INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma sve je to super,ali imaš da je samo jedan posao u visini cijene tj.TK-a cijele Ingre,pa pogledaš FI Ingre i pitaš se gdje je lova? Možda Uprava zna?

by the way što se tiče pozicija;

PBZ d.d. br.2

13.5. 485.741 komada
1.6. 724.841 komada
9.11. 472.775 komada

4.11.

8.INGRA D.D. (1/1) 240.975

Vidimo da je Uprava upućena, ali je upitna njihova kvaliteta….

Možda se nisam dobro izrazio,ne vidim da itko odgovara, ako imamo;

8.INGRA D.D. (1/1) 240.975, pa

9.KOSTRENČIĆ MARIJAN – ANTUN 205.132 Osnovni račun

kako mislite nema više INGRe na 8 mjestu?

Gospodine Wagner, pa ingra je u najlošijoj poziciji, tj. jednoj od najlošijih.
Pogledajte fundamente malo, najbolji građevinari od likvidnijih, pod najbolji mislim najjeftiniji, su IGH i Dalekovod.

Ingra je jednostavno preskupa za sadašnju cijenu i tržište je to po svemu sudeći konačno počelo adekvatno valorizirati. Bolje nemojte dijeliti savjete da će to dugoročno vrijditi više, tako se mislilo i na cijeni od 60 000 pa pogledajte sada.

Neka se javi netko tko je kupio po toj cijeni ako je još uvijek živ. Sada su fundamenti lošiji nego na 60 000, i ovo ima prostora za dalji pad.
Također smatram da su investitori konačno shvatili da ingra u izvješću pokazuje gotovo 1000 radnika manje, dobro je da su to shvatili, makar sa zakašnjenjem..ali još nije prekasno.

Živjeli [wink]

…..dan

-Informacije su vam pogrešne ili ih krivo percipirate …..

-Svi veliki dobiveni poslovi ( nazovimo ih pravim imenom : planovi ) , padaju u vodu …..
…..relevantno je ono što je izgrađeno …… 🙂

-Danas imamo primjer puknuća balona …… , nažalost ….IGH , a i HT će "povući" CROBEX
u minus , samim tim i INGRU , ali se nadam dosta manje …..

-Vidjeti ćemo ….. , već za dan-dva ….. !!!!

.Dr M Wagner

Ja sam ovdje prije nekog vremena napisao dečkima prijateljski post da pripaze, na što su se oni posprdno smijali i "hrabro se postavljali na kupnju"…
Ali izgleda da je obrisan? Ne znam zašto?
Mogao im je uštediti koju kunu. Teška su vremena prijatelju moj, đavo ih odnio!

***obrisano***

I'll be twice the King my father ever was!

Da li netko ovdje zna čime će se ingra baviti kad nema love?
Developerima treba novac za investiranje u građevinske projekte, pa šta je to developer bez novca??

Nemaju niti operative, ni mehanizacije.
Zna li netko koliko imaju inženjera građevinarstva i arhitekata?
Piše u izvješću da imaju stotinjak zaposlenih, koji bi valjda htjeli dobiti neke poslove pa ih dodijeliti drugima koji mogu ponuditi pravu uslugu, intelektualnu, ili radnike i strojeve.

To je do sada dobro funkcioniralo, na temelju imena ingre koje je poznato još od Jugoslavije, samo je pitanje dokle će to moći raditi na temelju imena, a da njega nema, ne znam što bi uopće preostalo. Čini mi se da više nema toliko novaca ni kod nas ni u inozemstvu za takve pothvate.
Pa svatko bi mogao otvoriti kiosk firmu s 20 ljudi i dilati poslove preko kooperanata [rolleyes]

Molio bi kolege kojima je dionica INGR postala uteg ili su demoralizirani uslijed ove situacije da mi prodaju još samo 122kom na 46,87 tako da zaokružim današnju kupovinu [pray]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Da li netko ovdje zna čime će se ingra baviti kad nema love?
Developerima treba novac za investiranje u građevinske projekte, pa šta je to developer bez novca??

Nemaju niti operative, ni mehanizacije.
Zna li netko koliko imaju inženjera građevinarstva i arhitekata?
Piše u izvješću da imaju stotinjak zaposlenih, koji bi valjda htjeli dobiti neke poslove pa ih dodijeliti drugima koji mogu ponuditi pravu uslugu, intelektualnu, ili radnike i strojeve.

To je do sada dobro funkcioniralo, na temelju imena ingre koje je poznato još od Jugoslavije, samo je pitanje dokle će to moći raditi na temelju imena, a da njega nema, ne znam što bi uopće preostalo. Čini mi se da više nema toliko novaca ni kod nas ni u inozemstvu za takve pothvate.
Pa svatko bi mogao otvoriti kiosk firmu s 20 ljudi i dilati poslove preko kooperanata [rolleyes]

Izgleda da te vjeko ili jos neki moderator voli…ili zna koji je tvoj drugi nick pa te pusta da seres na dnevnoj bazi
jel dokupljujes?
Kad smo kod tvog pitanja zna li netko…..
znas li ti koliko je danas tvoj ZDRAV IGH pao ?
znas li ti koji je to arhitekt presao iz IGH u firmu mog frenda??[lol]

Znas li ti kaj je to BRAND?

Barbosa… [thumbsup]svakako treba iskoristiti Operenhajmov druk i nakrcat se…
svojevremeno su moderatori pustali i ANRICOMA i njegovu svitu da tak trkeljaju a dotle se krcali..i odjendnom novi nickovi koji drukaju za gore…
to ti je hrvatska…os-nes [lol]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

zahvljujem prodavaću [thumbsup]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Što je najjadnije na ovome forumu da se mnogim novim nickovima da pišu odmah negativno, a to je samo dokaz za uskok, jer mijenjaju nickove kako vjetar puše od fondova………

Ma istna da tako pišu…
Ali mislim da razlog pada nije u njima…
Prodavača ima sve više ;(

Treba znati čitati što se događa na burzi, a zato moraš biti na burzi, evo ja sam na burzi oko 6 godina, znam sve moguće situacije koje rade na dionicama, i ovdje se radi o klasičnom spuštanju kako bi netko se ukrcao, a negativni nickovi tu su ta omoguće dogovoreni ulaz koji su dogovorili Robin Hood igrači između sebe, a pri tome ne žele da im itko naruši njihovu kupnju. Zbog toga su prisutni ti drukeri. Kada cijena krene gore ovi negativni drukeri nestaju i pojavljuju se novi pozitivni drukeri. I kada cijena dođe do određenog nivoa idemo opet iz početka, ali s novim drukerima….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Treba znati čitati što se događa na burzi, a zato moraš biti na burzi, evo ja sam na burzi oko 6 godina, znam sve moguće situacije koje rade na dionicama, i ovdje se radi o klasičnom spuštanju kako bi netko se ukrcao, a negativni nickovi tu su ta omoguće dogovoreni ulaz koji su dogovorili Robin Hood igrači između sebe, a pri tome ne žele da im itko naruši njihovu kupnju. Zbog toga su prisutni ti drukeri. Kada cijena krene gore ovi negativni drukeri nestaju i pojavljuju se novi pozitivni drukeri. I kada cijena dođe do određenog nivoa idemo opet iz početka, ali s novim drukerima….
[/quote]

Ako je tako kako kažete, ako su za sve krivi ti drukeri, onda odgovorite na moje pitanje koje sam postavio i na prethodnoj stranici.
Koja je po vama normalna i realna cijena ingre bez tih drukera i zavjera fond managera?
Koliki je P/E na toj vašoj realnoj cijeni, i na temelju kojih pokazatelja je dionica trenutno podcijenjena?
Pa tko je tu lud da prodaje zlatne dionice ingre po ovim podcijenjenim cijenama?

Ovdje upišite svoj komentar…Gosp.Opexx

IGH kolo vodi [lol]

A ako neko ne kuži da cijena stoji dok "DRUGI"kupuju, ili idu male koičine, al kada "ONI"
onda idu velike transakcije…
Možda smo debili, al ne toliki…

Ja je kupujem na daljnjem padu 5%, al prodajem na skoku 50%
Idemo dalje….

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Što je najjadnije na ovome forumu da se mnogim novim nickovima da pišu odmah negativno, a to je samo dokaz za uskok, jer mijenjaju nickove kako vjetar puše od fondova………

…to može biti i istina ali ajde ti to dokaži…nemora nitko od njih otvarati nickove, imaju oni prijatelje koji im u tome posluže a pri tome imaju dobre informacije…i to ti je tako kad "Imamo Hrvatsku"-ali to ih je reklo otprilike 200… no idemo dalje…što bi gore sad je dole,…što bi dole sad je gore i tako bez kraja…sve do jednog dana, ali tada nema rođaka i prijatelja…NjEGOV sud je pravedan…pa sretno vam TADA bilo…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

New Report

Close