Kad ste vec tako dobro upuceni u stanje sa INGR-om, pretpostavljam da ste vec odavno izasli iz svojih pozicija…ili mozda grijesim. Inace, postavlja se pitanje a sto jos onda radite na ovom forumu i koji vam je cilj? Ne bi li vam bilo pametnije potraziti neke bolje prilike? [bye]
Molim moderatore da me ovaj put ne odmoderiraju. Unaprijed zahvaljujem.
Je li ovo vaša replika na sve što sam napisao u vezi iskrcavanja Kostrenčića i trezora ingre ispod 60 kuna? Šta ja ovdje radim? A što vi ovdje radite? Registrirali ste se prekjučer.
Vidim da niti vi niti gismund nemate apsolutno nikakvih protuargumenata na tvrdnje koje sam naveo. To me veseli, jer znači da sam u pravu.
Kad nema argumenata na razini teme ingra, na razini mog posta na prethodnoj stranici, kad nemate ništa za reći i ne možete pobijati ono što sam napisao, onda je logično da se rasprava svodi na udarce ispod pojasa, tipa "što ti radiš ovdje i kad si prodao" ili "molim moderatore da izbrišu ovaj nick". Ne znate što bi drugo rekli kad sam u pravu, pa vam preostaje jedino prebacivanje rasprave na drugi teren.
Hvala vam na tome, ali svejedno se neću svesti na taj nivo rasprave, jer ste po svemu sudeći na tom području veći stručnjak od mene.
[/quote]
Kolega Opederenhajm vaše argumente je teško pobiti jer uglavnom spadaju u sveru SF-a.
Vi stvarno ne razumijete neke osnovne stvari i pišete maštarije na osnovu neke svoje kvazi konsucije i zaključaka koji nemaju veze sa istinom a kamli sa razumom. Bez uvrede g. Opederenhajm prvo biste trebali pročitati malo stručne literature pa tek onda razmisliti o pisanju svog mišljenja na forumu.
Kolega Opederenhajm vaše argumente je teško pobiti jer uglavnom spadaju u sveru SF-a.
Vi stvarno ne razumijete neke osnovne stvari i pišete maštarije na osnovu neke svoje kvazi konsucije i zaključaka koji nemaju veze sa istinom a kamli sa razumom. Bez uvrede g. Opederenhajm prvo biste trebali pročitati malo stručne literature pa tek onda razmisliti o pisanju svog mišljenja na forumu.
Nije li smiješno da meni o stručnoj literaturi govori netko poput vas, dakle nick koji zaokupljen praćenjem mene po raznim temama i komentiranjem mojih komentara bez ikakvog stava prema temi na kojoj piše. Ja sam već iznosio razne fundamentalne pokazatelje, a i sad su svima dostupni na internetu, dakle ne razumijem na koju to stručnost ciljate.
Ako vas zanima nešto u vezi ingre, pogledajte izvješće ili P/E, pa ne moram ja sebe dokazivati konstantno iznoseći te podatke, to smo već apsolvirali. Možda će biti prekasno kad konačno shvatite zašto je Kostrenčić smanji udjel u ingri i zašto prodaje trezor ingre.
Smatram da su ljudi iz ingre puno stručniji od mene ili vas i većine komentatora ovdje na forumu, zato sam siguran da su napravili dobar posao, prodajući svoje dionice ispod cijene od 60 kn.
To je meni dovoljno uporište, uz fundamente i perspektivu ingre u idućoj godini, za donošenje odluka u vezi kupnje ili prodaje i realne procjene ciljane cijene.
Nadam se da ne sumnjate u stručnost ljudi koji vode tvrtku čije dionice, pretpostavljam, posjedujete, jer bi to značilo da su financijski oštećeni svi dioničari i oni sami.
Siguran sam da nije tako i da znaju što rade jer imaju znanje, iskustvo i ugled. [bye]
ukidanje kreditnog limita pozitivno će djelovati na crobex,zato očekujem rast slijedeći vikend,a dionica je trenutno bila pala ispod 40 kuna,zahvaljujući upravo tehničkim problemima sa likvidnošću,to sa ingrom i nema neke veze..
Nije li smiješno da meni o stručnoj literaturi govori netko poput vas, dakle nick koji zaokupljen praćenjem mene po raznim temama i komentiranjem mojih komentara bez ikakvog stava prema temi na kojoj piše. Ja sam već iznosio razne fundamentalne pokazatelje, a i sad su svima dostupni na internetu, dakle ne razumijem na koju to stručnost ciljate.
Ako vas zanima nešto u vezi ingre, pogledajte izvješće ili P/E, pa ne moram ja sebe dokazivati konstantno iznoseći te podatke, to smo već apsolvirali. Možda će biti prekasno kad konačno shvatite zašto je Kostrenčić smanji udjel u ingri i zašto prodaje trezor ingre.
Smatram da su ljudi iz ingre puno stručniji od mene ili vas i većine komentatora ovdje na forumu, zato sam siguran da su napravili dobar posao, prodajući svoje dionice ispod cijene od 60 kn.
To je meni dovoljno uporište, uz fundamente i perspektivu ingre u idućoj godini, za donošenje odluka u vezi kupnje ili prodaje i realne procjene ciljane cijene.
Nadam se da ne sumnjate u stručnost ljudi koji vode tvrtku čije dionice, pretpostavljam, posjedujete, jer bi to značilo da su financijski oštećeni svi dioničari i oni sami.
Siguran sam da nije tako i da znaju što rade jer imaju znanje, iskustvo i ugled. [bye]
[/quote]
Kolega Opederenhajm, dobro ste primjetili da sam postao opsjednut vašim likom i djelom i ozbiljno razmišljam da vas predložim za dodjelu neke nagrade, jer vaše tumačenje izvješća i zaključci koje iznosite predstavljaju odmak od dosadašnje znanstvene litrature. Nemojte se vrijeđati što vas većina forumaša ne shvaća, pa ni Teslu nisu na početku ozbiljno shvaćali.
Krajnje je vrijeme da znalca poput vas konačno počnu shvaćati ozbiljno i da vaše fundamentalne analize uzmu kao glavni indikator prilikom investicijskih odluka.
Razmišljajući malo o vašim dosadašnjim mudrim komentarima shvatio sam da vi već imate dosta poklonika među ozbiljnim investitorima, pa bi ste mogli početi naplaćivati svoje savjete. Koliko vidim i mirovincima Ingra više ne vrijedi ni 40 kuna kada je na ovim razinama ne kupuju. Očito su shvatili da su pogriješili kupujući Ingru na ATH razinama, pa su odlučili sačekati da im vi i g. Kostrenčić dojavite kada je pravi trenutak za ponovnu kupovinu, ako do tada Ingra već ne ode u stečaj.
Napokon nakon popriličnog broja crnih svijeća i jedna bijela poduža. U ponedjeljak se nadam još jednoj bijeloj bez donje sjene.
Dvori Lapad se grade punom parom svaki dan je ispred pet slepera i krcato radnika,što je do neki dan stalo na mjestu sada se ipak kreće.Samo neka rade,e da neka naprave i one stanove u Mokošici po 1300 eura ima puno zainteresiranih,ja odmah potpisujem
O stečaju se ovdje priča već dosta dugo.Gledam malo zadnje vijesti na ingri..tvrtka kćer u blokadi, otpuštaju dionice preko trezora..ništa pozitivno..mislim da me ovdje više ništa ne može iznenaditi…
Šta mi je trebalo da se upuštam u ovu dionicu…
O stečaju se ovdje priča već dosta dugo.Gledam malo zadnje vijesti na ingri..tvrtka kćer u blokadi, otpuštaju dionice preko trezora..ništa pozitivno..mislim da me ovdje više ništa ne može iznenaditi…
Šta mi je trebalo da se upuštam u ovu dionicu…
Bolje vam je u IGH-u. Ipak ste tamo glavni.
Evo grafa, pa prosudite sami!
Ups……..
nema više ispod 40……. [cry]
pogledati kupnju…….
15000 kom do 40………..
definitivno je brana na 40…….
pa ko voli nek izvoli…….
Evo na stranicama od ingre nekretnine piše da je prodano 84 posto stanova u Zagreb – Srebrnjak, u petak je bilo pisalo 80 posto, dakle od tada je prodano 5 posto stanova. Živnulo je tržište….. [lol]