Da, gospon Wagner…stvarno je šteta da cijena na burzi nije odraz dugoročne vrijednosti već kratkoročnih strahova i nadanja, stvarno je šteta da investitori ne vide buduću kvalitetu tvrtke, hrpu novih ugovorenih poslova, kako domaćih tako i u inozemstvu, što ne znaju prepoznati kvalitetu tvrtke i njenog menadžmenta….ali nema veze, sve dođe na svoje, najvažnije je da se INGR prioremila na taj kumulativan proboj na tržište i zaposlila dodatnih 1000 radnika i još 300 inžinjera a trezor, zbog viška aktive, kupuje i kupuje od obmanutih dioničara koji prodaju pod utjecajem ovdje krivih informacija [sealed]
….dan
-Hm , …. iz vas progovara ogorčenje ….. , a nema razloga … [smiley]
-Vidim kako pristupate selektivno …. , nisam ja tvrdio kako cijena treba biti ovolika ili
onolika …. , pogotovo ne, da treba biti 500 ili 1000Kn …..
…..tolika bi bila "realna" da je istina ovo što ste napisali ….
-Ja sam samo ustvrdio da je INGRA u boljoj poziciji od drugih , a kada će se to valorizirati
na burzi ovisi i o subjektivnim faktorima …..(i vaš stav je jedan od njih)
-Bilo je riječi o 15 000 zaposlenih(otkaza) …. [smiley] …. mislim da je u RH toliko zaposlenika
imala samo INA ….
…o sličnim neistinama, o zaduženjima …. itd ….., na to sam mislio !!!
-A ugovoreni poslovi ….. [smiley]…. , bolje ih je ne ugovarati , tj bolje ih je ne imati
ugovorene ….. , jer će ovi naši i tako biti poništeni ….(most , ceste ,…istok )
-Ne bih polemizirao …. , vratimo se na početak ….. , ne treba biti ljut zbog cijene ….
…. to je samo novac …. , a što vam je novac ???? ….tek broj na računu …. [smiley]
.Dr M Wagner
Gospodine Wagner, pa ingra je u najlošijoj poziciji, tj. jednoj od najlošijih.
Pogledajte fundamente malo, najbolji građevinari od likvidnijih, pod najbolji mislim najjeftiniji, su IGH i Dalekovod.
Ingra je jednostavno preskupa za sadašnju cijenu i tržište je to po svemu sudeći konačno počelo adekvatno valorizirati. Bolje nemojte dijeliti savjete da će to dugoročno vrijditi više, tako se mislilo i na cijeni od 60 000 pa pogledajte sada.
Neka se javi netko tko je kupio po toj cijeni ako je još uvijek živ. Sada su fundamenti lošiji nego na 60 000, i ovo ima prostora za dalji pad.
Također smatram da su investitori konačno shvatili da ingra u izvješću pokazuje gotovo 1000 radnika manje, dobro je da su to shvatili, makar sa zakašnjenjem..ali još nije prekasno.
Živjeli [wink]
Kaj se to događa?
Ingra dosta brzo pada…a kupnja je jako slaba!
Tko ima kakve informacije…nek s nama podijeli!
Hvala!
Ovo što si stavio odličan je podatak jer kada su proknjižili dionice na PBZ od 1.6 saznali smo da su prebacili dionice na PBZ skrbnički, to je očito da su podigli lomabardni kredit kako bi mogli platiti svoje obveze prema dobavljačima, a sada su se makli s PBZ skrbničkog i to je znak da su otplatiti svoj lombardni kredit…… To sam znači da su došli do likvidnosti
[/quote]
koliko god se ti trudio….cjena klizi a tisucice samo dolaze li dolaze na bid …. [wink] pusti nek se stvar razvija….
Kaj se to događa?
Ingra dosta brzo pada…a kupnja je jako slaba!
Tko ima kakve informacije…nek s nama podijeli!
Hvala!
Ništa novo. Ekipa priprema još jedan utovar, pa onda opet prema gore. Već viđeno
ja ju čekam još niže a ne više od 40 Kn,
Pozdrav pravim dioničarima…….
Pozdrav i vama Bigbosse. Dobar ste target odabrali.
Vidim da dobro znate koliko ingra vrijedi, u to nisam nikada ni sumnjao [wink]
Promet je nikakav. Zato ne treba paničariti.
jesi li siguran u to???? [cool]
Ništa novo. Ekipa priprema još jedan utovar, pa onda opet prema gore. Već viđeno
Sada treba pogoditi dno
split009 @ htjedoh reci da si se danas ukesirao ingr?????? jer ovdje ako fulas 1 dan gubis ili dobivas po 5%
I sad mi fino reci da sam pogriješio! Nažalost sad sam 100% siguran da će INGRA uskoro biti na 43kn.
split009@ ok …mozda i hoce… 100% ne postoji na burzi…jedino gubitak ili dobitak postoji 100% [rolleyes]
…molim gospon OXXX da ne spominje 60 000 kada on dobro zna da tih 60 000 sada znači nešto oko 400… drugom bi rekao da danas baš i nema tisućica na prodaji…ja sam na pola pola tako da mi odgovara sve ali mrzim netočne informacije pogotovo kad se serviraju namjerno…