicu ima na svaku 4. pravo na povlaštenu kupovinu od po min. 25 000 kuna.
Zaokružuje se na više, tako da onaj tko kupi samo 1 ima pravo na povlaštenu kupovinu još jedne.
Iako trenutno prodaje nema u večim količinama , možda to u ovoj situaciji i nije baš dobro, vjerovatno bi postojao interes fondova za kupovinu do skupštine , obzirom na pravo na povalštenu kupnju u dokapitalizaciji.
Inaće dokapitalizacija je slična onoj kod ZABE, tamo je cijena sa 7500 u kratkom roku porasla na 12 000 ( KASNIJE I PREKO 13 000 ), to je preko 60 % ( ovo na 12 000 ) , cijena Ingrine dionice u vrijeme objave je bila 36 000 kuna. Prostora za rast i te kako ima po mom mišljenju.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

da li to znači kad bi ja sutra kupio 1 dionicu i držao ju do dokapitalizacije tada bi imao pravo na 1 po povoljnijoj cijeni ili moram kupiti 4

i do kad je rok do kojeg se mora postati vlasnik dionice
pozz

SKORa-M-A[color=blue][/color]

New Report

Close