No, u redu, njegova odluka i pravo, kao i svakog od nas, da proda kada to zeli. No, jeste li sigurni da vise ne prodaje??? Kako biti siguran kada to vise nije vidljivo u prvih 10??? Ali jedna bitna razlika izmedju nas i njega, ipak se radi o nekom tko ima boji uvid u cjelokupno stanje firme, zar ne, pa stim zato i ova, mozda nepotrebna, zabrinutost. [undecid]
-Tko zna, možda se i on želi neprimjetno igrati na kupnji i prodaji.Sa 50k komada zaradiš pola milje kuna,a nitko to ne primjeti.Zgodno, zar ne?
-Tko zna, možda se i on želi neprimjetno igrati na kupnji i prodaji.Sa 50k komada zaradiš pola milje kuna,a nitko to ne primjeti.Zgodno, zar ne?
Dok ne uđe u nadzorni odbor od ingre a onda nema kupnje niti prodaje bez objave na zse……
Imam ovu dionicu i ne želim je prodati, međutim prodaja je strašna te mi se kod ove dionice čini kao da je najgora roba kad vidim kako slažu naloge na prodaji. Stvarno je ovo veliko razočarenje.
Baš ti je jaka prodaja, Cijelih 5300 dionica nešto više od 200.000 kn.
[wink]
špekulanti bog će vas kazniti, zamislite se [sad] [pray]
-Ti kao nećeš jednog dana materijalizirati dobit koju ostvariš na razlici između kupovne i prodajne cijene?
-Zašto Njegovo ime spominješ uzalud, kad već vjeruješ u Njega?
[pray]
Imam ovu dionicu i ne želim je prodati, međutim prodaja je strašna te mi se kod ove dionice čini kao da je najgora roba kad vidim kako slažu naloge na prodaji. Stvarno je ovo veliko razočarenje.
…ove tisućice su samo zastrašivači…ali nekad ih zeznu pa im popapaju…znam da skupljaju neprimijetno i pametno…nisu oni od jučer-znaju kako se to radi…psihoza je najjače oružje…tada ih tjeraju na "samoubojstvo"… [bye]…no tko ima živce preživjeti će… [thumbsup]
pa kome ovdje gori…….
Očito misle da ljudi imaju margine na ovoj dionici pa ruše…. [lol] [lol]
cisto rusenje cijene , i to igraci na zse , osjete i dobro raspolazu sa vijestima kada ce biti objavljena odnosno kada nece ,da se dobro nadokupi po bezobrazno niskim cijenama , ovo je hrvatska stvarnost [cry]
MARIJAN KOSTRENČIĆ: "INGRA treba zagrebačku arenu što prije prodati!!"
“…Marijan Kostrenčić više nije među 10 najvećih dioničara ingre…”
Nadzorni odbor- može, ali dionice- ne! [proud]
Gdje su nestali oni s bezbroj pitanja o Kostrenčiću? Tisuću zašto nestade sa samo jednim zato.
Je li taj muk znači da smo konačno došli blizu targeta za ukrcaj?