Ne razumijem cemu toliko veselja zbog nekih 4%. Ocito jos nikad niste zaradili 100%, no jedno je sigurno, na ovakav nacin to nikad ni necete. [yawn] [lol]
[/quote]
To je otprilike kao kad se neki spremaju za osvajajnje vrha Himalaje, a neki se hvale sa osvajanjem brežuljaka u podnožju iste.pih, neš ti izazova [yawn] [yawn] [yawn]
[/quote]
A izjava dolazi od čovjeka koji kao navodno ima INGRU a druka na pad!
Ja imam INGRU, nekad više nekad manje,… ovisno o grafu…
I nemoj misliti da će narasti 100% u jednom danu, prije nekih 7-8% gore, pa pad 3-4% dolje…
Ti uhvatiš možda od tog 6%, ja 11%, tu je razlika….
Sad si odjednom postao netko tko cijeni INGRU, a cijelo vrijeme pljucas i drukaš na dolje….
Ja sam upozoravao na pad i dao jasne targete svima, nedavno tko me poslušao mogao je extra zaraditit…A tebe? Nijedan target ništa!
I dao sam opet target, 45,5kn… Pa opet kupnja oko 42,5kn
Kolega, (iako nisam siguran u taj termin) nastavi slobodno skakutati po brežuljcima, nemoj nas zamarati sa "kotama" 4250 i 4550.Naše kote su na znatno većim nadmorskim visinama, a tamo nema puno arije, pa bi ti moglo pozlit.Drž se ti brežuljaka, ionako na vrh ne mogu doći svi.
Molim te, ako napadaš, napadaj s argumentima.
Želim ti mirne blagdane s obitelji, puno zdravlja i sreće u novoj, a lova je ionako nebitna ako nemaš ono što ti ja želim. [thumbsup]
sve najbolje sto se pozeljeti moze svim forumasima ma gdje god bili povodom blagdana, prije svega zdravlje na prvom mijestu,, mozda bi nas i ovih dana I.Openh. mogao obradovati sa nama jako zeljenom vijescu, nekako imam dobar osjecaj sto se toga tice.. [thumbsup]
pozdrav najvećim patnicima poslije pravih branitelja-malim dioničarima na zse koji svaki posjeduje ptsp..ma gdje bili,pa makar bili u kešu…
Nedavno sam napisao da bi BiH trebala biti zlatna koka za INGR-u u 2010. godini.
Sto mislite o tome da se INGR-a prijavi za ovaj projekt:
http://www.nezavisne.com/ekonomija/vijesti/50997/Centralna-banka-gradi-zgradu.html
Stojte mi dobro!
navodno sa 500 eura mjesečno možeš dobro živjeti u čileu ( u gradu).
možeš i u HR…samo….sve manje je ljudi koji ih imaju svaki mjesec [cry]
Nedavno sam napisao da bi BiH trebala biti zlatna koka za INGR-u u 2010. godini.
Sto mislite o tome da se INGR-a prijavi za ovaj projekt:
http://www.nezavisne.com/ekonomija/vijesti/50997/Centralna-banka-gradi-zgradu.html
Stojte mi dobro!
A da počmemo mi s foruma za Ingru slati ponude na natječaje. Mogli bi se organizirati da svatko uzme jednu državu i prati što se gradi.
Meni jedan susjed diže kat kuće, pa mogli bi poslati ponudu, nažalost nemam link.
Ako susid dobro placa samo javi upravi INGR-e…:-)
Sala mala. Moje misljenje je da se INGR-a u narednoj godini traba fokusirat na posao u susjedstvu (BiH, Srbija…) jer smo mi (Hrvatska) vec mnogo ulozili u gradjevinu zadnjih godina…
Kako se pise, INGR-a bi trabala dobit 2 posla u BiH iduce godine: Elektrane i jedan dio autoceste. Naravno, to jos nije potvrdjeno, al ako se ostavri bit ce dovoljno za prezivit krizu.
S obzirom da dobivaju poslove u BiH, ocito je da tamo imaju dovoljno jak lobi koji im te poslove omogucava (ili ti mislis da se posao dobiva tek tako?!) tako da i ova zgrada moze bit interesantna.
Stojte mi dobro!