INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

reko sto puta, danas zadnji put, nikad više ingru!
zadnji put pišem na ovoj temi i spominjem ovaj jad od firme, znam da vjerojatno ide opet malo ide dole pa gore a onda sigurno opet dole, ali mi se stvarno više neda zaj..ti s uzgajalištem drukerstva, prljrave i(n)gre i lošeg poslovanja……

ZELIM BITI BRUTALNO USPJESAN KO bananarama................................

Ovo je jedno mrcvarenje koje nema smisla.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Mark1….
Ja sam na kupnji cca oko 2xxx komada, a ti?
Iako moguče da padne promet između dva praznika…

—-a ja imam pet puta više nego ti ne na kupnji nego u portfelju……zadovoljan…………..
[/quote]
-Ops, imamo i milijunaša.
-Ma neka te sreća prati, i od milijun kuna napravio milijun eura. [thumbsup]

(P)ostao san dugoročni dokupljivač

do kud ce vise ova smradara padati, fuj vise mi se gadi

reko sto puta, danas zadnji put, nikad više ingru!
zadnji put pišem na ovoj temi i spominjem ovaj jad od firme, znam da vjerojatno ide opet malo ide dole pa gore a onda sigurno opet dole, ali mi se stvarno više neda zaj..ti s uzgajalištem drukerstva, prljrave i(n)gre i lošeg poslovanja……

Ovo je jedno mrcvarenje koje nema smisla.

ajd fala bogu da ste se i vas trojica danas iskrcali (još samo da ode i amilo3483 ili kako se već zove) . ja likove poput vas stvarno ne razumijem: zašto ulažete u dionice kad niste dovoljno mentalno jaki za ovaj posao? (da, ovo je posao, a ne igra)
pravom investitoru sve odgovara, i rast i pad. vama ne odgvara ništa, kad raste- raste vam premalo, kad pada- zašto pada [yawn] [bye]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Moram priznati da nije bilo teško pogoditi skoro pa sami vrh pa kupovati po diskontu od 4% u istom danu…. E sad da li ćemo prvo mrvicu dolje još pa nastavak ostaje vidjeti.

teško je bilo što predvidjeti,ali ako ćemo pogađati,onda ću se ja ponašati kao da će se crobi vrtiti između 1900-2200…..znači,kad se približi 1900 kupujem,a kad se približi 2200 prodajem…

Koja bi po Vama mogla biti cijena Ingre do Nove Godine ?

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

42,78

Gledano na 10min grafu posljednjih 25 dana dogodio se BREAK iliti PROBOJ prema gore.
Idućih dana vjerovatnija potvrda uzlaznog trenda.
Svejedno oprez, ostaje vidjeti!

Treba uvesti pravilo da se ne može imati otvoren nalog na kupnji i prodaji istovremeno!!!!!

pa dobro, zaista se može svašta ovdje pročitati [huh]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

A zašto bi trebalo uvesti to pravilo????
Ja redovito imam nalog na kupnji i prodaji jer ako već postoji mogućnost zarade onda
ne vidim razloga da se brani!

Moram reci ovom prilikom da unatoc nekim razmisljanjima na forumu nisam svoje jos prodavao niti imam skoru namjeru na ovako niskim razinama, makar bi, razmisljajuci, sa srednjim ulazom koji mi je blizu danasnjem max kretanju cijene bio negdje u blagom minusu. No, mozda sam i pogrijesio sto nisam bar dio prodao kad vidim da u panorami danas opet govore negativno o gradjevinskom sektoru i teskoj situaciji u koju su zapali, a to za sutra ne daje nadu u neki novi rast.
Ali, eto, ni danasnja TA ne donosi optimisticnu sliku situacije. Naime danasnjim formiranjem novog izgleda kanala, cini se da jos neko vrijeme ostajemo u padajucem trendu 5.vala, bar dok konacno ne dodje do proboja gornje linije ovog kanala. Mozda dobra vijest za sve one koji su i danas prodavali.
Jos samo da ne zavrsimo na novom testiranju dugorocne linije potpore u trenutku kada svjetski indeksi jednom zapocnu dugo ocekivani tobogan, jer tko zna sto bi se tek tada ovdje jos moglo poceti dogadjati.

Optimist - loše informirani pesimist

New Report

Close