INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ingra: Trezor prodao 87.000 dionica

http://seebiz.eu/hr/burze/ingra-trezor-prodao-87.000-dionica,61143.html

Evo, jasno piše da trezor prodaje, nevjerojatno kakve ja sve želje moram ispunjavati, želje raznih ljudi koji ne prate vijesti, pa im nisu poznate aktivnosti trezora.

Još jednom molim sve one koji smatraju da ingra vrijedi više, neka prezentiraju neke konkretne podatke na temelju kojih bi trebala vrijediti više, a neka ne lupaju cijene ko iz topa, jer je to najobičnije drukanje. Ali ipak je ovdje demokracija pa se svašta dozvoljava, na kraju ja ispadnem negativac, makar nikada nisam napisao određenu cijenu koja je za ingru "realna po mome".

Jasno je da vlada negativni sentiment u cijelom građevinskom sektoru, ingra je to još zapaprila dijeljenjem i prodajom dionica Možete si mislit po kojim cijenama, jer se obično kod takvih postupaka uzima u najboljem slučaju prosjek nekoliko mjeseci, a bilo je ingre od 34 do 60.
Osim toga, Oppenheim najavljuje 15 000 otkaza i 30% niže prihode i sljedećoj godini.
Potpuno razumijem bijes mnogih ovdje na forumu naspram mene, jer ne možete biti objektivni kad ste kupili dionice i kad ste na gubitku. No zato vas molim da barem pokušate iznositi neke argumente, a ne samo lupati da ingra vrijedi 80 ili 100, ili 160. Pogledajte fundamente na ovoj cijeni od 42-43, pogledajte odnos kratkoročne imovine i obveza. Pa iz aviona je jasno da se ovoj dionici ne piše dobro. Otpustili su velik broj radnika, mislim da su se ukopali za 2010. i da im je cilj preživljavanje, a nema govora o nekoj ekspanziji, nemaju oni za to kapaciteta ni sredstava.

btw. Na stranici ingra nekretnine stoje 3 zgrade (projekta) koje su oni u svojoj povijesti napravili, i mislim da ne žele maknuti onu Ilicu koja je već davno rasprodana 100%, jer bi im tada na cijeloj stranici ostale samo dvije.

[bye] s mozgom…
jel ti citas uopce sto ja napisem ili ti je bitan druk druk i sirenje dezinformacija?

ima jedan forum kojeg mi je rod vlasnik
http://forum.ultimate-fight.hr/
bili su tamo svakakvi likovi , pa se nasao i jedan poput tebe….mislio lik da se preko IP adrese nemoze saznat nista….
grdo se prevario kad mu je vlasnik zakucao na vrata firme
od onda vise nepise
KAK TE NIJE STRAH?
kaj pises to o prosjeku kad su i to opet gluposti
koliko je bio prosjek dionice INGRA na dan kada su predane zaposlenicima?
ajde , da cujemo….ne koliko se trzila u posljednjih 2 mjeseca-…svako moze procitat na ZSE taj podatak
JA SAM IZRICITO NAVEO DA KAZES PODATAK AKO GA ZNAS ….NE DA SPEKULIRAS
kako neznas …opet ti je dozvoljeno da pises kaj god…dok god stavljas linkove koji nemaju veze sa pitanjem

zasto je padala cijelu 2008 ako nije zbog ocekivanja u buducnosti?
pises bedastoce i to je to
Pozdrav

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Neko ruši a ja kupujem……… [lol] [lol]

ja sam na 40.0x i cekam pa ko zeli neka rusi
i onda vise nema dokupa….meni 4cifrena kolicina dovoljna 🙂
[/quote]

Ja imam i dio novca namijenjen ako cijena padne ispod 40 Kn, sada još kupujem od druge svote za ispod 42 Kn jer prava je cijena…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

[/quote]
ista stvar i kod mene, čekam na 40,10
Nemojte biti tako sramežljivi, opalite do 40 da smo mirni [pray]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ja sam na većoj razini od 40 Kn, vrtim se oko 40,70-41,5 pa će biti malo teže da se spusti cijena [lol] [lol]

Postovi od zadnjih 2 mjeseca
1. nebute vise vidjeli Ingru ispod 50
2. Nebute vise vidjeli ingu ispod 42-43 to je TEMELJ
3. Dobili su Alzir, am to vrijedi min 100
4. Prodali su Arenu po 100 mil eur, Ingra minimum 80

a) cijena je ispod 42 kn
b) niti su dobili Alzir niti prodali Arenu (ili lazu)

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

[/quote]

Kako se ovo danas odvija, mogao bih postati i petocifreni.

(P)ostao san dugoročni dokupljivač

[/quote]

Ja imam i dio novca namijenjen ako cijena padne ispod 40 Kn, sada još kupujem od druge svote za ispod 42 Kn jer prava je cijena…..
[/quote]
mozda bas prodajes…tko ce ti ga znat….. [sad]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Postovi od zadnjih 2 mjeseca
1. nebute vise vidjeli Ingru ispod 50
2. Nebute vise vidjeli ingu ispod 42-43 to je TEMELJ
3. Dobili su Alzir, am to vrijedi min 100
4. Prodali su Arenu po 100 mil eur, Ingra minimum 80

a) cijena je ispod 42 kn
b) niti su dobili Alzir niti prodali Arenu (ili lazu)

Kolega, ako možete dati svoj doprinos da postignemo kotu 40, ima nas nekoliko koji bi Vam bili jalo zahvalni [smiley]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ne prodajem već kupujem, treba znati razlikovati istinu……

Evo sada sam se ukopao između cijene 40.5-40,90

Konačno se nabildalo 20.000 na bidu,ali među prvih deset nema niti jedan preko 500 kom.Ko se nije skrio, magarac je bio.

(P)ostao san dugoročni dokupljivač

A fondovi čekaju?

1776…0) Prozirno

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Konačno se nabildalo 20.000 na bidu,ali među prvih deset nema niti jedan preko 500 kom.Ko se nije skrio, magarac je bio.

Ja imam kompletnu kupnju i prodaju, i oko 15 000 naloga na kupnji je na cijeni od 38-40,20 Kn……

New Report

Close