INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sta se ovo dogadja jel ima netko kakav prijedlog,dal prodati ili jos vise tonuti

sta se ovo dogadja jel ima netko kakav prijedlog,dal prodati ili jos vise tonuti

…odbijanac na oko 42,30…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Kolega Filija zar Vi još vjerujete u tehničku pa od 60 kn bilo je po njima 15 tak odbijanaca, ovo je sve muljaža i igra moćnih i kako oni budu htjeli tako će i biti i Oppenheim je bio u pravu s rušenjem cijene.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

…odbijanac na oko 42,30…
[/quote]

kak znas gdje to vidis ja sam na pbz investoru

Da podsjetim:
"Tako će, primjerice, porezne obveznike 28-godišnji zakup zagrebačke Arene stajati 210 milijuna eura. Odnosno, svake će godine Grad Zagreb i Vlada investitoru plaćati 7,5 milijuna eura! Taj isti investitor u gradnju je utrošio 80,3 milijuna eura. Kad se tome doda oko 40.000 eura troškova godišnjeg održavanja, koje je preuzeo investitor, ispada da će na kraju 28-godišnjeg razdoblja Ingra, kao investitor, ukupno utrošiti oko 81,5 milijuna eura, a zaraditi nešto manje od 130 milijuna eura"

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Ja sam prodo svu ingru po 44 kune.

Jedino je pitanje do koliko će je srušiti?

do 42,27
[/quote]

još malo pa smo na mom targetu od 12.11. [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

http://www.poslovni.hr/132863.aspx

arena

filija …odbijanac na oko 42,30…

do 42,27
[/quote]

[/quote]

…znači tu smo negdje…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Moj je bio malo niži 40,57kn al ništa od toga ipak…

do 42,27
[/quote]

[/quote]
pa poslje toga 27,42 [wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ingra i Atlantska dokapitaliziraju Hotel Lapad

23.11.2009 9:32:00 | Izvor: Business.hr, Powered by PressCut
Uprava tvrtke Hotel Lapad sazvala je za 21. prosinca izvanrednu glavnu skupštinu društva na kojoj će se dioničarima predložiti povećanje temeljnog kapitala društva sa 44,7 na 89,1 milijun kuna, i to tako što će se u ulog pretvoriti potraživanja lngre i Atlantske plovidbe, dvaju dosadašnjih suvlasnika hotela.

Hotel je posljednje dvije godine obnavljan i sada ima četiri zvjezdice. Sva potraživanja novca koji je uložen u obnovu, kao i obližnja Vila Pitarević koju je Atlantska plovidba darovala hotelu, na skupštini će se pretvoriti u ulog pa će Atlantska imati 85,9, a Ingra 13,7 posto dionica Hotela Lapad.

Povećanjem temeljnog kapitala društva povećava se broj njegovih izdanih dionica, i to sa 4.467.659 redovnih dionica na ime, nominalne vrijednosti 10 kuna za svaku dionicu, na 8.911.668 redovnih dionica na ime iste nominalne vrijednosti.

http://limun.hr/main.aspx?id=531274

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

New Report

Close