može li mi netko odgovoriti na pitanje da li dioničar ingre sa 1 dionicom ima pravo upisati nove s pravom prvenstva?
http://www.ingra.hr/index.php?page=bizr
slatko, novi web mi se sviđa, dosta je transparentan! [smiley11]
http://www.ingra.hr/index.php?page=bizr slatko, novi web mi se sviđa, dosta je transparentan! [smiley11]
Na stranici “poslovni rezultati” Arena nije ni spomenuta[smiley1]. Joj kako je lijepo biti “suvlasnik” ove kompanije[smiley2].
Samo da spomenem, mada vjerojatno već svi znaju, na vijestima na radiju u 16:00 je objavljeno da dogovor oko Arene samo što nije postignut, da su se usaglasili oko svih bitnih detalja, da će biti moguće izvršiti prijevremenu otplatu nakon 7 godina za iznos od 80 mil. €. Vjerojatno do tada ostaje najam 7,5 mil € godišnje. Rečeno je da će svečano poptisivanje ugovora biti uskoro. Uglavnom, ja zadovoljan[smiley1]
Zaista, pod rubrikom poslovni rezultati ugovorenih poslova ima zaista puno.
Vjerojatno će ovdje prihodi strmoglavo rasti , ugovorenih poslova je čak i više nego što se dalo pročitati na ovom forumu, od nekih starijih dioničara.
Ja da sam na mjestu Bandića dao bi ( malo za promjenu ) ultimatum Ingri i Oppenheimu da moraju pristati na moje uvjete inače ništa ni od dvorane ni od prvenstva, pa neka Igor Oppenheim i Zoran Gobac objašnjavaju zakaj su toliko srali i otezali stvar.
Ak ne bi pristali na moje uvjete onda bi ih optužil za reket i dal državnom odvjetništvu da ih procesuiraju.
I naravno da bu Igor Oppenheim na sve pristal jer bez pristanka Bandića ne bu zaradil ni Oppenheim ni Štern, ni Gobac a ni Mesić ( jer bez Bandića NEMA TRGOVAČKOG CENTRA – dvorana nije upitna, kaj ne? )
NR
Lijepe sam vam rekel da nas zagrepčance ne bu nigdo .ebal ( pogotovo neki tam dotepenci ), da je naš Milan tražil od Oppenheima da si da ugradit ciferšlus odozada, i na to bi Oppenheim pristal. A tam se je pravil važan, he,he
A di je sad?
Nije mi se dalo sve čitati, pa da vas upitam. Mislite li da je sada mudro kupovati dionicu Ingre ???[smiley2]
Vjerujem da ćemo uzbrdo s cijenom, slijedi dokapitalizacija, još kad Ingra objavi financijsku vrijednost trgovačkog centra, ako i ne bude imala vlasnički udio, sigurno će ga oni raditi, biodizel, posedarje, srebrenjak, he lešće …
može li mi netko odgovoriti na pitanje da li dioničar ingre sa 1 dionicom ima pravo upisati nove s pravom prvenstva?
Trebao bi imati, zbog zaokruživanja na gore.
Nije mi se dalo sve čitati, pa da vas upitam. Mislite li da je sada mudro kupovati dionicu Ingre ???[smiley2]
Ako moze ja bi i kupio par komada za tebe. Sigurno ti se neda ….. Pa u kaj se ovo pretvara ?
frenkylife: ” Vijest koja će ubrzo izaći je vrhunski potez ingrine uprave, još će podignuti cijenu dionice. Vjerojatno je to ta bomba, ako nije imamo dvije. ” E da , ali na koju Vi mislite vijest kolega, napišite , pa ču Vam reći jel to to.. [smiley2]
Brzo će bomba, ali prava. Svi misle da će uskoro doći kraj dobrim vijestima, ali ne ima još. Brzo će, samo strpljenja. [smiley9]
Sutrašnji naslov u Poslovnom:
Kompromis oko Arene.
Ajde dobro je , samo neka se gradi.
Ono što mene zabrinjava ( osim činjenice da nema niti jednog forumaša koji misli da ovo nije povoljna dionica za ulagati ili sl. pa nemožemo diskutirati u miru , onako kako smo znali u povijesti.. ), je nova stranica ingre, http://www.ingra.hr.Pogledajte sami , otvorite internet explorer i upišete http://www.ingra.hr, pa enter.
Tamo ima svašta , no bilo bi dobro pogledati što se krije pod ” Poslovnim rezultatima “.
Tu ne bi bilo zgorega izračunati koliko naša Ingra ima [color=blue]ugovorenih[/color] poslova u Hrvatskoj i inozemstvu ( Arena još nije uključena u to ).
U stvari se pitam koja krilatica bolje pristaje ovoj tvrtki, da li [color=blue]MOŽE LI BOLJE[/color], ili [color=blue]SVAKA ČAST[/color]?Što mislite kolege dioničari Ingre ?
Neka netko napiše postoji li ovakva dionica u HR, koja će imati ovakvo povečanje prihoda u narednim godinama.Samo da podsjetimo ukupni prihodi u 2006. bili su 380 miliona kuna.Sada računajte na njihovoj stranici koliko imaju ugovorenih novih poslova u zemlji i inozemstvu + najava još nekih poslova+ Arena.
U slijedećem kratkoročno dugoročno srednjeročnom razdoblju, po meni jedna od najperspektivnijih dionica.
Dokapitalizaciju i ulazak fondova , kao i ulazak u prvu kotaciju + možebitni izlazak na burzu u Londonu da i ne spominjemo.
Da li netko moze izracunati koliko bi se BV povecao ako dokapt. bude 30000K?
Da bi se vratili na sadašnje stanje po dokapitalizaciji cijena bi trebala biti ca. 65 000 kuna.
Ali to nije bitno BV je ovdje najmanje bitan po meni.