….sada se maknuo, ali vidjeli ste da je odmah lupano po prodaji…što to govori…bit je u psihologiji i kod rušenja i kod dizanja…na tome maheti rade TA a ne na matematici…prvo se radi TA koja utječe na psihologiju a onda ide ka realizaciji…
ovdje su svi napeti ko puška , mali trzaj i ode sve gore
ingra može oštro otići gore u ovakvoj situaciji u državi jedino ako dvogodišnje dijete nekog fond menadžera slučajno lupajući po tastaturi dok je tata u toaletu ispiše ogroman nalog direktno udarajući po asku. pa koja je to vjerovatnost?!
Izgleda da je potpora na razini 42 kn jer su procjenili da je to ionako prenisko pa se ukopali.
Zagrebačka Ingra dostavila je obavijest Zagrebačkoj burzi u kojoj navodi da je ponuda za kupnju stopostotnog udjela u Laništu d.o.o. istekao 11. prosinca te da su započeti pregovori s nekoliko potencijalnih partnera. Iako u Ingri ne žele govoriti koliko ih ima i o kome je riječ, doznajemo da je riječ isključivo o stranim tvrtkama.
Poslovodstvo Ingre navodno neće previše razmišljati jer u ovom trenutku želi prodati Arenu pošto-poto. Svjesni su da prodajom neće zaraditi, već izgubiti novac. Doznajemo kako je i vitka uložila 60 posto vlastitog kapitala u Arenu te da sada nemaju novca za nove projekte.
Moguće je i da se tvrtka malo zaletila i da je u posao s Gradom ušla malo preambiciozno. Najsretniji bi bili kada bi prodajom došli na čistu nulu. No i izgubiti novac tom prodajom za sada se čini bolja opcija nego iznajmljivati dvoranu narednih 28 godina, tvrdi naš izvor.
Ingra je u gradnju Arene Zagreb uložila oko 100 milijuna eura, a grad Zagreb i država odgovorni su za podmirivanje zakupnine putem Zagrebačkog holdinga, zakupnika. Godišnje svaka od strana Ingri mora platiti 7,2 milijuna eura. [bye]
Izgleda da je potpora na razini 42 kn jer su procjenili da je to ionako prenisko pa se ukopali.
kolega NHF ali isto to, samo permutirano, smo pisali i na 55, i na 50, i na 45. Više ništa i nikome ne vjerujem.
Napokon.
I koliko je kostala Arena?
ako je 60% vlastitog kapitala a dug je oko 40-ak milja eura.
KOstala je oko 100 mil eur kao sto ovaj clanak pise..
Trubim da je ovaj posao donio ogroman gubitak, nazalost.
Pljujte me i dalje.
Cijena nije tu bezveze gdje je..
Šta da kažem kolega Rekvijem, to je samo moje mišljenje.
Godišnje svaka od strana Ingri mora platiti 7,2 milijuna eura. [bye]
Ovo su odlične vijesti, znači 14,4 milijuna Eura svake godine a ne 7,2 milijuna plus PDV,
to je super novinarstvo, novinar nema pojma što piše…….
ajmo skidajte cijenu ja čekam dovoljno nisko
…….
[lol] [lol]
novinski članak
…navodno neće previše razmišljati…tvrdi naš izvor…
a vidi ovo: moji izvori tvrde da je navodno pisac ovog teksta svom brokeru dao nalog da mu kupi dionice Ingre na razini 40 kn… što misliš o tome Oparenxxx?…
@Blueman
-Kad mi se učini da tvrtka u kojoj sam dioničar ima slabu perspektivu, prodam udjele i više ne sudjelujem na topicu dotične tvrtke, prebacujem se na topic one tvrtke za koju sam zainteresiran, tj. u kojoj imam udjele, ili u onu u kojoj imam namjeru imati udjele.
-Od vas nisam očekivao ovakvo sudjelovanje na ovom topicu.
-Imam osjećaj da plašite ostale vlasnike Ingrinih udjela, i da stvarate negativnu psihozu oko ove dionice.
-Do sada sam o vama imao izuzetno pozitivno mišljenje, zašto ga kvarite?
-Ako niste vlasnik Ingrinih udjela, nije fer prema nama vlasnicima da konstantno pišete negativnim stavom prema odlukama Uprave, a sigurno nemate sve relevantne informacije.
-Ako jeste vlasnik Ingrinih udjela, zašto ih ne prodate ako imate takvo mišljenje u budućnosti tvrtke,
i kupite udjele u nekoj drugoj, po vama perspektivnijoj tvrtci?