Al meni jedna stvar nikako nije jasna…
Već mjesecima na Ingri isti scenarij. Šeće gore dolje po 30 kuna, po 41 kn je skoro pa niko neće a kada ode gore nemoš je napripravit. I opet će ovako doći do ne znam koliko, pa će ruknit pa je opet neće nitko htjeti a kada počme rasti udri po asku. Prije par dana, cijena je bila oko 40 kn, samo 7000 komada na kupnji, nitko ask ni ne dira, nasrali se na bidu, i čekaju neće li proći par lipa jeftinije. Danas bida 44 000 komada a navalili i po asku ko tatari. A na 40 plus minus kunu dvije nikome nije valjala. Meni je, doduše. I tako mjesecima ista priča. I opet će se ponoviti. A da se međuvremenu nisu bitno promijenile okolnosti vezane uz poslovanje. Nevjerojatno…
Hebeš burzu koja Ingru nema. Ma da i bankrotira, valja je ostavit na burzi. [cool]
HANFA i HNB popustili uzde . Điha !
je li se ovo prodala Arena i sve oko nje,he,he
Već mjesecima na Ingri isti scenarij. Šeće gore dolje po 30 kuna, po 41 kn je skoro pa niko neće a kada ode gore nemoš je napripravit. I opet će ovako doći do ne znam koliko, pa će ruknit pa je opet neće nitko htjeti a kada počme rasti udri po asku. Prije par dana, cijena je bila oko 40 kn, samo 7000 komada na kupnji, nitko ask ni ne dira, nasrali se na bidu, i čekaju neće li proći par lipa jeftinije. Danas bida 44 000 komada a navalili i po asku ko tatari. A na 40 plus minus kunu dvije nikome nije valjala. Meni je, doduše. I tako mjesecima ista priča. I opet će se ponoviti. A da se međuvremenu nisu bitno promijenile okolnosti vezane uz poslovanje. Nevjerojatno…
Hebeš burzu koja Ingru nema. Ma da i bankrotira, valja je ostavit na burzi. [cool]
i kapa dolje onima koji surfaju po tim valovima i mlate lovu [thumbsup]
Slažem se, ovaj čudni rast nije samo na ingri, nego i na drugim građevinarima poput VKDT i THNK, sad je od jednom prošla kriza građevinarstva koja nas čeka iduće godine, ili možda se dionice dižu zbog božićnih blagdana kako navode neki "analitičari".
Što se tiče ingre, nema nikakvih novih vijesti, i jasno je da rast nije selektivan, nego da sve ide gore. Mene će impresionirati tek ako bude ovako kao danas rast iznad 60 kn, jer ovo što se sada događa je prelijevanje iz šupljega u prazno. Prvo je dobro sruše, pa je dižu. Odlično za špekulacije, ali znate kako kažu, što visoko leti, nisko pada [proud]
Prevelike su količine prošle iznad 50 kn da bi godinu završili na ovim razinama, to je ipak samo moje mišljenje.
neznam zasto se svi obazirete na vijesti;
ja pratim samo tablicu i zadovoljan sam..
Vidjeti ćemo što će fondovi napraviti s ovom dionicom, ali zato uvijek treba imati casha za ovu dionicu…….. pri ruci…..
ovisno što fondovi odluče [lol] [lol]
Prevelike su količine prošle iznad 50 kn da bi godinu završili na ovim razinama, to je ipak samo moje mišljenje.
Iza 11. 12. ćemo znati na čemu smo, na 40-50 ili 60+