INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…eto vidiš neke tisućice pobjegoše a neke su navukli…taktika delux…ugrabio još koju ispod 41… [thumbsup]

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Pa kada mačke nema miševi kolo vode!

Tko u fondovima nema par milj.kn da prekine ovu pljačku!

I to da prekine našim penzijama…

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Biče njih i povoljnije, ako neki fond ne krene!

Nek im propadne burza i mi s njom pa kud kome!

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

vidiš da nemaju za božićnice

Ja sam govorio koliko su dionice pokvaren i nakaradan posao, a u njima sam isključivo da vratim gubitak koji vučem unatrag nekoliko godina. Kad bi INGRA PALA recimo na 10 kn uvjeren sam da bi se s jedne i druge strane nalazili ogromni nalozi i na kupnji i na prodaji jer vrijednost firme nema veze s ovim brojevima koji su glupi i besmisleni.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Pa kada mačke nema miševi kolo vode!

Tko u fondovima nema par milj.kn da prekine ovu pljačku!

I to da prekine našim penzijama…

…pa oni i "pljačkaju"…pa moraju se nakrcat na što niže a onda prodati na što više…pa tako zarađuju…konačno su naučili kako se to radi…sad smanjuju gubitke koje su napravili dok su se učili…zarađuju nam za penzije, a mi samo moramo sa njima pratiti valove…samo još malo da se nakrcaju pa će krenuti gore…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Gdje su nestali oni s bezbroj pitanja o Kostrenčiću? Tisuću zašto nestade sa samo jednim zato.

Je li taj muk znači da smo konačno došli blizu targeta za ukrcaj?

Jesmo. Ovo zadnja 2-3 dana nije nikakvo veliko iskrcavanje nego su mali manipulanti pokušali s par naloga od 1000 komada napraviti paniku pa su ostali bez njih. Kostrenčić je rekao da je prodao jer mu je hitno zatrebala šuška i da više ne prodaje.
Možda će se moći kupiti i po 40 kn, ali to je nebitno, sve u rasponu 40-43 kn je fantastično jeftino, a povijest trgovanja jasno nam pokazuje da nakon svakog ovakvog dodirivanja 40 kn krene nagli odbijanac od barem 15-20% gore, a ako se potrefi s fondovskim šminkanjem za kraj godine mogao bi odbijanac otići i preko 50 kn, pa kako tko voli.
Ono što je sigurno je da:
1. Ingra je isplatila kooperante kojima je dugovala
2. Isplatila je radnike koji idu u mirovinu
3. Isplatila je obaveze po kreditima do kraja ove godine
4. U tijeku se pregovori s više zaintresiranih oko otkupa Arene od Ingre
5. Grade se stanovi na ekskluzivnoj lokaciji u Dubrovniku koji će biti prodani do ljeta
6. Ingra je dala ponude na više natječaja na kojima se iščekuju rezultati

Meni je ovo gore sasvim dovoljno da kupujem ovu dionicu po ovim cijenama jer znam da Ingra propasti neće, bez obzira na laprdanja i podmetanja pojedinaca na ovoj temi. Znamo svi koji su to i ja njihove postove uopće više ne čitam, imam svoju glavu i svoje mišljenje, a isto savjetujem i vama [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

…pa oni i "pljačkaju"…pa moraju se nakrcat na što niže a onda prodati na što više…pa tako zarađuju…konačno su naučili kako se to radi…sad smanjuju gubitke koje su napravili dok su se učili…zarađuju nam za penzije, a mi samo moramo sa njima pratiti valove...samo još malo da se nakrcaju pa će krenuti gore…

-Bingo kolega. [thumbsup]

Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont

gismund @ stecaj je probavljen odavno….oko toga samo operexxxx pila…covjek radi svoj posao..ma kakav god bio…razlozi postoje zasto je cjena tu di je….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ono što je sigurno je da:
1. Ingra je isplatila kooperante kojima je dugovala-nije, rijesila je samo one koji su pristali na isplatu u dionicama, oni koji traze cash nisu nista dobili, provjereno
2. Isplatila je radnike koji idu u mirovinu-istina
3. Isplatila je obaveze po kreditima do kraja ove godine-istina ali samo kamate, glavnica obveznice od preko 200 mil kn tek dospijeva
4. U tijeku se pregovori s više zaintresiranih oko otkupa Arene od Ingre-istina, samo po kojoj cijeni
5. Grade se stanovi na ekskluzivnoj lokaciji u Dubrovniku koji će biti prodani do ljeta – istina samo po kojoj cijeni
6. Ingra je dala ponude na više natječaja na kojima se iščekuju rezultati-istina, samo po kojoj cijeni

Ovo da je Kostrencic prodao jer mu je hitno trebalo 30,000X45=1.35 mil kn objesite macki o rep..
Gdje je onda potrosio ovo, sta je zapio??

4. lipanj 2007.
Kostrenčić i Oppenheim prodali po 500 dionica Ingre
Ulagačima može biti indikativno da je prošli tjedan menadžment prodao 40 milijuna kuna vrijedne dionice

Marijan Kostrenčić, član Nadzornog odbora i Igor Oppenheim, predsjednik Uprave Ingre, su Zagrebačku burzu obavijestili da su prodali svaki po 500 dionica Ingre. Oppenheim nakon ove transakcije ima ukupno 4.558 odnosno 11,4 posto dionica Ingre, a Kostrenčić 4.969 odnosno 12,42 posto dionica Ingre.
Kako je cijena dionice Ingre prošli tjedan gravitirala brojki od 40.000 kuna, što je i probila zaključnom cijenom u petak, možemo izračunati da su Oppenheim i Kostrenčić svaki bogatiji za oko 20 milijuna kuna u gotovini.
(pd)

Zivio ja

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Zivio ja

Već sam dokazao da lažeš evo još jedna laž što si napisao

Isplatila je obaveze po kreditima do kraja ove godine-istina ali samo kamate, glavnica obveznice od preko 200 mil kn tek dospijeva

Datum izdanja 6.12.2006
Datum dospijeća 6.12.2011.

Tek za 2 godine da glavnica obveznica dospijeva na naplatu…….

http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=INGR-O-11CA

I ovo što si nadrobijo samo su laži, nije problem što pada cijena dionice već što lažovi lažu……..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Definitivno najlošija dionica u kojoj sam bio!

Uzela mi svu zaradu iz 2009 god!

Ne ulazim više ni 1 kn! U nijednu dionicu na Hrv burzi.!

Jer može cijela klekniti!

Bar ču spasiti 20% gotovine.

Volio bih da griješim ali…s ovom IGROM na rušenje 90% dionica treba samo jedan stečaj BILO KOJE ozbiljne tvrtke da burza klekne. Tj povuču se svi nalozi s kupnje, pa čekajte tividendu od 0,50 lipa skupa samnom [bye]

New Report

Close