…INA vraća novac vladi, vlada daje AC a oni vraćaju dugove…Koliko su dužni Ingri???Hvala za ISTINITI odgovor…
…INA vraća novac vladi, vlada daje AC a oni vraćaju dugove…Koliko su dužni Ingri???Hvala za ISTINITI odgovor…
…INA vraća novac vladi, vlada daje AC a oni isplačuju bonuse i božičnice a ako što ostane vraćaju dugove…
Nema na čemu.
ali tko to ruši?
nitko…odgovorio ti je vanhalen, mali pokušavaju protresti drvo pa istovremeno čekaju na kupnji. nije baš da im ide pa su sad počeli izlaziti s večim nalozima na kupnji. bio je maloprije jedan od preko 2000 komada na 40,99 , nešto je ulovio pa su ga preskočili pa je sad došlo novih 1500 komada na 41,01
kuna gore-dole, ali ovo je dno Ingre za ovu godinu, sutra smo opet preko 42 kn IMHO
ali ubrzo su se makli jer su odmah bili poklopljeni ,očito da je veliki pritisak prodavača .Najgore je to što se ne vidi jer je ispao iz top 10
ovo nam ni neprijatelj najveći ne bi ovako osakatio ovu jadnu i tužnu burzu,i danas sam kupovao,ali nemam više streljiva,sad se osjećam ko glineni golub..
Sad mi nije jasno ništa, nalog na kupnji 41,01od 1500 kom je stajao i niko mu nije prodo, nalog se makne a onda neko proda do 40,50. dali mi to može neko objasniti
ovo nam ni neprijatelj najveći ne bi ovako osakatio ovu jadnu i tužnu burzu,i danas sam kupovao,ali nemam više streljiva,sad se osjećam ko glineni golub..
Najgore što nam je svima ponestalo streljiva a prodavača ko u priči.
ali ubrzo su se makli jer su odmah bili poklopljeni ,očito da je veliki pritisak prodavača .Najgore je to što se ne vidi jer je ispao iz top 10
…pa i nije neki…nema ni 200 tisućica prometa…to se ipak mali nadmudruju…a oni što čekaju 36 sada prodaju nadajući se uzeti nazad po toj cijeni…no sve sumnjam da će bit tako…ali svi su napeti na kupnji jer kad krene gore biće napeto…sve je bliže taj trenutak..
sumnjao sam ja kad sam kupovao po 45 da više ne ide na 40 ,pa eto evo nas na 40 .Tako da je sve moguće
Sad mi nije jasno ništa, nalog na kupnji 41,01od 1500 kom je stajao i niko mu nije prodo, nalog se makne a onda neko proda do 40,50. dali mi to može neko objasniti
…pogledaj odlučio se postaviti niže jer je misli da bi mogao dobiti za manje kad ima bedxxx…treba znati skupljati a da se ne diže cijena …ali ako krene gore lupat će on sa ovih 1500 i na veće cifre…ovako dok ide, ide…
Do 45,18 Kn ima 18592 dionica sve se može kupiti total za 803 849,00 Kn iliti po prosječnoj cijeni od 43,24 Kn……
To ti se zove cimanje, vidiš veliki nalog na kupnji koji odjednom nestane. Mali se uspaniče i počnu lupati po bidu "daj što daš", a onaj s 1500 komada sad stavlje manje naloge na kupnji s kojima dočekuje ove koje je prethodno preplašio.
Mislio sam da te fore više ne pale na ZSE, ali izgleda da je došla nova grupa ovčica koje ovdje uredno šišaju do gole kože [lol]