Izgleda da se novčani tok Ingre konačno stabilizira, barem više ne prijeti opasnost od bankrota.
[/quote]
Jel se stabilizira da otkupe bar 30 000 vlastitih dionica?
Izgleda da se novčani tok Ingre konačno stabilizira, barem više ne prijeti opasnost od bankrota.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
A što to tebi toliko znači? Evo danas je protrgovano više od 35 tisuća dionica i cijena bitno nije otišla, čak bi se usudio reći i ispod prosjeka današnjeg rasta građevinaca (do sada). Sve su to mrvice kojih se neki drže k’o Svetog pisma.
Bez prave akcije, nema ni željene reakcije! [cool]
[/quote]
[/quote]
A što to tebi toliko znači? Evo danas je protrgovano više od 35 tisuća dionica i cijena bitno nije otišla, čak bi se usudio reći i ispod prosjeka današnjeg rasta građevinaca (do sada). Sve su to mrvice kojih se neki drže k’o Svetog pisma.
Bez prave akcije, nema ni željene reakcije! [cool]
[/quote]
Naravno da znači!
Ako je protrgovano ko što kažeš…moj je udio u tome 15%.
Kada trezor kupi onda više ne prodaje jeftinije ni lipu bar ne do u dogledno vrijeme..
Pa naravno da prestane ovo devastiranje ove dionica…
Amerikanci na največim razinama u 15 mjeseci!!
Znači da smo več odavno trebali biti na 250 kn!
Nekako ne uspijevam slijediti tu logiku!
Jel to znači da i ja moram imati vilu s bazenom, jer netko preko bare s istim poslom to ima?
Pa 30 keka dionica je ipak mačji kašalj…
Smatram da je razdoblje akumulacije ove dionice pri kraju i ove godine možemo očekivati visoki prinos na ovoj dionici.
to po meni i nije neka dobra vijest jer dionice ne mogu samo rasti i rasti (barem ne u ovakvoj situaciji) te se može lako desiti korekcija….
Forumaši i kolege jedna stvar koja će Vas zasigurno zanimati:
Josip Protega – član Nadzornog odbora
http://www.ingra.hr/index.php?page=about&id=6
Srdačan pozdrav
A koga on tamo predstavlja?
[/quote]
Možda je predstavnik radnika [lol]
Nekako ne uspijevam slijediti tu logiku!
Jel to znači da i ja moram imati vilu s bazenom, jer netko preko bare s istim poslom to ima?
[/quote]
Nemoraš imati vilu, al nisi niti inteligentan, ako nemaš bar financiski MIR ako radiš isti posao!
p.s. Sve je u korelaciji!
MATRIX90 , lijepi pozdrav…..pa ti si još tu..???? Ja sam mislila da je tvoj angažman gotov sa Ingrom…a ti si u dalje neumoran….. odlično!
imam jednu poruku za gospodu iz INGRE…………
Budući da ne znam, a i ne moram sve znati u životu…. oko splitanja dionica, kada se cijena dionice
INGR- R-.A paramparčala u neke komadiće od 150 dijelova……a od tada se prema njoj ponašaju ko
prema smeću, jer je osnovna premisa našeg mondenog društva / a zašto bi sa dionicama bilo drukčije/ …da vrijedi sve što je basnoslovno skupo i nedostižno- prestižno…, MOJ PRIJEDLOG
je Upravi Ingre- da se izvine svima nama – koji smo zbog toga gadno nayebali, jer je cijena
otišla Bogu iza nogu…. te da se presplita natrag CIJENA KOJA JE BILA PRIJE ovog sjeckanja…..
tj. da se cijena vrati / a time i ugled dionice / natrag ko da ništ nije ni bilo….o.k. ????
Hvala.,