INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

..nego bi prije bila mozda dobra prilika za upad, tko jos nije…no kako neko vec rece, fondovi ce odluciti. [thumbsup]

E upravo jer fondovi ovdje vode kolo, treba imati dosta casha, i čekati svoju priliku……… [lol] [thumbsup]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

sutra opet onda u šoping …….

Evo vidite kakva smo burza kad INGRA koju svi blate ćini 10% prometa burze, pa kako onda nešto što ne valja je u tolikom focusu.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Kaj ingra ide u stečaj da ovak pada cijena??????????? e ovo je stvarno banana burza………….

Jel ovo umri muški drugi dio? [lol]
Cirkus svih cirkusa, al to je burza!!!

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Cirkus svih cirkusa, al to je burza!!!

Najbrži prst,

Ovo je igra pogodi dno

sigurno ćeš pogriješiti

[lol] [lol]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Za ovo danas trebalo je imati cvrste zivce i jaku pozitivu. Pa zasto odjednom takav pesimizam, sutra je opet novi dan i sunce ce opet izaci…i cijene ce ponovno narasti, zar ne? [lol] [thumbsup]

Samo ima jedna stvar, a da nisu mozda opet neke nove akrobacije s trezorskim dionicama u pitanju…aaa… mozda se ne radi o rastucem vec o padajucem klinu i probijanjem istog…[bye]

Sutra cemo vec svi biti pametniji, zar ne? [thumbsup]

Optimist - loše informirani pesimist

Naravno da hoćemo. Gledam promjene u top 10 i vidim kako, od pocetka 11-og mjeseca, skrbnički na poziciji 7 neprestano kupuje.

Stanje 3.11. 273.742 dionica
Stanje 29.11. 302.878 dionica

Znači cca. 30000 dionica u rasponu cijene od 39,5 do 49,85.

Vjerojatno još uvijek kupuje. Valjda zato što Ingra ide u stečaj. [wink]

“Uz to, obožavam lov. Medvjeda što se nalazi u predvorju Dalekovoda ustrijelio sam u Lici. Ali za sve izvan posla ostane tako

Naravno da hoćemo. Gledam promjene u top 10 i vidim kako, od pocetka 11-og mjeseca, skrbnički na poziciji 7 neprestano kupuje.

to je PBZ investor, tj. mi mali ulagači [yawn]

DPAVLETIC=DKONCAR=DSORC=MAJA4684=SCRAPMAN=....

Triangel fantastikus IGH-INGRA-Dom holding..
Pametnom dosta [thumbsup]

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

meni ovdje opet nešto smrdi na mućku, netko se gadno iskrcava, a za par dana doči će obavjest na ZSE da je xxy zbog xxxyxxy razloga otpustio xxxxx dionica INGRE koje se sada bjesomučno sipaju po bidu. ova dionica je totalna koma, sve što zaradim drugdje ovdje ispušim [angry]
više ne dokupljujem sve dok opet ne bude ispod 40 kn a kako je krenulo moglo bi to da bude več u pon.-utorak

sve što pišem moje je mišljenje, i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

Zanimljivo kako je svima INGRA skupa na 45 , a na 40 povoljna. Ekipa prozirni ste.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

New Report

Close