INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

TILT 46,70

evo nas 13.25 blokada ,, [thumbsup]

…blokadica na Ingri… [rolleyes]
…valjda ja nisam kriva… [smiley]

…ufff kako je ovo lijepo vidjeti…vani pada kiša, oblačno, magla,….a meni sunce sija… [lol] …pa zaslužili smo kaj ne…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

ingrasi su danas jako sretnog raspolozenja, mada je dan jako bezvoljan,

ja sam kriv, skužajte!

http://www.seebiz.eu/hr/burze/basic-labavija-hanfina-pravila-za-mirovince-podici-ce-crobex,62401.html
evo još jedne potvrde…..
a da bi se to ostvarilo ingr mora biti na 60 kunjerosa………

evo i prilažem koliko fondova ima u prvih 10……

OPPENHEIM IGOR 762.750 10,17 Osnovni račun
2. PBZ D.D. 472.775 6,30 Skrb. račun
3. TEHNIKA D.D. 451.800 6,02 Osnovni račun
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 435.682 5,81 Skrb. račun
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 346.856 4,62 Skrb. račun
6. LUDVIGER JASNA 338.850 4,52 Osnovni račun
7. PBZ D.D. 299.325 3,99 Skrb. račun
8. ELEKTROPROJEKT D.D. 207.450 2,77 Osnovni račun
9. KOSTRENČIĆ MARIJAN – ANTUN 205.132 2,74 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE – OBVEZNI MIROVINSKI FOND 204.545 2,73 Skrb. račun
Ukupno: 49,67

lijep pozdrav…….

Ingra je u prvoj kotaciji i na nju se ta odluka ne odnosi, odnosi se na dionice van prve kotacije.

lp
[/quote]

ok…..
ti onda nemoj kupovati ingru
[/quote]

Ja niti ne kupujem Ingru, ali kakve to veze ima?
Zašto pišete nebulote da treba na 60 kuna, kako bi mirovinci mogli ostati u njoj??

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

A zašto su unutra……..
što nisu pobjegli?????????

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

je li se ovo prodala Arena i sve oko nje,he,he

A da sjetio sam se vi ste je kupovali po 400……..kao i mirovinci…….pa sad čekate da je oni počmu opet kupovat …….
Tada je to bila najbolja kupnja na burzi po vama a sad nevalja po 40…… [thumbsup] [thumbsup]
a baš vas briga vi ju ionako nemate…….
A javljate se na top ingre čisto reda radi [lol] [lol]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Ovo je čista igra gdje mali ulagać nema nikakve šanse osim da ga sreća potrefi jer je već nekoliko puta cijena bez ikakvog razloga išla gori doli, ali ja nisam prodao-nažalost.Međutim imam osjećaj ako se ovaj put iskrcam moglo bi jače porasti tako da ostajem do daljnjega. BUmo videli

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

I za vašu info kad već hoćete a toliko se šepurite znanjem……….
Nemoraju Mirovinci direktno kupovati INGR…
to mogu učiniti OIF-ovi u koje će Mirovinci ukrcati lovu…….pa će oni kupovati umjesto njih za njihove udjele i svi zadovoljni……
a to već čine……toliko o vašem znanju……

New Report

Close