INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jedino mi je žao što sam dokupljivao jučer….mogao sam si malo prišparat.Za budućnost se ne bojim bez obzira gradili arenu ili ne. Ionako nisam ulazio u ovu dionicu zbog arene i kratkoročno.
Vesele me ovoliki prometi i čekam svoj target na 60k…Po mojoj skromnoj procjeni do kraja tekuće godine…
Tko nema povjerenja u ovu firmu bolje i da nije ulazio…[smiley2]

Kolege , ovi se ne šale, skočili za 500 komada to je ca. 20 miliona kuna , i popeli se na 5. mjesto, toliko je povečao svoju poziciju PBZ Equity jedan od najvećih dioničkih fondova.
Sada su se sakrili pod skrbničkim , ali mislim da nema tko drugi biti obzirom na stanje od jučer.
Hehe, može li bolje?
Još jedanput se pokazalo kakvi su igrači u ovoj dionici, i koliko je žilava, nakon – / % , do kraja dana vratilo se na 0. I ne samo to obrnuo se trend, prodaja se bitno smanjila zadnjih dana prodaje do 40 000 bilo je izmežu 140-150 komada, danas na kraju dana – 68.Na kupnji od 37 000 ima već 42 komada.
Strašna dionica..

Jučer:
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. KOSTRENČIĆ MARIJAN 5.469 13,67 Osnovni račun
2. OPPENHEIM IGOR 5.058 12,65 Osnovni račun
3. LUDVIGER JASNA 3.559 8,90 Osnovni račun
4. TEHNIKA D.D. 3.012 7,53 Osnovni račun
5. ELEKTROPROJEKT D.D. 1.383 3,46 Osnovni račun
6. REŽEK DANIJEL 1.361 3,40 Osnovni račun
7. GREGUŠ VJEKOSLAV 1.098 2,75 Osnovni račun
8. INGRA D.D. 1.049 2,62 Osnovni račun
9. PBZ EQUITY FOND 1.000 2,50 Zast. račun
10. HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA D.D. 914 2,29 Osnovni račun
Ukupno: 59,76

Danas:
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. KOSTRENČIĆ MARIJAN 5.469 13,67 Osnovni račun
2. OPPENHEIM IGOR 5.058 12,65 Osnovni račun
3. LUDVIGER JASNA 3.559 8,90 Osnovni račun
4. TEHNIKA D.D. 3.012 7,53 Osnovni račun
5. PBZ D.D. 1.500 3,75 Skrb. račun
6. ELEKTROPROJEKT D.D. 1.383 3,46 Osnovni račun
7. REŽEK DANIJEL 1.361 3,40 Osnovni račun
8. GREGUŠ VJEKOSLAV 1.098 2,75 Osnovni račun
9. INGRA D.D. 1.049 2,62 Osnovni račun
10. HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA D.D. 914 2,29 Osnovni račun
Ukupno: 61,01

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Za budućnost se ne bojim bez obzira gradili arenu ili ne. Ionako nisam ulazio u ovu dionicu zbog arene i kratkoročno. …[smiley2]

Mislim da se dobar dio onih koji su ulazili zbog Arene iskrcao danas.
A kako sam poslijepodne čuo, suprotno onom izvoru od jutra, navodno u Ingri sve rade po pitanju Arene kao da je stvar već zgotovljena.
Danas opet na Nova tv , predsjednik rukometnog saveza izjavio da prvenstva neće biti , ako nebude Arene.
Hm…da Vam nisu ( vi koji ste prodavali ) , opet podvalili Banditos i njegovi?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

TRigranit prezentacijom odgovara na optužbe grada Zagreba

Evo , nije loše pogledati ima malo referenci Trigranita i Ingre, ” vrijednost ugovorenih poslova samo u Hrvatskoj Ingre iznosi 150 mil. eura. To je 1,15 milijardi kuna. Gdje su još ogromni projekti vani?
Da podsjetimo godišnji prihodi Ingre su bili nešto ispod 400 miliona kuna. To je vrijednost ove dionice ugovoreni projekti kojih ima napretek, zato smo po mom mišljenju još u početnoj fazi rasta ove dionice ( iako je puino porasla ) , naravno da će biti zainteresiranih fondova u dokapitalizaciji, kako i nebi ?
Evo pa pogledajte:

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=fd95e4dd-1dc4-4553-9421-06c5f6e52ee2

http://www.business.hr/static/pics/cache_Ar/ArenaZagreb.1180011764.pdf

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolege 23:00 Otvoreno

Šuker,Openheim,Gobac,Jelić

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Gobac kaže B varijanta ne postoji, he, he. Oppenheim oderi grad što više kad su luzeri, htjeli bi za male pare dvoranu!

… oderi grad što više kad su luzeri, ….

E već dugo nisam pročitao bolju izjavu…
[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Eto vam sada svima koji ste danas prodavali, netko je jeftino šopingirao , čak i po 35 000.
gGobac decidirano kaže Jelušiću – B , C, D, ili G varijante ne postoje.
Dom sportova je nazvao malo boljom štalom.
Šta je je opet sam se nasmijao do suza.
Jelušić je u jednom trenutku rekao ” ne razgovarajmo da li Arena , već kakva Arena “.
Ako sam ja dobro uhvatio Šukija dakle najam je godišnje 7,5 miliona eura + PDV?
Sutra je gornji prag blokade 39 808, za svaki slučaj da znamo.
[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Tko će više znati ,valjda će se dogovoriti.
Igra živaca je ,stalno pod velikim medijskim pritiskom ,nije lako pogotovo onima
sa lakom ručicom.
Sve super na tv,ujutro druga priča,tako je bilo prošli put.

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Mene više brine što nema dežurnih kritičara na Ingri.
Nemam sa kime polemizirati i dokazivati svoje stavove argumentima i činjenicama, a to mi se ne sviđa.
Dežurni kritičari su izgleda kupili dionicu u međuvremenu, neki su javno to i priznali , što je za svaku pohvalu, a neki šute jer se srame priznati.
No ipak , pa valjda ima barem jedan da se nađe koji misli da to ne vrijedi , da neće rasti , bilo što , dajte ljudi.
Najviše je rasla , kada je bilo najviše kritičara, fali mi to malo moram priznati.
Jedini kritičar je kolega koji sada piše pod nickom Gastarbajter, lijepo se povijest ponovila , čim god je napisao nešto loše, hop odmah blokada na gore. Samo što on nažalost ne može pisati ovdje nego samo na centru.hr

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Nema zime za Arenu.
Jučer na otvorenom u niti jednom trenutku nije bilo pitanje odustaje li se od Arene. Sve je upučivalo da će se Arena graditi, samo još moraju finishirati ugovore. Nisu oni zavađeni.

Sve je to ok.

What we've got here is a failure to communicate...

U jučerašnjem “Otvorenom” imali smo priliku uvjeriti se, još jednom na našu veliku žalost, u nesposobnost rukovodećih struktura našeg grada. Jednostavno čovjek nemože povjerovati koliku je količinu nepoznavanja materije pokazao “tromblon” Jelušić u svom “iscrpnom” izlaganju. Čovjek nezna razliku između Idejnog projekta koji je potreban za ishođenje lokacijske dozvole i između glavnog projekta potrebnog za ishođenje građevinske dozvole. Mišljenja sam da je izgradnja arene neupitna s obzirom na to da ekipa iz gradske uprave nema (i nije imala) rezervne opcije. Jučer se spominjao samo dom sportova a svi se sjećamo da je gradski svemogući gubernator spominjao tri rezervne varijante. Koje su to, ni do dana današnjeg nismo saznali. Mislim da bi netko trebao upozoriti gradsko čelništvo da je dosta farbanja javnosti oko ovako ozbiljnih stvari jer ima ljudi u gradu koji znaju da izgradnja dvoranje i prikupljanje ponuda za istu nije poput kupovanja jajca na placu od kumica (svaka čast kumicama da se ne uvrijede). Mene osobno iritira takvo indoletno, neodgovorno i ponižavajuće (prema građanima) ponašanje jer se s jedne strane prikazujemo u svijetu kao ozbiljna zemlja i grad, a s druge strane zbog “sitnih” interesa (veliki su novci u pitanju) određenih pojedinaca svi gledamo ovaj show i blamiramo se do beskraja. Koliko određeni ljudi “paze” da se građane ovog grada nebi prezadužilo svi znamo – grad je u dugovima do grla! Mišljenja sam da se ovdje ne radi o građanima ili zaduživanjima već samo o hvatanju što jačih pozicija koje se pokazalo kao jalovo. Blef za blefom koji je proziran svima koji se donekle kuže u posao, a i u ljudsku psihu. Dobro da ne igraju profesionalni poker jer bi već davno ostali bez ičega.[smiley1] Na kraju samo još pitanje Plavom: Na koliko je blokada!?!?!?[smiley2]

Dođite i hurdite....

New Report

Close