najlakše uzeti ingre jeste na otvaranju, staviš dovoljno nisko nalog i čekaš, i proći će ti jer u većini slučajeva ruše minus 4 posto, najteže ti je uzeti ingre u sredini trgovanja, stavio sam malu količinu kako bi kupio svi te preskakaju, kako bi testirao stavio 1 dionicu na kupnji da vidim kakav efekt isti preskaču tvoj nalog i nedaju ti da kupiš, i opet oko 2 sata možeš opet kupiti dionice jer netko po bidu ruši…….. Tako je stanje kada želiš kupiti dionice ingre…..
Moje pitanje: da li je ingra sigurna od bankrota?
Puno sigurnija nego tvoja firma [thumbsup]
A evo i dokaza da nitko veliki ne prodaje nego mali pokušavaju manipulirati cijenom. Lik je stavio na "prodaju" 1410 komada po nebuloznih 38,50 kn [lol]
Mogu se kladiti da će ih maknuti prije otvaranja [yawn]
Kupnja – INGR-R-A
300 42,15
30 41,65
100 41,60
30 41,29
7 41,28
Prodaja – INGR-R-A
1.410 38,50
1.087 41,99
737 42,60
141 42,80
1.260 42,89
Nadam se da HANFA ovo prati i da će kazniti ovaj pokušaj manipulacije jer se radi isključivo o tome!
Vannhalen – i ja mislim da je sigurna, no sve dok postoje oni koji će je prodavati za budzašto, čekat ćemo realne cijene cijelo stoljeće. Što je najgore na cijenu utječu tekstovi poput onog da sljedeće godine slijedi drastičan pad građevinara, što je po meni čista glupost. Ako padnu oni, past će i banke, a onda slijedi…. bankrot države. No, još nikada nitko nije odgovarao za napise u tisku.
Ingra će se baviti inozemnim projektima, nije bitno što će biti u RH već u svijetu…..
Prodati će arenu, riješiti dugove, dobiti projekte, obradovati dioničare i dobiti jak poticaj za dalje…..
…PA EVO NAKON OVAKVOG OTVARANJA MOŽEMO KONSTATIRATI DA DANAS NEĆEMO ISPOD 40 PA NI ISPOD 41…ops, omakla mi se velika slova…
Na ovoj dionici ne možeš odbaciti forsirano rušenje, better know every possibility and know how to act on.
Moje pitanje: da li je ingra sigurna od bankrota?
Mozda bi bilo bolje pitati koliko je sigurnija u odnosu na ostale gradjevinare na ZSE?
Ne pratim toliko druge pa stoga i ne bi tocno znao reci da li je na forumu pokrenuto isto pitanje i kod drugih gradjevinara?
No, sve dok jos nijedan gradjevinar na ZSE nije kihnuo, moglo bi se reci da je onda i ingra sigurna, zar ne? [thumbsup]
…ovo je dosadno…hajde gore-dole…važno je da se ipak kreće…tko će prvi krenuti taj dobiva… [sad]