Ti ulažeš na 10 dana, o ulaganju moraš još puno učiti, kada ljudi stvore firmu, na uloženi kapital za povrat uloženih sredstava treba proći minimalno 2 godine, a obično 5-10 godina, ako nisi spreman da uložiš na taj rok onda to nije ulaganje, već se pretvara u šibicarenje, sada imam novca, a sada ga nemam…..
kolko vidim nema nikakve veze sa time jel netko dobio ikakav posao bilo gdje!?
vidim da su dnevni trendovi pada ili rasta pa logicno ak sve rastu nisu svi dobili neki posao ili obratno..
globalno ili ide gore ili dolje..
ne pratim strane burze kak je tamo vec mi je dosta i ova nasa.
skuzajte me friski sam na forumu a tekstove pratim vec duze vrijeme i za burzu vrijedi
"i kad nije logicno-logicno je"
Ljudi nemojte zaboraviti da se cijena ingre ruši namjerno…
http://www.tportal.hr/biznis/novaciulaganje/27082/Ingra-Cijena-nas.html
Ingra: ‘Cijena naše dionice ruši se namjerno’
Evo sad vidim opet naloge ispod 50, tko nam to opet ruši našu ingru ispod 50?
to su opet neki fantomski robin hood fondovi i međunarodni urotnici…jel se to Novoselec krenuo ingre riješavati poslije dalekovoda?
zovite hanfu….samodola zovite!!
mislim da mi je narušeno zdravlje od ovog rušenja, a ipak je zdravlje najvažnije..
samo da je zdravlja [cry]
Ti ulažeš na 10 dana, o ulaganju moraš još puno učiti, kada ljudi stvore firmu, na uloženi kapital za povrat uloženih sredstava treba proći minimalno 2 godine, a obično 5-10 godina, ako nisi spreman da uložiš na taj rok onda to nije ulaganje, već se pretvara u šibicarenje, sada imam novca, a sada ga nemam…..
[/quote]
…slažem se sa tobom, ali kad ozbiljni ljudi ulažu u firmu pa im iz dana u dan posao ne ide i oni se pitaju da li je ta firma rentabilna i da li je vei trošak imati je ili neimati…ili čekati do povoljnijeg tržišta i tada je opet otvoriti…samo o tome razmišljam i sa vama dijelim razmišljanja…hvala na ohrabrenju…ipak ovo je sve poludilo…
Šta je sada ovo na kupnji…brojevi za LOTO?
Kupnja Cijena
2 ——-49,90
10 ——49,70
50 ——49,26
175 —- 49,25
3 ——- 49,23
44 —— 49,21
102 —–49,20
243 …..49,18
50 —— 49,16
54 ——-49,15
…hvala na ohrabrenju…ipak ovo je sve poludilo…
Trebaš učiti od poljoprivrednika, za pšenicu treba oko 9 i po do 10 mjeseci da donese rod.
A ti bi sve u 10 dana…
[/quote]
…slažem se sa tobom, ali kad ozbiljni ljudi ulažu u firmu pa im iz dana u dan posao ne ide i oni se pitaju da li je ta firma rentabilna i da li je vei trošak imati je ili neimati…ili čekati do povoljnijeg tržišta i tada je opet otvoriti…samo o tome razmišljam i sa vama dijelim razmišljanja…hvala na ohrabrenju…ipak ovo je sve poludilo…
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Gospon filija, hrabro držite dionice ingre i nemojte popustiti pritiscima.
Mislim da će tu biti posla za Samodola i za Uskok kad odu iz Podravke.
Pa vidite da Oppenheim kaže da se cijena ingre ruši namjerno.
Tko mu ne bi povjerovao, ja mu svakako vjerujem. Mislim da je dobra duša [pray]
Trebaš učiti od poljoprivrednika, za pšenicu treba oko 9 i po do 10 mjeseci da donese rod.
A ti bi sve u 10 dana…
[/quote]
Ajde konačno da se i mi u nečemu slažemo,
jer ja mislim da je ova dionica za one STVARNO strpljive [wink]
[/quote]
…znači ne misliš više da će u bankrot…ili si kupio???
Ja svoje necu za ništa prodati,makar izgubio. Svoje dionice nedam. ….
Čestitam. Izgubiti nećeš. Ja sam (na svojim greškama) naučio da više ne prodajem ispod svoje kupovne cijene. To pogotovo vrijedi za ovu godina kada doslovno ne da ronimo nego rujemo po dnu [smiley]