dečki zanimljiv članak u poslovnom o ingrici…pisani poslovni… belaja [lol] [lol] blago onom ko je ima [lol] [thumbsup]
Ajd molim te napiši koju rečenicu o tome pa da budemo informirani.Hvala!
[/quote]
…ma ništa niti danas…ako završimo u zelenom biće dobro, ali promet je bijedaaaa…možda i bolje jer ako bude prometa ko zna gdje bu išla…samo da se ne sjete da bi mogla biti i manja… [angry]
Mene čudi kako nema vijesti ni o poslu u Bosni a ni o Alžiru?
…ma ništa niti danas…ako završimo u zelenom biće dobro, ali promet je bijedaaaa…možda i bolje jer ako bude prometa ko zna gdje bu išla …samo da se ne sjete da bi mogla biti i manja… [angry]
Kolega filija, 1/2 Ingre prodali ste prije par dana po 48, sad imate priliku prodati preostalu polovicu po 50 kn. Čemu da se mučite ovdje s dionicama, kad to očito nije za vas.
Na svakoj stranici čitamo 3-4 vaša žalobna komentara hoće li Ingra kunu gore ili dolje, kad padne-zašto padne, kad raste- zašto raste…
Iskreno, prodajte Ingru i ostavite se dionica. Banke daju lijepe kamate na oročenja, a možete novce ubaciti i u neki dionički fond i riješite se ovih muka.
Lijep pozdrav i NHF
Ne znam baš hoće li ingri dati taj posao…pa oni sve dilaju preko kooperanata, ne?
Sjećate li se kako je IGH izgubio posao i Rusiji, tj Čečeniji jer je planirao angažirati kooperanta, Elektroprojekt?
Dakle oni bi dobili posao, pa pobrali vrhnje i dodijelili ga drugome?
Ne znam baš jel bu to išlo, pa znate kakva je kriza u Bosni, nemaju oni love za takve igrice.
Ja bi na njihovom mjestu stupio u kontakt s kooperantom i napravio direktnu pogodbu, šta će im posrednici. [rolleyes]
Meni je osobno najgora neizvjesnost, neka dođu neke vijesti pa ili gori ili doli samo da nešto krene, jer ovo je za plakanje.
Opet se javlja fond menađer Robin Hooda skupo kupi jeftino prodaj
Investitor je Norveška kompanija a ne republika BiH čitaj i polako evo slo v kam t i N O R V E Š K A.
[lol]
A javili su se na natječaj s Strabagom to je za Robin Hood fond manađere mala domaća firma….. [lol]
Ali moto od Robin Hood fonda mi uzimamo siromašnima kako bi sve dali bogatima, ako treba rasprodati ćemo cijelu Sherwoodsku šumu….. [lol] [lol]
http://www.seebiz.eu/bih/tvrtke/energetika/konstruktor-ili-strabag-ingra-grade-elektrane-na-bosni,57936.html
Već je do danas trebala doćo obavijest, piše najkasnije mjesec dana.
Ima
http://www.ingra.hr/index.php?page=references
Obnova i rehabilitacija hidromehaničke i elektro opreme na brani GHRIB Brane ALŽIR
Proširenje luke STORA Luke ALŽIR u izgradnji
Izgradnja ribarske luke MARSA BEN M’HIDI Luke ALŽIR u izgradnji
To su već poznati poslovi, a sad nam treba nešto novo…treba nam "onaj posao u Alžiru", koji bi zasigurno riješio sve postojeće probleme…jer ovo je pretakanje iz šupljeg u prazno, ponavljanje poslova koje je ingra dobila u dobra stara vremena. Nekad bilo, sad se spominjalo.
Iz ingre nema nikakvih vijesti, samo glasine cure na kapaljku…
Oppenheim najavljuje crne prognoze o budućnosti 2010……….[cry]
4.11.2009
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Promjena
1.OPPENHEIM IGOR 762.750 10.17
2.Skrb.: PBZ D.D. 473.975 6.32 -240000 [rolleyes]
3.TEHNIKA D.D. 451.800 6.02
4.Skrb.: SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 435.682 5.81
5.Skrb.: HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 346.856 4.62
6.LUDVIGER JASNA 338.850 4.52
7.Skrb.: PBZ D.D. 271.805 3.62 +2663
8.INGRA D.D. (1/1) 240.975 3.21 NEW [rolleyes]
9.ELEKTROPROJEKT D.D. 207.450 2.77
10.KOSTRENČIĆ MARIJAN – ANTUN 205.132 2.74
Ukupno: 49.8
Sada su se počeli igrati sa svojim dionicama……..
Sada me vidiš sada me ne vidiš!………
[lol] [huh] [shocked] [lol]
Kaže meni frend;
strašno,a oni koji bi trebali reagirati,sad se prave blesavi,ako se sjetimo i 5-6 mjeseca;
1. opcija PBZ i Ingra + još par,protiv svih ostalih dioničara, svaka čast ingrašima imaju Upravu koja ih pokušava na guz*** svijetski,
2. opcija da je Uprava skužila tko hebe i da joj muljaze nisu pametne u ovo vrijeme, pa su se odlučili maknuti s njihovog skrbničkog.
Zanimljivo razmišljanje…