Jučer u Večernjem oglas, INGRA prodaje 70 stanova i 58 poslovnih prostora u Dubrovniku,
naselje Lapad, stanovi od 82 – 150 kvadrata, bit će i tu neka pinka…
Eto opet nekog sa 4200kom. srusi cijenu na 46kn. Slicno je bilo i na 41kn a nakon cega smo katapultirani prema gore. Dali opet slijedi isto? [thumbsup]
Ka kakva Zagrepčanka, INGR kupuje Dubai ja čuo [lol] [lol] [lol]
Ja sam čul da je več kupljen…. i plaćen z dionicama
[wink]
Kako sam i ranije napomenio treba imati casha za ovu dionicu, i isplesti mrežu poput pauka i samo čekati……. i ako fond dovoljno spusti cijenu nešto uleti u mrežu… [lol] [lol]
kupio na 41 prodao danas na 47,50 – kupio ponovno na 46 . Mrak od dionice, zabavnije od Diznilenda! A uopće je ne shvaćam kao ozbiljnu dionicu na duže staze. Kruha i igara! = Kruha i INGRE! [lol]
hocemo li na 45 [rolleyes] ok moze i sutra…. [cool]
Onda jesmo li se usuglasili jel idemo gori ili doli?
Eto opet nekog sa 4200kom. srusi cijenu na 46kn. Slicno je bilo i na 41kn a nakon cega smo katapultirani prema gore. Dali opet slijedi isto? [thumbsup]
vjerojatno, jer onda kad je padalo kupnja je bila nikakva-ukupno oko 10.000 komada, a sad je cijelo vrijeme na kupnji cca 30.000 komada i čim se poklopi kupnja, dolaze novi nalozi po 1000…izgleda da neki veliki grač kupuje, zbrojite promete ovaj tjedan pa će vam biti sve jasno…tipična akumulacija prije novog skoka preko 50 kn ovaj puta
MatLalic2@ to sam ja spomenuo neki dan….hmmmm , sve je moguce…nekom smrkne nekom svane [cool]
Sorry inverter ne pratim pažljivo ovu temu, još od kad me plavi nasukao na ovoj dionici, ali u svjetlu novih vijesti čini mi se kao jedna od opcija.
[/quote]
Plavi te nasukao [lol]
Ne daj se nasukati čovječe [lol]
Jučer u Večernjem oglas, INGRA prodaje 70 stanova i 58 poslovnih prostora u Dubrovniku,
naselje Lapad, stanovi od 82 – 150 kvadrata, bit će i tu neka pinka…
Kolega,u lokalnim oglasima se več dvije godine vrte isti te isti stanovi,a pomalo se po cijelom DBK zatvaraju poslovni prostori i sve više ih ima na prodaju ili se daju u najam.Iskreno po cijenama koje oni traže teško če se prodati ti stanovi prije par godina bi sve planulo ali te kvadrature 80-160 kvadrata su jednostavno prevelik zalogaj.Ovo u Mokošici je druga stvar po cijeni od 1350 eura ako bude prilike ja odmah kupujem.Da se razumjemo posjedujem dionice INGR-e i volio bi kad bi sve prodali odmah,ali treba biti realan ipak je to velika količina stanova i prostora prevelike cijene za ovako mali grad.
Onda jesmo li se usuglasili jel idemo gori ili doli?
Fondovi odlučuju gdje ćemo, mogu opet srušiti cijenu, a mogu je i katapultirati!
Osobno htio bi da raste cijena, ali ja o tome ne odlučujem.
Sve ovisi o fondovima što žele, ali ako je sruše dovoljno sigurno ću kupovati………
[lol] [lol]