INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

euforija vidim [undecid] nakon 2 dana…. [shocked]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

nema neke mudrosti;
bio je dan za "rast" i to generalno,
isto je i obrnuto proporcionalno

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Koje čudo…ljudi NAPOKON ispoljili frustracije radi onog nenormalnog pada.

Pozdrav

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

nema neke mudrosti;
bio je dan za "rast" i to generalno,
isto je i obrnuto proporcionalno

ovaj bull- run ce nam puno toga razjasnit….kad zavrsi…O TOM POTOM …

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Danasnji dan je stvarno bilo lijepo gledati na monitoru rast INGR-e, no…mozemo li i sutra nastaviti ovim tempom?

Sto kaze TA: trend je jasan, uzlazni…
danasnjim probijanjem prve fibo linije (23.6) ovorio se put prema slijedecoj fibo liniji (38.2) a na kojoj smo se do kraja dana i zaustavili. Probijanjem SMA100 linije otvorio se put i prema SMA 200, a koja bi se mozda vec sutra mogla pokazati puno jacom linijom otpora. Stoga, u slucaju da momentum bude dovoljno jak, moze se ocekivati daljnji napad na slijedecu fibo liniju (50.0)…ali, u slucaju da se SMA200 pokaze kao jakom linijom otpora, mogla bi se dogoditi stagnacija a mozda i mini korekcija do max. negdje izmedju fibo (38.2) i (23.6). Hm..bumo vidjeli sutra.
Pozdrav svima. [thumbsup]

Optimist - loše informirani pesimist

aeavo ulogirao sam se da ovim neocijenjenim podjelim stotice.
Kao što sam sto puta ponovio HR visoko i niskogradnja su dobri proizvodi i to burza mora valorizirati.

Tko ne bi volio svaki dan gledati ovakav rast, ali…ovi sto znaju samo dati niske ocjene na gornju TA analizu…pa ajde, da cujemo vase cijenjeno misljenje, ako moze i potkrijepljeno sa nekim grafom. Samo se nadam da nece biti tipa…ovom rastu nema kraja do xx kn, itd.

Takodjer, ono sto sam napisao ne znaci da se mora i dogoditi, jer to je ipak samo moje vidjenje ali bazirano na nekim prijasnjim slicnim dogadjajima. U svakakom slucaju, ima li ovdje itko da i sutra ne bi volio vidjeti ingru u blokadi…naravno, pozitivnoj. [lol]

Znači SMA 200 je na 48,81 kn i tu je jači otpor po VAma?

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Znači SMA 200 je na 48,81 kn i tu je jači otpor po VAma?

Linije SMA100 i SMA200 cesto su se znale pokazati jacim razinama otpora ili podrske (ovisno od smjera kretanja), a sto je isto vrlo lako uocljivo na prilozenom grafu od prijasnjeg rasta (TA privitak gore). Da li ce tako biti i sutra ili ne, zavisit ce od jacine momentuma uvjetovanog sutrasnjim raspolozenjem ulagaca. Cista psihologija. A sta bi TA bilo drugo nego graficki prikaz iste. Pozdrav.

ja mislim da je prvi jači i ozbiljniji otpor na 55-56 kuna,prije toga ništa strašno…ne bavim se tehničkom analizom,nego koristim neke druge parametre,koje ne bi iznosio..doduše,ne vjerujem da ćemo sutra porasti puno,ali to će biti samo kratkotrajni predah bikova..ja kažem–idemo dalje-u petoj brzini…pa tko želi iskočiti u petoj brzini,neka se misli…

ja mislim da je prvi jači i ozbiljniji otpor na 55-56 kuna,prije toga ništa strašno…ne bavim se tehničkom analizom,nego koristim neke druge parametre,koje ne bi iznosio..doduše,ne vjerujem da ćemo sutra porasti puno,ali to će biti samo kratkotrajni predah bikova..ja kažem–idemo dalje-u petoj brzini…pa tko želi iskočiti u petoj brzini,neka se misli…

u vezi trajnije projekcije slažem se, a u vezi sutrašnjeg dana fondovi bi mogli napraviti mini korekciju cijene…… zato sam danas napisao treba uvijek imati casha za ovu dionicu….. [lol] [lol] ……

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

ne vjerujem uopće u predah sutra,možda porastemo oko 1-3%..što je više napumpaju,kasnije će izlaziti na većim razinama,dakle,za ove što je pumpaju i obaraju,cilj je što više je oboriti pri kupnji,i što više je podignuti pri prodaji..kad bude promet veći od 3 000 000 na ovoj dionici,e onda ćemo se zamisliti,dotad ja bar mirno spavam,i ne razmišljam o prodaji…

New Report

Close