INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajde, čekamo na kupnji lupite više hehe.[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

narod neće sigurno nikad

ali bilo bi bolje kada već rogati mora pobijediti da to bude Banditos te još dođe na poziciju da skreše i ostale lobije pa da vidiš onda države [smiley2]

a di se sdp-ovcu [smiley2][smiley2][smiley2]

nije ti on sdp-ovac… inače ja onako naginjem HSP-u…

a Banditos bi kompletnu strukturu i SDP-a promijenio [smiley2]

nema mi druge nego se zae..ti

nije ti on sdp-ovac… inače ja onako naginjem HSP-u…

a Banditos bi kompletnu strukturu i SDP-a promijenio [smiley2]

HSP su ljevicari. Ja pripadam centru!

skype - ivek1234

Elvar: ” nije ti on sdp-ovac… inače ja onako naginjem HSP-u… a Banditos bi kompletnu strukturu i SDP-a promijenio [smiley2] ” HSP su ljevicari. Ja pripadam centru!

ja ne pripadam nigdje (osim sebi) a kažem naginjem kao glasač za njih (neovisno di su)… tako

u emisiji otvoreno je sam gosp.Kavran rekao da prvenstva u rukometu vjerojatno nece biti ukoliko se ne gradi zagreb arena,jer projekt je vec predstavljen IHF-u.a i rekonstrukcijom doma sportova se ne bi dobilo 15000 mjesta sto je minimum za glavnu dvoranu.sad treba odluciti.

Uh , netko sve počistio do 37 000.
Još čemo završiti u plusu?
Biti će zanimljivo vidjeti top 10 narednih dana.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Vidjet ćemo sutra ko će profitirat. Nisam u Ingri jer mi je bila preskupa na 19000 a sad opet mislim da je kasno i čekam rasplet ove situacije.

you think your special you do, i can see it in your eyes

u emisiji otvoreno je sam gosp.Kavran rekao da prvenstva u rukometu vjerojatno nece biti ukoliko se ne gradi zagreb arena,jer projekt je vec predstavljen IHF-u.a i rekonstrukcijom doma sportova se ne bi dobilo 15000 mjesta sto je minimum za glavnu dvoranu.sad treba odluciti.

Čini mi se de traži način da tog prvenstva uopće ne bude kod nas. U svakom slučaju netko je zaradio danas na INGR-R-A. Ove sve vijesti u novinama i po TV-u kao da se rade da bi ljudi zarađivali na burzi.

sve vijesti u novinama i po TV-u kao da se rade da bi ljudi zarađivali na burzi.

ne samo vijesti i novine… izvještaji, dopisi, objave, dokapitalizacije, najave preuzimanja… kompletno sve što svi mi možemo čuti…

Čini mi se de traži način da tog prvenstva uopće ne bude kod nas. U svakom slučaju netko je zaradio danas na INGR-R-A. Ove sve vijesti u novinama i po TV-u kao da se rade da bi ljudi zarađivali na burzi.

Ma daj budi ozbiljan, sad si stvarno pretjerao. Uostalom tko kaže da nama to prvenstvo uopće treba, umirovljenici i šljakeri gledaju kako će preživjeti od prvog do prvog, a neki se bahate sa njihovim novcima, doslovno uzetima od usta. Ma hajte molim vas.
Osim toga koga briga za evropsko prvenstvo, ovo je tema Ingra i mene zanima njihovo poslovanje a ne da li će neki bezveznjaci zamotati svoje sebične interese u općedruštveni celofan.
Ingra ima dovoljno poslova i projekata i bez dvorane.

Vidjet ćemo sutra ko će profitirat. Nisam u Ingri jer mi je bila preskupa na 19000 a sad opet mislim da je kasno i čekam rasplet ove situacije.

I ja sam mislio da je na 2700 skupa jel mi ju je neko pokupio na 2300

New Report

Close