INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi nemojte zaboraviti da se cijena ingre ruši namjerno…

http://www.tportal.hr/biznis/novaciulaganje/27082/Ingra-Cijena-nas.html

Ingra: ‘Cijena naše dionice ruši se namjerno’

Evo sad vidim opet naloge ispod 50, tko nam to opet ruši našu ingru ispod 50?
to su opet neki fantomski robin hood fondovi i međunarodni urotnici…jel se to Novoselec krenuo ingre riješavati poslije dalekovoda?
zovite hanfu….samodola zovite!!
mislim da mi je narušeno zdravlje od ovog rušenja, a ipak je zdravlje najvažnije..
samo da je zdravlja [cry]

Ne vjerujem. Jel ti to citiraš ili je to tvoja izjava.
Strašno.

…tko nam to opet ruši našu ingru…

Našu??? Kolega rado bih vas stavio u neku vrstu filtera ali forum nažalost nema tu opciju.

…hvala na ohrabrenju…ipak ovo je sve poludilo…

Trebaš učiti od poljoprivrednika, za pšenicu treba oko 9 i po do 10 mjeseci da donese rod.
A ti bi sve u 10 dana…
[/quote]

Ajde konačno da se i mi u nečemu slažemo,
jer ja mislim da je ova dionica za one STVARNO strpljive [wink]
[/quote]
…znači ne misliš više da će u bankrot…ili si kupio???
[/quote]

Kolege…htio sam ovo prešutjeti, ali jednostavno ne mogu…savjest me pere… [undecid]

Mislim da postoje velike šanse da ne odu u bankrot, ne mogu vam reći detaljnije, nego ću prezentirati konkretne podatke… [sad]

Ako je netko od vas usporedio 2 zadnja izvješća ingre, mogao je primjetiti jednu zanimljivost, naime, kako se čini…ingra je smanjila broj radnika za gotovo 90%.
Tako piše u izvješću, a evo i linka gdje se to vidi online:
http://www.mojedionice.com/fund/dionica.aspx?sifSim=INGR-R-A
Nadam se da se radi o nekoj greški, kao što je bilo ono s prikazivanjem dobiti…ma sigurno se radi, jer ne bi oni otpustili 90-ak posto radnika…sigurno ne bi…nego bi zaposlili nove…zar ne?
Molim vas da mi ovo objasnite jer me lagano hvata panika…ma sigurno je sve ok, ja malo pretjerujem jer sam krcat ingre. Idem u apoteku na brzaka…živjeli.. [bye]

Kolega INGRA je developer odnosno oni uzimaju radnike po potrebi, odnosno uzimaju kooperante tako da taj podatak uopće nije relevantan.

Imam fantomske dionice

Ljudi nemojte zaboraviti da se cijena ingre ruši namjerno…

http://www.tportal.hr/biznis/novaciulaganje/27082/Ingra-Cijena-nas.html

Ingra: ‘Cijena naše dionice ruši se namjerno’

Evo sad vidim opet naloge ispod 50, tko nam to opet ruši našu ingru ispod 50?
to su opet neki fantomski robin hood fondovi i međunarodni urotnici…jel se to Novoselec krenuo ingre riješavati poslije dalekovoda?
zovite hanfu….samodola zovite!!
mislim da mi je narušeno zdravlje od ovog rušenja, a ipak je zdravlje najvažnije..
samo da je zdravlja [cry]

Ne vjerujem. Jel ti to citiraš ili je to tvoja izjava.
Strašno.

…tko nam to opet ruši našu ingru…

Našu??? Kolega rado bih vas stavio u neku vrstu filtera ali forum nažalost nema tu opciju.

[/quote]

Kolega mah, neugodno mi je čitati vaše izjave, pogotovo sad kad sam izuzetno potresen i uznemiren situacijom u ingri.
Pa jasno da je ingra naša kad se radi o suvlasništvu svih dioničara. Možda bi je vi htjeli sami za sebe, ali ne znam kako bi se snašli s tolikim dugovima.
Morate biti dobro potkovani, kao naš predsjednik Oppenheim za takve poslove.
Najbolje bi nam bilo da čarobnjaka stavimo na čelo ingre, pa da nestanu kratkoročne obveze u iznosu od gotovo 730 milijuna kuna.

Molim vas, neka mi netko javi na pm zašto je ingra drastično smanjila broj radnika. To nisu javno obznanili makar su u prvoj kotaciji, a mislim da bi trebali. Barem su mogli ostaviti komentar u izvješću, jer si ljudi mogu svašta pomisliti. Ja sam isto tako čuo neke glasine, ali zakonom je zabranjeno iznositi takve stvari u javnost, mogle bi se smatrati insajderskim informacijama.
Zato mislim da je ipak najbolje da ostane u tajnosti zašto je broj radnika smanjen za gotovo 90%.

ps. zivko, vidio sam vaš komentar…i mislim da donekle imate pravo.
Šta će developeru tolko radnika, bolje za sve da ih uopće nema…ipak su to samo developeri….
Ajde živjeli, odo u apoteku… [bye]

Da li imate kakvih vijesti o stanju Ingre ?
Projetki u realizaciji ? Projekti u planu ?
Sklapanje ugovora ?

Isplata i visina plaća zaposlenika ?

Plaćanje dugova za Arenu ?

FF

Uskoro bi se trbalo znati tko je dobio posao izgradnje hidroelektrana u BIH… Ingra-Strabag ili Konstruktor

Opet je Robin Hood u akciji na forumu, skupo kupujem jeftino prodajem……… [lol] [lol]

Ja mu za njegove dionice ingre nudim 1 lipu po dionici……..

A svoje ne prodajem, već samo kupujem na duži rok…

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Kolega INGRA je developer odnosno oni uzimaju radnike po potrebi, odnosno uzimaju kooperante tako da taj podatak uopće nije relevantan.

Mislim da se radi o vlastitim radnicima !!! I isto tako mislim da njie 90% , ali da je broj značajan, je, isto tako se prića i o smanjenju plaća tim preostalim radncima, tako da je sudbina neizvjesna totalno.
Mada, građevinarima će biti i u 2010 jer nema nekih naznaka oporavka tržišta.
Država više neće financirati (ma štogod Kalmeta prićao), banke će smanjiti emisiju kredita za stanove građanima, isto tako kredita građevinarima za projekte (nekako dobivam dojam da su banke najvažnije u cijeloj prići :-), tako da građevinari nisu u najboljem položaju.
A bili oni developeri ili građveinari i dalje ovise o bankama koje daju ili nedaju kredite, pa tako nije bitno kako se zovu. S time da građevinari mogu napraviti neku manju zgradu, pa gurati, a developeri niti to (a Ingra nemože graditi manju zgradu jer nema licencu = Ingra d.d., a Gradnja.. ccc)

black vision !

Skoro pola milijuna Kn po asku u zadnjih 10 minuta ……… a znamo da je insider trading zabranjen…… [shocked]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Opet je Robin Hood u akciji na forumu, skupo kupujem jeftino prodajem……… [lol] [lol]

Ja mu za njegove dionice ingre nudim 1 lipu po dionici……..

A svoje ne prodajem, već samo kupujem na duži rok…

ako kupujes na duzi rok..zasto gledas svaki dan cjenu i odgovaras na svaki drugi post???? tebe nebi trebale brinut dnevne oscilacije cjena , ako smatras da si platio dobru cjenu ,nebi se trebao brinuti…zar ne?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Sutra mirniji dan i mirnije trgovanje

…ha, kao da je i danas bilo dobro, malo se zazelenilo, malo navlačenja…a sutra nas opet deru…sutra ne gledam gledalicu do 16:10…sve je to bezveze, jedan dan se raduješ 5 se nerviraš pa opet jedan-dva dana radosti…nije dobro za zdravlje…onak sam barem miran pola dana…ima i pametnijih stvari…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

OPERENHAJM:
Kolege…htio sam ovo prešutjeti, ali jednostavno ne mogu…savjest me pere… undecided

Mislim da postoje velike šanse da ne odu u bankrot, ne mogu vam reći detaljnije, nego ću prezentirati konkretne podatke… sad

Ako je netko od vas usporedio 2 zadnja izvješća ingre, mogao je primjetiti jednu zanimljivost, naime, kako se čini…ingra je smanjila broj radnika za gotovo 90%.
Tako piše u izvješću, a evo i linka gdje se to vidi online:
http://www.mojedionice.co…nica.aspx?sifSim=INGR-R-A
Nadam se da se radi o nekoj greški, kao što je bilo ono s prikazivanjem dobiti…ma sigurno se radi, jer ne bi oni otpustili 90-ak posto radnika…sigurno ne bi…nego bi zaposlili nove…zar ne?
Molim vas da mi ovo objasnite jer me lagano hvata panika…ma sigurno je sve ok, ja malo pretjerujem jer sam krcat ingre. Idem u apoteku na brzaka…živjeli.. bye

Pa jasno da je ingra naša kad se radi o suvlasništvu svih dioničara. Možda bi je vi htjeli sami za sebe, ali ne znam kako bi se snašli s tolikim dugovima.
Morate biti dobro potkovani, kao naš predsjednik Oppenheim za takve poslove.
Najbolje bi nam bilo da čarobnjaka stavimo na čelo ingre, pa da nestanu kratkoročne obveze u iznosu od gotovo 730 milijuna kuna.

Molim vas, neka mi netko javi na pm zašto je ingra drastično smanjila broj radnika. To nisu javno obznanili makar su u prvoj kotaciji, a mislim da bi trebali. Barem su mogli ostaviti komentar u izvješću, jer si ljudi mogu svašta pomisliti. Ja sam isto tako čuo neke glasine, ali zakonom je zabranjeno iznositi takve stvari u javnost, mogle bi se smatrati insajderskim informacijama.
Zato mislim da je ipak najbolje da ostane u tajnosti zašto je broj radnika smanjen za gotovo 90%.

Na žalost imaocima Ingre, kolega je više nego u pravu. Početnik sam za druge dionice ali ovu imam u malom prstu. U problemima su. Pomogli bi poslovi vani ali je sve još u povojima.
Poruka kolegi Operenhajmu-budite oprezan sa iznošenjem nekih informacija. Jednog dana bi vas netko mogao upitati odakle vam te informacije.

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close