Već sam dokazao da lažeš evo još jedna laž što si napisao
Isplatila je obaveze po kreditima do kraja ove godine-istina ali samo kamate, glavnica obveznice od preko 200 mil kn tek dospijeva
Datum izdanja 6.12.2006
Datum dospijeća 6.12.2011.
Tek za 2 godine da glavnica obveznica dospijeva na naplatu…….
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=INGR-O-11CA
I ovo što si nadrobijo samo su laži, nije problem što pada cijena dionice već što lažovi lažu……..
[/quote]
Kad me nazivas lazovom onda reci koju sam laz rekao.
Kako te samo nije sramota obmanjivati ljude.
Ako dospijeva obveznica krajem 2011 a za 2010 se yna da ce biti svima losa, lova se vec treba sada spremati…
Od kud ce namaknuti u 2 godine (tocno dviej godine od danas) tih dodatnih 200 mil kuna.
Ako treba vratiti BKS preko 40 mil EUR i ovo ti je jos 20-ak mi eur (sa kamatama) to je 60 mil EuR.
Sto ce im ostati nakon Arene??
Reci mi jednu laz koju sam rekao ili se pokrij sa necim..
Jadno je ovako pisati, evo dao sam ti argumente a sada ti reci gdje lazem..
Zapisan si da s zlom namjerom iskrivljuješ argumente, a što ne znaš što činiš sada znaš da si u krivu, i da vidim tvoju zloču……..
Svako zlo koje se čini kad tad dođe na naplatu + kamate……
GOTOVO JE SA MOJIM PISANJEM NA OVOJ TEMI.
Dovidjenja i sretno..
Ali ovaj puta zaozbiljno.
pozdrav i sretno svim dionicarima..
MOLIM pojašnjenje na što se odnosi IZVANBILANČNI ZAPISI: 277.215.000 kn U BILANCI ?
vjerujem da znam tko bi ti na ovo sa sigurnoscu mogao odgovoriti,,, ste pogodili?
MOLIM pojašnjenje na što se odnosi IZVANBILANČNI ZAPISI: 277.215.000 kn U BILANCI ?
(4) Glavna knjiga je sustavna knjigovodstvena evidencija promjena nastalih na imovini, obvezama, kapitalu, rashodima, prihodima i rezultatu poslovanja. Glavnu knjigu čine dva međusobna autonomna dijela, i to:
– bilančni zapisi i
– izvanbilančni zapisi.
Ovo da je Kostrencic prodao jer mu je hitno trebalo 30,000X45=1.35 mil kn objesite macki o rep..
Gdje je onda potrosio ovo, sta je zapio??
4. lipanj 2007.
Kostrenčić i Oppenheim prodali po 500 dionica Ingre
Ulagačima može biti indikativno da je prošli tjedan menadžment prodao 40 milijuna kuna vrijedne dionice
Marijan Kostrenčić, član Nadzornog odbora i Igor Oppenheim, predsjednik Uprave Ingre, su Zagrebačku burzu obavijestili da su prodali svaki po 500 dionica Ingre. Oppenheim nakon ove transakcije ima ukupno 4.558 odnosno 11,4 posto dionica Ingre, a Kostrenčić 4.969 odnosno 12,42 posto dionica Ingre.
Kako je cijena dionice Ingre prošli tjedan gravitirala brojki od 40.000 kuna, što je i probila zaključnom cijenom u petak, možemo izračunati da su Oppenheim i Kostrenčić svaki bogatiji za oko 20 milijuna kuna u gotovini.
(pd)
Zivio ja
Od ove dionice me oduvijek odbijalo mešetarenje uprava/trezor/dokapitalizacija. Trezor je otkupio hrpu dionica na razinama od cca 35-40T kuna od novaca iz dokapitalizacije, iz novaca koji su trebali služiti za izgradnju arene i druge projekte. Ali ne, oni su otkupljivali svoje dionice koje su se onda drastično strmoglavile. Bez tih igrica ni zaduženost ne bi bila tolika. Paralelno sa otkupom dionica za trezor, uprava i NO su nekoliko puta prodavali značajne količine.
Ako to nije kriminal, onda je u najmanju ruku prevara onih koji su radili dokapitalizaciju. Da ja imam značajne udjele kao što imaju ili su imali neki fondovi, tražio bih smjenu kompletne uprave već odavno.
Kolege moje ne pada samo INGR-R-A već i sve ostale dionice ,jednostavno je nastala panika zbog stanja u državi.
Još jednom hvala ti na ovome pitanju, našao sam odgovor što je tih 277.215.000,00 Kn u bilanci
to je ukupna obveza za kredite, ili imovina koja se koristi za daljnja ulaganja ……
Kolege moje ne pada samo INGR-R-A već i sve ostale dionice ,jednostavno je nastala panika zbog stanja u državi.
Ako je tek sad nastala panika, onda svima želim dobro jutro!
Za mene je situacija better than expected.
Ljudi moji, ovo je sistematsko rušenje cijena na svim dionicama zbog jeftinijeg dokupa. Nakon toga slijedi ušminkavanje portfejaza kraj godine.Ne prodajite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [cool]
pa kome ovdje gori…….
odgovor bi se mozda vec mogao nalaziti i u ovome dolje
Dok ne uđe u nadzorni odbor od ingre a onda nema kupnje niti prodaje bez objave na zse……
Samo ostaje pitanje, kome vise gori??? Da ne postoji opet mozda kakav deal???
No, po danasnjoj mrsavoj kupnji tesko da ce na ovaj nacin uspjeti znacajno skupiti cash-a, ali tko zna, mozda ce prodavatelj biti spreman ici i na puno nize razine?!?
A mozda bi se ipak trebalo poceti razmisljati i o nekim drugim rjesenjima…da, tu je i ona ponuda za kupnju udjela u drustvu Laniste (ili dvorane Arena), ali je to, nekako, jos uvijek sve malo nejasno???
Pogledajte takodjer TA graf tamo jos od pocetka 6. mjeseca…zar nije vec dovoljno bilo i ono sto se dosad dogadjalo s dionicom??? Izgleda kao da bas ovdje nikog nije briga kakav ce to ostaviti dojam i sto ce reci mali dionicari. Takodjer onaj stock-splitting (150:1), proveden negdje u ljeto prosle godine, pridonio je povecanju likvidnosti omogucivsi pristup i malim dionicarima, ali mozda sada i s vec ocitim zasto…bas vizionarski i u pravo vrijeme. No nadam se samo da to od sada nece postati uvrijezen nacin za trazenje spasa i u slijedecoj godini. Eto, sad znate, ak’ propadnu sami ste krivi jer ne kupujete! [lol]
Ovo nije druk…ponavljam…nego pogled na ono od jucer i danas, a sto ce biti sutra, tko zna…nitko nezna??? [pray] …ili mozda zna??? [cool]