Ljudi moji, ovo je sistematsko rušenje cijena na svim dionicama zbog jeftinijeg dokupa. Nakon toga slijedi ušminkavanje portfejaza kraj godine.Ne prodajite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [cool]
slažem se,evo ja još ostavio za cijenu od 40 kuna koju desetinu tisućica,a ako padne ispod 40 kupovat ću barem na virtualnoj burzi,ha,ha,pa možda dobijem knjigu,da se drugi put naučim..izgleda da je čak i ovima što sad prodaju ingru očito muka,pa zadnjim dionicama pokušavaju naći glib na dnu dna..ljudi,probudite se,41-42 kune,to je bagatela nad bagatelama…
alt333 @ 36 kn smo vidili ove godine…..to je bila bagatela….po meni….
Da, samo što je onda crobex bio na 1250, a sad je iznad 2000 dok se Ingra opet skoro spustila na cijenu koja je bila pri crobexu 1250 što govori da je Ingra sumanuto srušena u odnosu na većinu likvidnih dionica. Pri ovim cijenama Ingra je bagatela i meni nije uopće bed kupovti dok je ovako nisko. Rizik gubitka pri cijeni od 41-42 kn je zanemariv, a tko želi samo neka čeka 36 kn [smiley]
ne vjerujem u to,ali ako se ta cifra i desi,imam još zaliha kešovine,he,he..što je manja cijena,ja imam sve više i više dionica,pa nek oni obaraju,meni odgovara,i kad raste i kad pada..skupljam ko vjeverica,strpljivo u svoju košaricu…koja će jednog dana biti košaretina puna ko brod,…dovoljan je samo jedan dobar poslić,i ode portfelj 20% gore..bitno je da tučem crobex..ove godine on na cca 18% u plusu,a ja 70%..dobro,nećemo spominjati prošlu…
Dosla je ona i do 34Kn 09.03. ali je isti dan zatvorena na 36Kn. Istu je cijenu od 36Kn jos uspjela tek okrznuti 07.07. da bi isti dan bila zatvorena iznad 38Kn. Ali ono sto je zanimljivo je razdoblje od 20.07.-20.08. gdje se je trzila s prosjecnom cijenom tek nesto iznad 38Kn. No padne li opet na ili ispod tih razina, ovaj puta me ne bi iznenadilo da ostvari i nove rekorde. Ali kako vecina vjerojatno ceka poceti sa agresivnom kupovinom tek na 40Kn, onda mozemo biti prilicno sigurni da se to ipak nece dogoditi, zar ne?
Dosla je ona i do 34Kn 09.03. ali je isti dan zatvorena na 36Kn. Istu je cijenu od 36Kn jos uspjela tek okrznuti 07.07. da bi isti dan bila zatvorena iznad 38Kn. Ali ono sto je zanimljivo je razdoblje od 20.07.-20.08. gdje se je trzila s prosjecnom cijenom tek nesto iznad 38Kn. No padne li opet na ili ispod tih razina, ovaj puta me ne bi iznenadilo da ostvari i nove rekorde. Ali kako vecina vjerojatno ceka poceti sa agresivnom kupovinom tek na 40Kn, onda mozemo biti prilicno sigurni da se to ipak nece dogoditi, zar ne?
[/quote]
ne
Da, samo što je onda crobex bio na 1250, a sad je iznad 2000 dok se Ingra opet skoro spustila na cijenu koja je bila pri crobexu 1250 što govori da je Ingra sumanuto srušena u odnosu na većinu likvidnih dionica. Pri ovim cijenama Ingra je bagatela i meni nije uopće bed kupovti dok je ovako nisko. Rizik gubitka pri cijeni od 41-42 kn je zanemariv, a tko želi samo neka čeka 36 kn [smiley]
[/quote]
Ekipa to smišljeno radi ne samo sa INGR nego i sa ostalim dionicama koje nešto vrijede. Sustavno se ruše pojedine dionice, a Crobex se umjetno drži sa tri-četiri dionice (HT, INA..i sl) na određenim razinama koje ti kao prate svjetske trendove kako ne bi postalo previše očito da jedino u svijetu naša burza duboko roni. [bye]
[/quote]
Ekipa to smišljeno radi ne samo sa INGR nego i sa ostalim dionicama koje nešto vrijede. Sustavno se ruše pojedine dionice, a Crobex se umjetno drži sa tri-četiri dionice (HT, INA..i sl) na određenim razinama koje ti kao prate svjetske trendove kako ne bi postalo previše očito da jedino u svijetu naša burza duboko roni. [bye]
[/quote]
A tko im to dozvoljav?
Fondovi kojima plačamo…
Da, bagatela… Ali što ako padne na 0? Mada mislim da to nije moguće. Jučer u Areni na Parnom valjku pokazalo se da je dvorana izvrsna, klima, masa ljudi koja stane unutra, sve… Jedino je pucao razglas, ali to valjda nema veze s Arenom.
Moje pitanje: da li je ingra sigurna od bankrota?
[/quote]
[/quote]
To je samo više dokaz da se radi velika manipulacija na burzi, ali nije problem što ruše burzu, već problem je što nepretano mnogi nickovi iznose laži, i to tako što izvrću argumente kako bi potakli strah od ulaganja, ali najbogatiji ljudi na svijetu su postali tako što su ulagali kada su se svi bojali….. Ja se ne bojim ulagati kada vrijednosti dionica padaju, to sam naučio u krizi.
Kolege moje ne pada samo INGR-R-A već i sve ostale dionice ,jednostavno je nastala panika zbog stanja u državi.
lol
ajde da i od vas procitam ne-drukerski post…..samo iskreno….malo me to plasi
[shocked]
svakako mislim da ce danas netko svojom ingricom poklopiti i moj nalog..
strpljiv sam ja..
morat cu kolegi Operenhajmu platit cugu za sve radnje izvrsene na ovoj temi!!!
moguce da ce doc i na 36 ….sve je moguce…
iskreno…mislim da nece past ispod 39