INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.net.hr/vijesti/page/2007/05/23/0731006.html

Nema Arene…..nema ni Svjetskog prvenstva u rukometu, tako barem poručuju iz HRS-a…..bravo za nas Hrvate, jaka smo nacija nema što……a taj Openhajm iz INGRE je svojim ucjenama već iritantan i maloj djeci……misle ovi iz Ingre puni smo para pa čemo ucjenjivat ,moraće se i oni malo prizemljit….[smiley1][smiley2]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Ne znam, izgleda da grad nema para za to plaćati pa traže način da se izvuku. U biti ja sam i protiv gradnje skupe dvorane pa čak i svjetskog prvenstva tu rukometu dok se nema za škole i vrtiće. Svaka čast rukometašima, ali nama je to preskupo. Kad bi ta dvorana bila puna nekoliko puta mjesečno onda da, ali ovako graditi dvoranu za jednokratnu upotrebu i plaćati 28 godina….

pogrešna logika… nije jednokratna upotreba i svaka investicija takvog kalibra (rukometno prvenstvo, dvorane, ogromni kompleksi) doprinose zajednici da brže mogu investirati nakon toga i u škole i vrtiće…

to ti je tako – shvati to kao nema filmova na NovojTV ako nema reklama

nema mi druge nego se zae..ti

asdfgh123: ” Ne znam, izgleda da grad nema para za to plaćati pa traže način da se izvuku. U biti ja sam i protiv gradnje skupe dvorane pa čak i svjetskog prvenstva tu rukometu dok se nema za škole i vrtiće. Svaka čast rukometašima, ali nama je to preskupo. Kad bi ta dvorana bila puna nekoliko puta mjesečno onda da, ali ovako graditi dvoranu za jednokratnu upotrebu i plaćati 28 godina…. ” pogrešna logika… nije jednokratna upotreba i svaka investicija takvog kalibra (rukometno prvenstvo, dvorane, ogromni kompleksi) doprinose zajednici da brže mogu investirati nakon toga i u škole i vrtiće… to ti je tako – shvati to kao nema filmova na NovojTV ako nema reklama

Ne slažem se nimalo. da se radi o tvornici ok, ali o dvorani baš i ne. Pitanje je ono prije obnoviti stan ili tvornicu. Logično je tvrornicu. Ali dvorana ne spada u tu kategoriju. Barem po meni.
Druga bi bila priča kad bi bilo to ovako složeno:
– INGRA gradi dvoranu svojim novcem ili kreditom
– grad zakupljuje 20% kapaciteta
-klubovi zakupljuju 50% kapaciteta, ali sami plaćaju (ne grad)
– INGRA iznajmljuje ostatak kapaciteta za koncerte….

Ovako ne vidim interes grada za JPP. Pa mogli su dići kredit i platiti da im netko to gradi. Sigurno bi bilo jeftinije ( ustvari trebalo bi biti jeftinije, ali uz našu politiku i političare…).

Kaj je napokon počeo otvoreni rat s građevinskim lobijem?

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Kaj je napokon počeo otvoreni rat s građevinskim lobijem?

Nije to otvoreno. To je samo forum. Otvoreno bi bilo da ja sada prošetam dio INGRE i tamo ih izazovem na dvoboj.

asd… jasno… ovo o čemu si ti pisao je način financiranja, a ovo o čemu sam ja pisao je o isplativosti takvih projekata (prije vrtića)… i dalje stoji…

Meni je mama uvijek govorila: “…s rogatima se ne valja bosti.”
A ovdje se rogati bodu međusobno (Grad i Ingra). Tko će pobijediti?

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

narod neće sigurno nikad

ali bilo bi bolje kada već rogati mora pobijediti da to bude Banditos te još dođe na poziciju da skreše i ostale lobije pa da vidiš onda države [smiley2]

asd… jasno… ovo o čemu si ti pisao je način financiranja, a ovo o čemu sam ja pisao je o isplativosti takvih projekata (prije vrtića)… i dalje stoji…

Elvare, Zagreb nema LA Lakerse da bi takva dvorana bila isplativa, pa jedna Cibona (mislim na dvoranu) ili dom sportova se ne napune ni 5 puta godisnje, di ce tek ovo ? Kod nas ne postoji dovoljno veliko trziste, dovoljno velike lige i dovoljno dobar marketing da bi takvi projekti bili isplativi. Staples center u LA je pun valjda svaki dan u godini, u njemu igra 4-5 sportskih klubova od kojih svaki zarađuje desetke mil. dolara + sto se odrzavaju koncerti, kongresi, teniski i plivacki turniri itd., no Zagreb nije LA i nema publiku koja bi mogla progutati toliko događaja niti kod nas postoji marketinški hype koji bi privukao ljude…

U svakom slučaju dobra prilika za bubašparu danas. Otvaranje -6,7%

narod neće sigurno nikad

ali bilo bi bolje kada već rogati mora pobijediti da to bude Banditos te još dođe na poziciju da skreše i ostale lobije pa da vidiš onda države [smiley2]

A tko ce “skresati” njega na kraju? On je lobi sam po sebi! I holding! [smiley13]

skype - ivek1234

New Report

Close